| | #1 (mesaj-linki) | |
| Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor Sorunu
Selam arkadaşlar pcyi açtığımda masa üstünde başlat menüsüde dahil olmak üzere hiç birşey gözükmüyor masa üstü arka planı hariç tabiiki CTRL + ALT + Delete yapıp kullanıcılardan kullanıcı adını seçerek (tek Kullanıcı var) 2 defa oturumu kapat yapıyorum oturum kapandıktan sonra tekrar kullanıcı adı seçip şifreyi giriyorum ve masa üstü ozaman gözüküyor. konu hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekkürler | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor SorunuBenimde başıma gelmişti sanırım virüs. Başlar > Çalıştır (Windows Tuşu + R) dan "msconfig" e girebilirsen orda Başlangıç sekmesi var sana yabancı gelen işlemlerin çalışmasını durdurabilirsin. Belki işe yarar kolay gelsin .. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor Sorunu
teşekkürler sorunu başka bi yoldan hallettim Ctrl + Alt + Del (Görev Yöneticisi) , "Dosya" Sekmesine Geldim Ordan "Yeni Görev (Çalıştır...)" a Geldim "explorer.exe" Yazdım Tamam Dedim ve Oldu. konu kapatılabir | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor Sorunu
ya ben tema indirmek için ugraşıyodum o sıra evet felan derken. pc yeniden başladı masa üstünde hiç bi şey yok arkaplan hariç ctrl alt delete yeni görev yaptım exploer.exe yaptım olmadı.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor ve Bazı .exe ler Bozuluyor Sorunu (.exe virüsü)
slm arkadaşlar ben xp ultimate kullanıyorum bendede açılışta masaüstü boş görünüyor explorer.exe yi kapatıp tekrar açınca sorun düzeliyor fakat program files deki bazı exe dosyalarımda bozuluyor bunun sorununu araştırdım nette exe virüsü diye geçen bi virüs müş format da çözümlemiyor bunu antivürüsde yardımcı olursanız sevinirim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açılışta, boş, görünüyor, masaüstü, sorunu |
| masaustu gorunmuyor, masaustu gozukmuyor, |
Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Beşiktaş Masaüstü Resimleri - BJK Wallpaper | Demir YumruK | Beşiktaş | 126 | 11-10-2009 05:17 |
| Hareketli Masaüstü Resimleri | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 10 | 08-05-2009 00:38 |
| Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin | volture | PC/Internet Teknik Destek | 4 | 21-09-2008 15:46 |
| Sipru - Masaüstü Televizyon | we come one | Internet/Bilgisayar Dünyası | 0 | 25-12-2007 09:12 |
| Masaüstü Derinliği (SphereXP) | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 01-05-2006 23:33 |