Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-10-2008   #1 (mesaj-linki)
Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor Sorunu

Selam
arkadaşlar pcyi açtığımda masa üstünde başlat menüsüde dahil olmak üzere hiç birşey gözükmüyor masa üstü arka planı hariç tabiiki

CTRL + ALT + Delete yapıp kullanıcılardan kullanıcı adını seçerek
(tek Kullanıcı var) 2 defa oturumu kapat yapıyorum oturum kapandıktan sonra tekrar kullanıcı adı seçip şifreyi giriyorum ve masa üstü ozaman gözüküyor.

konu hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekkürler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-10-2008   #2 (mesaj-linki)
chateaubriande - avatarı
Cvp: Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor Sorunu

gokmeen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selam
arkadaşlar pcyi açtığımda masa üstünde başlat menüsüde dahil olmak üzere hiç birşey gözükmüyor masa üstü arka planı hariç tabiiki

CTRL + ALT + Delete yapıp kullanıcılardan kullanıcı adını seçerek
(tek Kullanıcı var) 2 defa oturumu kapat yapıyorum oturum kapandıktan sonra tekrar kullanıcı adı seçip şifreyi giriyorum ve masa üstü ozaman gözüküyor.

konu hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekkürler

Benimde başıma gelmişti sanırım virüs.

Başlar > Çalıştır (Windows Tuşu + R) dan "msconfig" e girebilirsen orda Başlangıç sekmesi var sana yabancı gelen işlemlerin çalışmasını durdurabilirsin. Belki işe yarar kolay gelsin ..
Eski 03-10-2008   #3 (mesaj-linki)

teşekkürler sorunu başka bi yoldan hallettim

Ctrl + Alt + Del (Görev Yöneticisi) , "Dosya" Sekmesine Geldim Ordan "Yeni Görev (Çalıştır...)" a Geldim "explorer.exe" Yazdım Tamam Dedim ve Oldu.

konu kapatılabir
Eski 05-10-2009   #4 (mesaj-linki)
Misafir

ya ben tema indirmek için ugraşıyodum o sıra evet felan derken. pc yeniden başladı masa üstünde hiç bi şey yok arkaplan hariç ctrl alt delete yeni görev yaptım exploer.exe yaptım olmadı.
Eski 4 Hafta Önce   #5 (mesaj-linki)
RaPSTaR
Cvp: Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor ve Bazı .exe ler Bozuluyor Sorunu (.exe virüsü)

slm arkadaşlar ben xp ultimate kullanıyorum bendede açılışta masaüstü boş görünüyor explorer.exe yi kapatıp tekrar açınca sorun düzeliyor fakat program files deki bazı exe dosyalarımda bozuluyor bunun sorununu araştırdım nette exe virüsü diye geçen bi virüs müş format da çözümlemiyor bunu antivürüsde yardımcı olursanız sevinirim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açılışta, boş, görünüyor, masaüstü, sorunu
masaustu gorunmuyor, masaustu gozukmuyor,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Beşiktaş Masaüstü Resimleri - BJK Wallpaper Demir YumruK Beşiktaş 126 11-10-2009 05:17
Hareketli Masaüstü Resimleri kompetankedi Ücretsiz-Beta Yazılımlar 10 08-05-2009 00:38
Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin volture PC/Internet Teknik Destek 4 21-09-2008 15:46
Sipru - Masaüstü Televizyon we come one Internet/Bilgisayar Dünyası 0 25-12-2007 09:12
Masaüstü Derinliği (SphereXP) virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 01-05-2006 23:33