| | #3641 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Alıntı:
| ||
|
| | #3642 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
ben kurdum ama daha önceki sürüm açılıyordu şimdi açılmıyor msnle beraber anlamadım hatam nerde daha öncekinde msnin yannda açılmıştı acele yardım...
| |
|
| | #3643 (mesaj-linki) |
arkadaşlar msn 80048439 hata kodunu nasıl duzeltebılırım
| |
|
| | #3644 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üstteki küçük programcığı indirerek karşılaşılan hatanın yanına tıklayın ve Fix butonuna veya Generic Fix butonuna basın. Eğer güvenlik programı engellemiyorsa sorunun ortadan kalkması gerekir. Aşağıda vereceğim linkten 80048820 kodunu girerek arama yapın ve orada yazanları deneyin. Sizi karşılaştığınız hata kodu 80048820 ile aynı sorunu göstermektedir. BIOS'tan veya oturum içindeyken saat ve tarih ayarlarını kontrol edin ve şunu indirerek C:\Windows\System32\drivers\etc\ içine kurulduğuna emin olun. Bu messenger'ı sorunsuz açabilmek için içeren hostlardır. | |
|
| | #3645 (mesaj-linki) |
Arkdaşlar Windows Server 2003 Kurulu Makinade Nasıl Msn Kurabiliriz . Administrator Girişinine Sahibim Msn Kurarken Bana windows Server , Xp xp2 vb. İşletim Sitemlerine Sahip Olmaslısınız Diyor .. Portablesini indirdiğimde de "boxfile corpurted" diye birşey veriyor ne yapmam gerkiyor yardımcı olabilirmisiniz... | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 497 | 2 Hafta Önce 19:46 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 144 | 02-08-2008 23:37 |
| Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) | inloVe | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 25-09-2007 15:52 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 04:32 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||