| | #1 (mesaj-linki) |
Office Programları Teknik Destek
Çok enteresan bir sorunla karşı karşıyayım. Bir ödev için normal copys paste şeklinde internetten worde yapıştırıyordum. Sonra anlamadığım şekilde her word dosyasını açtığımda böyle nota işareti gibi bir işaret karşıma çıkıyor..Space tuşuna batığımda nokta yazıyor..Ve bu problem şu ana kadar bilgisayarda olan tüm word dosyalarında var. Ve ne yaparsam yapayım gitmiyor.. Önizleme yaptığımda ya da dosyayı başka bir arkadaşa gönderdiğimde sayfa temiz gözüküyor(sorun yokmuş gibi) Yardımcı olabilirseniz sevinirim. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Word Sorunu
Bu bir sorun değil; Word'de yazı yazarken yazı yazma düzeni için kullanılan bir özellik; sayfadaki hareketlerinizi gösterir kısaca. Sayfadaki bu işareti, üstteki menüden bulun üstüne tıklayın, çalıştığınız sayfadan işaretin kalktığını göreceksiniz.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Word Sorunu !!
Konuyu yanlış yere açtıysam forum görevlilerinden özür dilerim. Gerekirse taşıyın lütfen. Ben Word de enter'a basınca ta sayfanın sonuna kadar satır atlıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilitirm. Lütfen yardımcı olun. Önce böyle bir sorunum yoktu acaba yanlış bir ayar değişikliği falan mı olmuş? Lütfen yardım edin... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Word - kopyalama makrosu
Merhaba, bir word sayfasında tüm e-posta adreslerini bulup kopyalayacak bir makro yapılabilir mi? değerli cevaplarınızı beklerim | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
MS Outlook - sağa yaslanmış satırlar
Merhaba, MS Outlook 2003 kullanıyorum. bazen yazışmalarda aldığım iletilerde bazı satırların sağa yaslanmış olduğunu görüyorum. fakat bu iletileri cevaplarken tüm satırlar sola yanaşık oluyor. aynı yazışma devam ettiğinde ise gelen cevaplarda yine bazı satırların sağa yanaşık olduğunu görüyorum. bunun ms outlook'ta bir ayarı var mı? değerli cevaplarınızı beklerim | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||