Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 30-06-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Office Programları Teknik Destek Cvp: Office Programları Teknik Destek

Alıntı:
efsaneerol adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben bi dosyayı gizledim ama simdi o dosyayı normale ceviremiyorum araclar klasor secenekleri bolumu yok oldu acaba nasıl eskiye dondurebilirim????
Virüs ve spy taraması yapmalısınız

Alıntı:
easy07 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam arkadaşlar. benim sorunum daha önce bilgisayarıma kaydettiğim word dosyasının içerisinde değişiklik yapıldı. ama ben eski haline getirmek istiyorum sistem geri yükleme yaptım ama hala aynı belge içindeki yazılarda değişiklik yok.belgenin içerisindeki yazılanları nasıl geri getirebilirim.şimdiden tşkler

Kaydetıgınız İçin Geri Alma Gibi Şansınız Yok
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 2 Hafta Önce   #12 (mesaj-linki)
office programları geç açılıyor office programları geç açılıyor

Bilgisayarda bazı zamanlar excel word açmam 30 saniyeden fazla sürüyor. yüklü dosyalar değil bunlar 100 kb civarındalar. restart edince düzeliyor ama bi süre sonra eski haline dönüyor.
birde programı boş açıp aç komutuyla dosya açarsam eski hızında açıyor .

office xp pro. kullanıyorum.tekrar yüklemeyi de denedim olmadı

lütfen yardım edin
Eski 2 Hafta Önce   #13 (mesaj-linki)
Cvp: office programları geç açılıyor Cvp: office programları geç açılıyor

Alıntı:
lim12345678 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bilgisayarda bazı zamanlar excel word açmam 30 saniyeden fazla sürüyor. yüklü dosyalar değil bunlar 100 kb civarındalar. restart edince düzeliyor ama bi süre sonra eski haline dönüyor.
birde programı boş açıp aç komutuyla dosya açarsam eski hızında açıyor .

office xp pro. kullanıyorum.tekrar yüklemeyi de denedim olmadı

lütfen yardım edin
Güncellemelerden kaynaklı bir durum olarak özellikle Pro'da yaşanan genel bir durum bu. Yazılımınız ayrıca lisaslı değil ve sisteminiz güncellemelere açıksa bazı dosya uyuşmazlıkları veya çakışmalar yaşanıyor, bu da kitlenmelere yol açıyor. Pro yerine normal sürümü kullanmanızı öneririm.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
belgeler geç açılıyor, word sayfası çok geç açılıyor,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:40Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12198210 saniyede (40.83% PHP - 59.17% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR