| | #2501 (mesaj-linki) |
hotmail hesabımı açamıyorum
selam arkadaşlar ben 1 haftadır hotmail hesabımı açamıyorum şifresini giriyorum olmuyo gizli yanıtı bilmedigim için açamıyorum yardımcı olurmusunuz
| |
|
| | #2502 (mesaj-linki) |
live hotmailden normal hotmail adresine nasıl geri dönerim
live hotmailden normal hotmail adresine nasıl geri dönerim....mail adresinden live hotmaile geçtim fakat live hotmaili sevmedim şimdi normal bildiğimiz hotmail'e geçmek istiyorum nasıl geçebilirim
| |
|
| | #2503 (mesaj-linki) | |
Cvp: hotmail hesabımı açamıyorum Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) | ||
|
| | #2504 (mesaj-linki) | |
Cvp: hotmail hesabımı açamıyorum Alıntı:
Merhaba, Eğer Messenger 'adresiniz bilgisayarınızda otomatik oturum aç durumunda ise, alttaki programı kullanarak şifrenizi öğrenebilirsiniz. Ya/da altarnatif olarak üst mesajda ahmed 'in verdiği linki inceleyebilirsiniz. MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) | ||
|
| | #2505 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
Slm arkadaşlar ben benim msn im hariç tüm msnleri kendi bilgisayarımda açıyorum bi benim ki açılmıyo sorun gider diyo normalde hepsi için demesi lazım diil mi 80004005 hatası çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim stuffpugg u bi msnplus yüklemiştim ondan olabilirmi sildim gerçi yine aynı sorun yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
![]() |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 506 | 5 Gün Önce 22:39 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 144 | 02-08-2008 23:37 |
| Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) | CrasHofCinneT | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 25-09-2007 15:52 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 04:32 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||