| | #1 (mesaj-linki) | |
| WGA (Windows Genuine Advantage / Windows Orijinal Ürün Avantajı) ve WGA BildirimleriWGA (Windows Genuine Advantage / Windows Orijinal Ürün Avantajı) ve WGA Bildirimleri nedir? WGA, orijinal Windows deneyimini farklılaştırmayı hedefleyen ve orijinal olmayan Windows kullanıcılarını uyararak, lisanlanmaları için çözüm sunan bir teknolojidir. WGA Bildirimi, internet aracılığıyla Windows XP’nin orijinal olup olmadığını doğrular ve orijinal yazılım kullanımının avantajlarına ilişkin bilgi verir. WGA Bildirimi nasıl çalışıyor? WGA Bildirimleri kapsamında internete bağlı ve otomatik güncelleme seçeneğini kullanan kişilerin Windows XP’lerinin orijinallikleri kontrol edilecek. Orijinal değilse, giriş ekranında ve sistem uygulamaları alanında 14 gün boyunca “sahte yazılım mağduru” olabileceklerini vurgulayan bir uyarı çıkacak. 14 gün sonrasında hala orijinal olarak etkinleştirilmeyen Windowslar için aynı alanlarda ürünlerinin orijalliğinin doğrulanamadığı uyarısı çıkacak. Windows’unun orijinal olmadığını öğrenen kullanıcılar, ister web sitesinden, isterlerse İş Ortaklarımızdan GGK (Get Genuine Kit) alarak orijinal lisans sahibi olup, bu doğrulamayı yapabilecekler ve bu aşamadan sonra uyarı görünmeyecektir. Orijinal Windows kullanmanın ne gibi avantajları var? Sadece Windows XP’lerının orijinal olduğunu doğrulayan kullanıcılar, Internet Explorer 7.0, Windows Media Player 11 ve Windows Defender dahil olmak üzere birçok güncelleştirmeyi ücretsiz yükleyebilecekler. Aynısı Benimde Başıma Geldi. Ne Denediysem Bir Çözüm Bulamadım Ve Format Atarak Düzelttim Sorunu Orjinal XP CD'si İle Format Atmadığından Ve Güncelleme Yapmak İstediğinden Bu Uyarıyla Karşı Karşıya Geliyorsun Eğer Orjinal XP CD'in Yoksa Şöyle Yap; Yeniden Format At Ve Bilgisayarın Formatlanmış Hali Açıldığında Otomatik Güncelleştirmeler, Güvenlik Duvarı Ve Virüs'ten Koruma'yı İptal Et; Başlat>Denetim Masası>Güvenlik Merkezi>Orada Gördüğün Yeşil Renk İle Açık Olanları Kapat Ve Masaüstü Sağ Alta Kırmızı Bir Uyarı Gelicek Bilgisayarınız Güvenlik Altında Olmayabilir Gibi. Ondan Kurtulmak İçinde; Başlat>Denetim Masası>Güvenlik Merkezi>Sol'da En Altta Güvenlik Merkezinin Uyarı Yöntemini Değiştirin'e Tıkla Ve Seçili 3 Kutucuğun İşaretlerini Kaldır Ve Uygula. Umarım Yazıklarımı Anlayabilirsin... Şuan İçin Bunları Dene Daha Farklı Çözüm Yolu Bilenler Yardımcı Olacaklardır...Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 28-05-2009 @ 17:08. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mavi yıldız Anaxielia Güzel Açıklamışsın Ellerine Sağlık +REP ![]() Bu Arada Mavi Yıldız Uyarısı Alıyorsanız Serial Patlamıştır. Google'ye Girip "XP Legal" Diye Arat Programı İndirin Adım Adım Anlatıyor. Gerisi Sana Kalmış. Programla Uğraşamam Diyorsanız Anaxiealia'nın Dediği Yöntemi Uygulayın ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WGA (Windows Genuine Advantage / Windows Orijinal Ürün Avantajı) ve WGA Bildirim
kaldırmakk için ws 1 prog flan yokmu
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WGA (Windows Genuine Advantage / Windows Orijinal Ürün Avantajı) ve WGA Bildirim
ben çözümü şöyle buldum: Unlocker indir ve kur. başlat-ara-tüm dosya ve klasörler: wga buluklarını unlocker ile aç-sil-tamam deyin tekrar başlat-çalıştır-regedit açılan kayıt defterinden bul:wga (arama tamamlana kadar) en sonunda arama tamamlanır. bulduklarını sil işlem bitince bilgisayarı tekrar çalıştır. bu kadar... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WGA (Windows Genuine Advantage / Windows Orijinal Ürün Avantajı) ve WGA Bildirim | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
EMEĞİNEEEE SAĞLIKKKK KARDEŞİMM
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar sorunu çözmek için formata gerek yok. Bilgisayarım=c=windows=arama(WGA yazıp windowsta aratıyoruz)Çıkan sonuçların uzantılarını (.exe,.dll,.sys vs.) .OLD olarak değiştiriyoruz. Sonra pcyi kapatıp tekrar açıyoruz. Sorun çözülmüştür. İsterseniz .OLD uzantılı yaptığımız programları silebilirsiniz.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| orjinal yazilim uyarisini kaldirma, wga bildirimi, wga kaldirma, windows genuine, windows genuine advantage, |
WGA (Windows Genuine Advantage / Windows Orijinal Ürün Avantajı) ve WGA Bildirimleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger'da E-Posta Bildirimleri Sorunu | ahmetgns | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 7 | 1 Gün Önce 17:28 |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 562 | 3 Gün Önce 00:15 |
| Windows kopyası, orijinal windows doğrulamasından geçmedi nasıl düzeltilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 21 | 1 Hafta Önce 04:47 |
| Windows St Valentin 8.1.0178 Skin - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 4 | 20-05-2009 20:25 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 11:29 |