Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 07-09-2008   #3866 (mesaj-linki)

Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

arkadaşım benim sorunum pc yi heraçıp kapattığımda hep yeniden giriyorum msn adresimi en son live 9.0beta kurdum böyle oldu ne yapabilirim şindiden teşekkürler allah rızası için yardım eden yokmu
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 07-09-2008   #3867 (mesaj-linki)

dün akşamdan beri windows live messenger'ın hiçbir sürümü msnimi açmıyor... (hepsini tekrar tekrar yükledim!) 7.5te ise zaten geliştirmeyi öneriyor ve tekrar live'e geliyor! yalnızca benimkini değil bilgisayarımda hiç bir msni açmıyor! LÜTFEN YARDIM EDİN!!
Eski 07-09-2008   #3868 (mesaj-linki)

Alıntı:
smgee adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dün akşamdan beri windows live messenger'ın hiçbir sürümü msnimi açmıyor... (hepsini tekrar tekrar yükledim!) 7.5te ise zaten geliştirmeyi öneriyor ve tekrar live'e geliyor! yalnızca benimkini değil bilgisayarımda hiç bir msni açmıyor! LÜTFEN YARDIM EDİN!!
Karşılaştığınız hatayla ilgili biraz daha açıklamacı olabilirseniz yardım ettiğim konuda noktaları daha kesin vurgulayabiliriz.
Eski 08-09-2008   #3869 (mesaj-linki)

arkadaşlar msn i kurdum.. web cam daveti göndermek istediğimde şöle bi uyarıyla karşılaşıyorum.. kaldırıp tekrar kurdum fakat aynı sorun gene oldu bilgisi olan var mı acaba?

Alıntı:
Görüntülü Arama ile Bilgisayar Araması hizmetini aynı anda kullanamazsınız.
Eski 08-09-2008   #3870 (mesaj-linki)

Alıntı:
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Karşılaştığınız hatayla ilgili biraz daha açıklamacı olabilirseniz yardım ettiğim konuda noktaları daha kesin vurgulayabiliriz.
O sorun çözüldü şimdi live messenger 8.5 düzgün çalışıyor fakat MsgPlusLive-470 yüklediğimde açar açmaz hata vermeye başladı ve giremiyorum.. plus'ı sildiken sonra sorunsuz çalışıyor program... ?? vee birden oldu ben ikisini birlikte sorun olmadan kullanabiliyordum... bir antivirus programını sildim zaten ben yüklemiştim kullanıcı adı falan istiyordu ve öylece duruyordu tarama falan yapamamıştım hiç zaten türkçesi de bozuk bir programdı... inşallah etkisi olmamıştır... ismi hatrımda değil...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 24-07-2008 20:46
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 3 10-07-2008 11:59
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 0 17-02-2007 00:10
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:42Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15083504 saniyede (56.11% PHP - 43.89% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz