| | #21 (mesaj-linki) | |||
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
http://www.msn-problems.com/solve-ms...n-80070190.php | ||||
|
| | #22 (mesaj-linki) |
merhaba arkadaşlar ben eski msn i kaldırmak istiyorum............. nasıl yapabilirim.regedite bi şeyler yazıyoduk onu unuttum.yardım ederseniz sevinirim. | |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Windows Messenger'ı kaldırmak için: Başlat > Çalıştır > RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove ENTER Son Düzenleyen NeutralizeR; 15-02-2006 @ 11:14. | |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Arkadaşlar x2 yi kurdum çalıştı fakat bazı özellikleri çalışmıyor mesela kişiler çevrim içi bilgisi**kişi listesi yöneticisi tıkladığımda çevrimiçi deilsiniz diyor çevrim içiyim ayrıca x logosu msn'imde çıkmıyor ayarlardan göster dememe rağmen çıkmıyor !imitate komutuda çalışmıyor...
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
arkadaşlar benim sorunumda çoklu oturum açamıyorum..daha önce yine burdan indirdiğim yamayı kullanıyodum ve sorunsuz şekilde açabiliyodum ama bi kaç gün önce mess patch yükledim ve çoklu oturum aılmıyo artık (yamayı kaldırdım tekrar yükledim olmuyo napmalıyım yardııımmm
| |
|
![]() |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 506 | 9 Saat Önce 22:39 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 144 | 02-08-2008 23:37 |
| Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) | CrasHofCinneT | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 25-09-2007 15:52 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 04:32 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||