Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 07-07-2008   #3641 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

Alıntı:
hakanerunsal adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaaba
benim yazı tipleriyle ilgili bir sorunum var . yazı tipim hep aynı harflerin bazıları ters yazı tipini değiştiremiyorum . değiştirince başka bir kişiye yazarken seçtiğim yazı tipi gönderdiğimde ise bu saçma yazı tipiyle çıkıyor .
işte yazı tipi bu iηdiямє γöηєтićiSi gibi yazıyor düzeltemiyorum . ne yaptıysam olmadı yardım ederseniz sevinirim .

arkadaşlar acil lütfen cevap yazın

arkadaşlar lütfen çok acil bilen varsa yazsın lütfen
Messenger Plus! Live kullanıyorsanız Program Ekle veya Kaldır penceresine açın (Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır). Buradan Messenger Plus! Live'ı bulun. Kaldır düğmesine basın. Açılan pencerede "Messenger'ı Onar" düğmesine basın. Şu iki seçeneği işaretleyip İleri düğmesine basın.
  1. Yüklü bütün scriptleri devre dışı bırak ve seçeneklerini sıfırla
  2. Bütün Messenger Plus! kullanıcı tercihlerini varsayılanlarına sıfırla
Budan sonra da sorun devam ederse, bilemeyeceğim.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-07-2008   #3642 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

ben kurdum ama daha önceki sürüm açılıyordu şimdi açılmıyor msnle beraber anlamadım hatam nerde daha öncekinde msnin yannda açılmıştı acele yardım...
Eski 08-07-2008   #3643 (mesaj-linki)

arkadaşlar msn 80048439 hata kodunu nasıl duzeltebılırım
Eski 08-07-2008   #3644 (mesaj-linki)

Alıntı:
leydieda adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar msn 80048439 hata kodunu nasıl duzeltebılırım
Üstteki küçük programcığı indirerek karşılaşılan hatanın yanına tıklayın ve Fix butonuna veya Generic Fix butonuna basın. Eğer güvenlik programı engellemiyorsa sorunun ortadan kalkması gerekir.

Aşağıda vereceğim linkten 80048820 kodunu girerek arama yapın ve orada yazanları deneyin. Sizi karşılaştığınız hata kodu 80048820 ile aynı sorunu göstermektedir.

BIOS'tan veya oturum içindeyken saat ve tarih ayarlarını kontrol edin ve şunu indirerek C:\Windows\System32\drivers\etc\ içine kurulduğuna emin olun. Bu messenger'ı sorunsuz açabilmek için içeren hostlardır.

Eski 09-07-2008   #3645 (mesaj-linki)

Arkdaşlar Windows Server 2003 Kurulu Makinade Nasıl Msn Kurabiliriz .
Administrator Girişinine Sahibim Msn Kurarken Bana windows Server , Xp xp2 vb. İşletim Sitemlerine Sahip Olmaslısınız Diyor ..
Portablesini indirdiğimde de "boxfile corpurted" diye birşey veriyor ne yapmam gerkiyor yardımcı olabilirmisiniz...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
live messenger yazi tipi programlari, msn de bana yazarken başka yazsın, msn mesengerde 80048439 hatası, msn ters yazı programı, msn ters yazı tipi, msn yazı tipi değişmiyo, msn yazı tipi ters yazı, msn yazı tipim degişmiyo, msn yazı tipim değişmiyo, msn yazı tipim değişmiyor, ters yazı tipi, ters yazı tipleri, yazı tipim bir program ve değişmiyor, yazı tipim değişmiyor, yazı tipini kaldıramıyorum,
Konu Araçları

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 497 2 Hafta Önce 19:46
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 144 02-08-2008 23:37
Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) inloVe MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 25-09-2007 15:52
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 04:32
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:08Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14045691 saniyede (52.23% PHP - 47.77% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR