Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 4

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.846.900 Cevap: 3.874
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Kasım 2005       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sakın ola MSN Messenger 7.0 & 7.5'e suc atmayın.. (:
Tamamıyla baglantınızdan kaynaklanan ve pc kaldırma gücüyle alakalı bir sorun..Geçicidir.. Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen Blue Blood; 3 Kasım 2005 15:22
AYX - avatarı
AYX
Ziyaretçi
3 Kasım 2005       Mesaj #32
AYX - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar msn 80048820 nolu hatayı giderme yolunu söyler misiniz??? daha önce de böyle sorunlar olmuş, denilenleri yaptım(çalıştır...) sanuç alamadım.. teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar
bi de mikrofonum çalışmıyor, reca etsem, ona bi çözüm önerir misinisssMsn Cool
Son düzenleyen Blue Blood; 4 Kasım 2005 08:10
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
3 Kasım 2005       Mesaj #33
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
80048820 no lu hata için..

Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın.

Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun..

Eğer doğruysa;

Başlat-->Çalıştır--> a gelin

regsvr32 softpub.dll

yazı ve enter deyin...

Bu kadar...
andev - avatarı
andev
Ziyaretçi
3 Kasım 2005       Mesaj #34
andev - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bnm msn'de ne sorun var bilmiorm ama, ben zamanında msn'e cannibis skin falan yükledim sonra başka skinler yükledim sıkıldıkça sildim fln en son cannibis yükledim sonra kaldırmama ragmen msn kişi listesi arka planında hala o kaldı.Bundan cok rahatsız oluorm başka skinleri yüklerken hata verio yüklenenlerde açsa bile arkada o siyah bi skinde mesela beyaz beyaz sırıtıo edio msn'in içine...Bir başka derdim de msn'de meşgul oldugum zaman ne online olanları haber veriyo nede msn'de hiç bi türlü uyarı sesini çalıyo Msn Sad arkadaşlar msn + bütün eklentileri onlarca defa sildim baştan yükledim olmadı sanki baştan yüklememişim gibi beni tanıyo aynı şekilde giriyo msn'e napcam ben yaa ??? silmem bile işe yaramıyo ? Msn Sad Arkadaşlar bide msn handwriting yükledim ama sonra kaldırdım ekle / kaldırdan ona ragmen her msn'e girdigimde "kill carrot" diye bi sayfaya atıo beni pc de hangi site açıksa onu degişio oraya girip hata veriyo onu nası çözcem ? ACİL YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR ARKADAŞLAR BEKLİORM HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Son düzenleyen Blue Blood; 31 Mart 2006 22:35
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Kasım 2005       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
başlat/Calıstır regedit yaz ordan ctrl+f ye bas ve bul bolumune cannibis adını yaz onla ilgili cıkan butun dosyaları sil ama dikkat et baska seyler silme...Bilgisayarına reset At sanırım boylece pcinden tamamen kaldıcaktır...
morton - avatarı
morton
Ziyaretçi
3 Kasım 2005       Mesaj #36
morton - avatarı
Ziyaretçi
MSNde kameralı görüşmeye geçileceği anda bilgisayar kendiliğinden kapanıyor ve "fiziksel sayım" gibi bir mavi ekran çıkıyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Kasım 2005       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
andev adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bnm msn'de ne sorun var bilmiorm ama, ben zamanında msn'e cannibis skin falan yükledim sonra başka skinler yükledim sıkıldıkça sildim fln en son cannibis yükledim sonra kaldırmama ragmen msn kişi listesi arka planında hala o kaldı.Bundan cok rahatsız oluorm başka skinleri yüklerken hata verio yüklenenlerde açsa bile arkada o siyah bi skinde mesela beyaz beyaz sırıtıo edio msn'in içine...Bir başka derdim de msn'de meşgul oldugum zaman ne online olanları haber veriyo nede msn'de hiç bi türlü uyarı sesini çalıyo Msn Sad arkadaşlar msn + bütün eklentileri onlarca defa sildim baştan yükledim olmadı sanki baştan yüklememişim gibi beni tanıyo aynı şekilde giriyo msn'e napcam ben yaa ??? silmem bile işe yaramıyo ? Msn Sad Arkadaşlar bide msn handwriting yükledim ama sonra kaldırdım ekle / kaldırdan ona ragmen her msn'e girdigimde "kill carrot" diye bi sayfaya atıo beni pc de hangi site açıksa onu degişio oraya girip hata veriyo onu nası çözcem ? ACİL YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR ARKADAŞLAR BEKLİORM HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Değerli Arkadaşım

