| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Office Programları Teknik Destek
slm şimdi bana yardım ede bilecek bir arkadaşım varmı brd acaba Son Düzenleyen hasananatolya; 23-03-2008 @ 14:15. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
ofis programları
Ofis 2003 Word programının yıldızlamaya varan uyarıları sonucu .programı silip OPEN OFİS YÜKLEDİM. Ne var ki tüm ofis belgelerimin sayfa yapısı değişti. Dönüştürme programını da beceremedim,aynı nitelikte birçok dosya oluşuyor. WORD DOSYALARIMI İLK ŞEKLİYLE OPEN OFİS LE AÇIP DÜZELTMELER YAPABİLİR MİYİM? | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
MS Outlook - en küçük boyutta yazdırmak
Merhaba, MS Outlook 'ta herhangi bir iletiyi yazdırmadan önce görünüm'den metin boyutu'nu en küçük'e getiriyorum ama yine de yazdırırken orijinal boyutuyla yazdırıyor. kağıt tasarrufu için düşündüğüm, metin boyutu standart olarak en küçük şekilde ayarlayıp nasıl yapabilirim? değerli yardımlarınızı beklerim | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
ben bi dosyayı gizledim ama simdi o dosyayı normale ceviremiyorum araclar klasor secenekleri bolumu yok oldu acaba nasıl eskiye dondurebilirim????
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
selam arkadaşlar. benim sorunum daha önce bilgisayarıma kaydettiğim word dosyasının içerisinde değişiklik yapıldı. ama ben eski haline getirmek istiyorum sistem geri yükleme yaptım ama hala aynı belge içindeki yazılarda değişiklik yok.belgenin içerisindeki yazılanları nasıl geri getirebilirim.şimdiden tşkler
| |
|
![]() |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||