| | #236 (mesaj-linki) | |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Alıntı:
Forum arayüzümüz çok fazla sayıda flash, grafik, animasyon vb. içermektedir. İlk kez gelen ziyaretçilerde bu içeriklerin önbelleğe alınması biraz zaman alır. Bir kez forum arayüzü tam olarak yüklendikten sonra sayfalar makul bir hızda görüntülenmeye başlayacaklardır. Sayfa geçişlerindeki beklemeden şikayetçiyseniz lütfen tarayıcı olarak Firefox'u deneyiniz. Yavaşlık problemi ortadan kalkmış olacaktır. -Bütün bu grafikler, animasyonlar, sesler çok can sıkıcı... Ben sadece içerikle ilgileniyorum. Sadeleştirme olacak mı? Alt + F4 ... | ||
|
| | #237 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
bana arkadaşımın amcası tavsiye etti ve çok gzl bi site
| |
|
| | #238 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
Merhabalar ben burak.Msn için yeni ifadeler ararken karşıma çıktı.biraz dolaştım siteyi hoşuma gitti.üye oldum.iyi vakit geçireceğimi düşünüyorum.
| |
|
| | #239 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? MsXLabs 'ı keşfedeli 1 saat, üye olalı ise yalnızca 10 dakika geçti... Bir arkadaşımın tavsiyesi şu şekildeydi; ya ben anlamam biliyorsun bu sitelerden,forumlardan ama tam sana göre Ben de inceledim ve bana göre olabileceği izlenimine kapılarak üye oldum...Umarım bu birlikteliğimiz uzun sürer, aranızda olmak şimdilik güzel...Sevgiler... | |
|
| | #240 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? arkadaşlar bu mesajlar çok güzel ama ben sık sık bilgisayara giremiyorum ben bir bilgisayar tamircisiyim o yüzde mesajlarınızı okuyamıyorum hepinizden çok çok çok özür dilerim arkadaşlar | |
|
![]() |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||