Öncelikle aynı konu dururken sen yeni bir konu açmısın buraya aldım > lütfen formu incelemeden konu açmayın...!
Geçelim sorunlarına > öncelikle makinanda anladığım deneme maksatlı ne görüyorsan indirip kuruyor sonra da canın sıkılınca kaldırıyorsun bir büyüğün vede mesleğim olması açısından ağbey tavsiyesi sana > her gördüğün programları indirip kurma önce düşün "bu program bana ne verebilir..?" diye sonra olaya gir tıpkı elyazısı olayı gibi başına bir bela almışsın kurtul kurtulabilirsen vatandaş seni kendine bağlamış gidyor farkındasın herhalde " her msn'ye " girdiğinde tak reklamı sayfası karşında değil mi..? şimdi messenger plus ayarlarına gir ve sözü geçen el yazısı seçeneğini kaldır ki kurtulasın ( regetiden kaldırman sorunu çözmeyecek ufak bir uyarı seni aşan bir durum zira ) diğer seni sinir eden duruma gelince > aşağıda verdiğim zip li dosyayı indir ve çalıştır karşına gelen programıda msn messenger ile ilgili bir bölüm var onu bul komple kaldır seçeneğini işaretle ve ayarları günceleye bas > çıkan rapor aynı seçeneğin karşısında yeşil ok işareti varsa işlem sonuçlanmış messengerin ve bileşenleri makinandan güvenle kaldırılmıştır > UYARIDIR > diğer yardımcı programları da iyice kaldırdığından emin olmalısın...! zira tek kalmış bir kalıntı senin sinirsel kat sayını çoğaltacaktır dikkatli işlem yapman tavsiye olunur > ve messengeri resmi sayfasından indir baştan kur tüm sorunların değil ama % 95 sonuca gideceksin > kolay gelsin

zip şifren msxlabs.org 'dur > exe. program olduğundan zipi açmadan sana soru soracak "evet"i seçmen tavsiye olunur > sözü geçen programda bilmediğin seçenekleri asla işaret koyma zira bu program senin değil son derece iyi bilenlerin dahi ulaşamıyacağı yerdeki kayıt bilgilerini kaldıran bir programdır tavsiyem olur

Son düzenleyen Blue Blood; 6 Kasım 2005 13:31
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Kasım 2005       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
morton adlı kullanıcıdan alıntı

MSNde kameralı görüşmeye geçileceği anda bilgisayar kendiliğinden kapanıyor ve "fiziksel sayım" gibi bir mavi ekran çıkıyor.

Muhtemelen makinanızda bir çeşit çakışma var > tüm programları inceleyin özelikle sürücülerini mesela cameraya ait olanları > bu olay ne zaman başladı ise daha önceki bir tarihe geri yükleme sorunu azaltır aklınızda bulunsun deneyin > her bir işlemden sonra veya genelde sıkça bu mavi ekrana rastlıyorsanız gerekli yedeklemeleri yaptıktan sonra makinaya format atmanız önerilir > ÖNEMLİDİR...! bu çeşit mavi ekran uyarı yazıları ciddi program arızalarını gösterir hatırlatırım > kolay gelsin
SanaLSokaK - avatarı
SanaLSokaK
Ziyaretçi
4 Kasım 2005       Mesaj #39
SanaLSokaK - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar 80048820 hatası veriyor anlamadım gitti Msn açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Esener - avatarı
Esener
Ziyaretçi
4 Kasım 2005       Mesaj #40
Esener - avatarı
Ziyaretçi
Ya Beyler Kendi Hesabımı Açtığım Zaman, MSN Hata Raporu Veriyor. Fakat Başka Bir Hesap Açtığım Zaman Çalışıyor Sorun Ne AcabaMsn Dunno (Benim Şifrem 16 Karakter Diğer Hesap 7)