| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve ÇözümleriEğer hata mesajındaki gibi sistemi güvenli modda çalıştırmadıysanız Windows Installer hizmetinde gerçekten bir sorun var. Onu da onararak sorunu giderebilirsiniz. Aşağıda vereceğim linkten indirin ve kurmaya başlayın. Ayrıca şu linkteki programı da indirip sorunlu olan dosyaları veya programları kaldırabilirsiniz. | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri 800701f4 hata kodu baglantti sorunu varr baglansada hemen dusuyorum yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri
msm şifremi unuttum gizli yanıtıda bilmitorum nasıl açabilirim ..yardımcı olurmuusn e-posta adresi kaldırıldı. mail atarsanız..
Son Düzenleyen ahmetgns; 25-08-2008 @ 19:15. Sebep: E-posta adresi kaldırıldı. | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |||||
Son Düzenleyen Hi-LaL; 15-08-2008 @ 13:54. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
messenger discovery i kurunca 80072745 hatası alıyorum.msn de iken bağlantı koptuğunda tekrar bağlanmıyor.bağalntı ayarlarını sınadığımda ağ geçidi hatası veriyor.
| |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |||||
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Son Düzenleyen Pwnage; 05-07-2008 @ 15:20. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
peki benim bilgisayardan ben hariç herkez msn sine ulaşıyor ama ben girmek istediğimde 8100030d hata veriyor başka bir makınada msnme girebiliyorum bu hata nasıl düzelir
| |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
İyi geceler.Ben msn de oyun oynamaya calısıyorum fakat her seferinde Kritik Hata 2 Messenger oyun hizmeti kritik bir dosyaya erişemedi. Lütfen bu pencereyi kapatıp yeni bir oyun başlatın. hatası veriyo dogru yere yazdım mı bilmiyorum ama yardımcı olabilir msnz? | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
NE YAPABİLİRİM ACİLhesabı için iletiler gönderilip alınamıyor. Konu 'Fw: ACiL UYARI İçişleri Bakanlığından ( BUGÜN BAŞLADI MUHAKKAK GELİR )' Windows Live Mail Hata Kimliği: 0x80070057 | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | |
|
![]() |
| Etiketler |
| çözümleri, hata, kodları, messenger, msn |
| hotmail hata veriyor, kritik hata 2, msn kritik hata 2, |
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 6 Gün Önce 20:48 |
| Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) | Morrigan | Diğer MSN Messenger Programları | 87 | 1 Hafta Önce 23:43 |
| MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 75 | 18-09-2009 18:31 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 02-11-2008 00:25 |