Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-02-2008   #51 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya burdaki işlemleri uyguladım olmuyor başka çözümü yokmu
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 26-02-2008   #52 (mesaj-linki)

Alıntı:
emine0123 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

ya burdaki işlemleri uyguladım olmuyor başka çözümü yokmu
Lütfen bir konu altında devam ediniz. Diğer konuya bir cevap yazdım.
Eski 26-02-2008   #53 (mesaj-linki)

Nababilirim..
Eski 26-02-2008   #54 (mesaj-linki)

Alıntı:
TuGBeRK16 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Nababilirim..
26 Şubat 2008: Yine Messenger hizmetinde bir sorun var. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan 5'er dakika arayla oturum açmayı deneyin. Windows Live (Hotmail) sunucuları aşırı yüklenmiş olabilir (isteklerin zaman aşımına uğramasına neden olur) ya da Türkiye'yi etkileyen bir ağ problemi olabilir. Bazı hesaplarda oturum açabilmek mümkün. Oturum açılabilen ve oturum açılamayan hesaplar arasındaki en büyük fark ise "izinli ve engelli listelerindeki kişi sayıları".
Eski 26-02-2008   #55 (mesaj-linki)

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
26 Şubat 2008: Yine Messenger hizmetinde bir sorun var. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan 5'er dakika arayla oturum açmayı deneyin. Windows Live (Hotmail) sunucuları aşırı yüklenmiş olabilir (isteklerin zaman aşımına uğramasına neden olur) ya da Türkiye'yi etkileyen bir ağ problemi olabilir. Bazı hesaplarda oturum açabilmek mümkün. Oturum açılabilen ve oturum açılamayan hesaplar arasındaki en büyük fark ise "izinli ve engelli listelerindeki kişi sayıları".
bende 2 saatten beri ugraşiyorum ve ayni hatayi veriyor... ama habire deniyorum degişiklik yapmadan acilmiyor.. kardeşim saat 1 gibi actigni söyluyor ama ben 4 ten beri burdayim acilmadi,, habire deniyorum acilmiyorda sinir etti ha,, peki bu sorun kendiliğinden cözülülecekmi yoksa bizim başka şeyler yapmamiza gerek varmi.. yapilcak herşeyi yaptim nerdeyse ya..
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
80048821 msn sorunu, hotmail hata kodları, hotmail hataları, msn 80048821 hatası, msn de 80048821 hatası, msn hataları 80048821, msn messenger hata raporu, msn messenger hata veriyor, windows live messenger 80048821 hatası veriyor, windows live messenger hata kodları ve çözümleri,
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) CrasHofCinneT MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 25-09-2007 15:52
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:23Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14756799 saniyede (57.82% PHP - 42.18% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR