Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 29-06-2008   #3591 (mesaj-linki)
MSN'de birini eklediğimde kişi listemde değilmiş gibi gözüküyor

Arkadaşlar msnimde birisi ekledğinde veya ben eklediğimde kabul ettiğimiz şartlarda O beni görebilir ama ben onları eklememiş olarak görüyorum yani pencere açıkken

"Bu kişi listenizde değil.Eklemek için tıklayın." yazısı çıkıyo ve tıklıyorum ama hiç birşey olmuyo bu sorunum 1 aydır var anlamadım gitti.

Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 29-06-2008   #3592 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

Msn'e açmak için tıklıyorum.Msn'in simgesi geliyor , kendisi geliyor,daha sonra msn kayboluyor.Bunun sorunu ne olabilir ??
Eski 29-06-2008   #3593 (mesaj-linki)

Msn yi kaldır bilgisayarı resetle tekrar msn yi kur saygılarımla....

arkadaşlar size birşey soram.bilgisayarımıza hareketli bir kaydettik diyelim.sonra bu hareketli resmi msn ye yerleştirdiğimizde özellikle msn 8 de de hareketli görünür mü?Çünkü Bazı Dosyaları gösteriyormuş diye duydum.Kestane Kebab Acele cevap

Son Düzenleyen C0mPuTeR; 29-06-2008 @ 15:26. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 29-06-2008   #3594 (mesaj-linki)
formattan sonra maile giremiyorum

pc ye format attıktan sonra msn ye aynı kullanıcı adı şifreyle girebiliyorum ama maile yaxdıgımda hatalı kullanıcı adı veya şifre diyor gireemiyorum neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim
Eski 30-06-2008   #3595 (mesaj-linki)

Saygılar
PCye messenger Plus ve özellikle Discovery programını kuruduktan sonra konuştuğum herkesin WebCam'ı varmış gibi görünüyor.
Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba?

Msn versiyon : 8.5
Plus v : 4.60
Discovery v : 1.4

Teşekkürler....
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
eklediğim kişi kişi listeme, eklediğim kişiler açıkken gözükmüyor, maillere giremiyorum, maillere ve spacese giremiyorum, messenger maile girmiyo, msn de eklediğim kişiler gözükmüyor, msn de maillere giremiyorum, msn eklediğim kişiler gözükmüyor, msn kayboluyo, msn listeme eklediğim kişiler gözükmüyor,
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 24-07-2008 20:46
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 3 10-07-2008 11:59
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 0 17-02-2007 00:10
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 20:25Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15957594 saniyede (59.74% PHP - 40.26% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz