Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 46

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 856.959 Cevap: 5.357
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
22 Eylül 2006       Mesaj #451
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
walla bende msn le ilgili bi seyler ararkn bi baktimki burdayim sanirim mayisti 2006 nın ama iyiki girmisim super bi yer burasi yukardaki arkadas sanada selam bu arada HGMsn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
yusufmsn - avatarı
yusufmsn
Ziyaretçi
23 Eylül 2006       Mesaj #452
yusufmsn - avatarı
Ziyaretçi
slm
yusuf ben
Sponsorlu Bağlantılar
aslında bu benim ilk kayıt oluşum diil.ama askerlik nedeniyle üyelikten mahrum kaldım
şimdi tekrar bu çatının altına girmek çok hoş
bu siteyi oluşturanlara ve sunduklarınızdan istifade şansı vermelerinden ötürü çok teşekkür ederim.
herkese iyi seyirler...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
the_lily - avatarı
the_lily
Ziyaretçi
23 Eylül 2006       Mesaj #453
the_lily - avatarı
Ziyaretçi
Benim msx Aşkım ilk googlede başladı... msn avatarları ararken sürekli karşıma çıkıyordu. Bende inadına başka linklere tıklıyordum. Ama bir gün, bir ses bana , orda beni bekleyenlerin olduğunu söylüyordu sanki.. ve o hatayı yaptım, tıkaldım msxlabs'a. ve o an başladı ölümsüz aşkımız msx'le.. emeği geçen herkese tşklerimi bir borç bilir , bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
to20 - avatarı
to20
Ziyaretçi
23 Eylül 2006       Mesaj #454
to20 - avatarı
Ziyaretçi
Msn ile ilgili birşey arıyordum ve google yazdım ve siteyi beğendim üye oldum
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mrtgndz - avatarı
mrtgndz
Ziyaretçi
23 Eylül 2006       Mesaj #455
mrtgndz - avatarı
Ziyaretçi
herkese selam öncelikle böyle bi site olduğundan daha yeni haberim oldu ama şimdiden çok şey kaçırdığım apacık ortada benide arnıza kabul ederseniz sevinirim tekrar bu siteyi kuran arkadaşlarateşekkür ederim çalışmalarında da başarılar bende msn le ilgili birşey araken karşılaştım bu siteyle ve de iyiki karşılaşmışım çok güzel şeyler var burada...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen mrtgndz; 23 Eylül 2006 15:19 Sebep: teşekkür
biz_adapazarliyiz - avatarı
biz_adapazarliyiz
Ziyaretçi
23 Eylül 2006       Mesaj #456
biz_adapazarliyiz - avatarı
Ziyaretçi
Google da araştırma yaparken tanıştım.Siteninde arayüzü çok hoşuma gitti.Şimdi sürekli buralarda olacağım...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
baran41 - avatarı
baran41
Ziyaretçi
23 Eylül 2006       Mesaj #457
baran41 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben pc kullanmaya başladıgım tarih bayagı bir yeni 2006 yılının ilk günlerine denk gelir sizi google'den msn çoklu oturum açma programı ararken buldun yine o tarihlerde sizden bayagı birşeyler ögrendim bu arada mynet'te bir hazır sitem oldu ve sizden sizin sitenizden alıntılar yaptım bunun içinde burdan teşekkür ederim sanırım bir sakıncası yoktu,tabiki bu arada kendimizi biraz geliştirdik bu konuda derken bayagı bir merak sardık bu işe ve kendi kendimize ne kadar oldu bilmem frontpage'yi de çözmüş olduk ve ilk profesyonel sitemide yapmış oldum bu sayade şimdi hemen saadete geleyim sizin sitenizden çok şey ögrendigim halde bana bir zaman geldi yetmedi ve sitenize uzun bir ara verdim yaz boyunca girmedim çünkü sitenizde webmasterlık agırlıklı konuları pek işlemiyorsunuz bu konuyada deginirseniz çok memnun kalır ve burdanda bir yere ayrılmamış oluruz,çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kazkaz - avatarı
kazkaz
Ziyaretçi
23 Eylül 2006       Mesaj #458
kazkaz - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi ,

Adım sevgi ,sizi yerde ararken gökte buldumm diebilirmmMsn Grin msn discovery live ile ilgili sorunuma çare arakenn google karşıma çıktınıss iiiikide çıkmışsınıss sorunumu çok kısa sğrede hallettimm.Bukadar kısa sürede cevap alacaımıı beklemiodum.Sanırımm daimi bi üye kasandınısss teşekkür ederimm şimdidennn çünkü bütün sorularıma burada cevap bulucam sanırımmm....
SaygıLar..............
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kazkaz - avatarı
kazkaz
Ziyaretçi
23 Eylül 2006       Mesaj #459
kazkaz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kazkaz adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi ,

Adım sevgi ,sizi yerde ararken gökte buldumm diebilirmmMsn Grin msn discovery live ile ilgili sorunuma çare arakenn google karşıma çıktınıss iiiikide çıkmışsınıss sorunumu çok kısa sğrede hallettimm.Bukadar kısa sürede cevap alacaımıı beklemiodum.Sanırımm daimi bi üye kasandınısss teşekkür ederimm şimdidennn çünkü bütün sorularıma burada cevap bulucam sanırımmm....
SaygıLar..............

Msn Embarrassed ufak bi düzeltmeeeMsn Grin gökte ararken yerde buldumm olcakktı oMsn Grin Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
riyakar samimiyet - avatarı
riyakar samimiyet
Ziyaretçi
23 Eylül 2006       Mesaj #460
riyakar samimiyet - avatarı
Ziyaretçi
Avatar için resim arıyordum. Karşıma bu site çıktı.

Menüsü filan etkileyici. Çok alengirli olmuş. Sesler falan. Smiley32

Ama sanırım muhabbete çok katılamayacağım.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.