Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 48

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 857.599 Cevap: 5.357
crime_scene - avatarı
crime_scene
Ziyaretçi
26 Eylül 2006       Mesaj #471
crime_scene - avatarı
Ziyaretçi
slm ben muratince72 tarafından bu siteye yönlendirildim.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
blue5807 - avatarı
blue5807
Ziyaretçi
26 Eylül 2006       Mesaj #472
blue5807 - avatarı
Ziyaretçi
bir şarkı arıyordum.googleden şarkının ismini yazdım sitenin adı çıktı.pek fazla site çıkmadı konuyla ilgili hatta bu siteden başka site çıkmayınca bende iyi bir sitedir diye düşündüm birde sitenin tasarımı mükemmel biraz da onun etkişsiyle üye oldum
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
INIFERNO - avatarı
INIFERNO
Ziyaretçi
26 Eylül 2006       Mesaj #473
INIFERNO - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaş tavsiyesiii....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Byroney - avatarı
Byroney
Ziyaretçi
27 Eylül 2006       Mesaj #474
Byroney - avatarı
Ziyaretçi
GoogLe saolsun !
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ruski - avatarı
ruski
Ziyaretçi
27 Eylül 2006       Mesaj #475
ruski - avatarı
Ziyaretçi
msxlabs şimdiye kadar gezdiğim sitelerin en harikası en mükemmeli MSXLABS kurucularına ve emeği geçen her şahısa sonsuz teşekkürlerimi sunarım tek kelimeyle mükemmel .......nasıl tanışmama gelince resim arıyordum vede buldum artık başka sitelerde boş boş gezmeme gerek kalmadı tekrar teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim...........MURAT ÇETİN.Smiley32Smiley32Smiley32Smiley32Smiley32Smiley32:smiley32 :Smiley32Smiley32Smiley32Smiley32Smiley32Smiley32Smiley32:smi ley32:Smiley32Smiley32Smiley32Smiley32Smiley32

msxlabs şimdiye kadar gezdiğim sitelerin en harikası en mükemmeli MSXLABS kurucularına ve emeği geçen her şahısa sonsuz teşekkürlerimi sunarım tek kelimeyle mükemmel .......nasıl tanışmama gelince resim arıyordum vede buldum artık başka sitelerde boş boş gezmeme gerek kalmadı tekrar teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim...........MURAT ÇETİN.Smiley32Smiley32Smiley32
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen ruski; 27 Eylül 2006 19:59 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
meloçe - avatarı
meloçe
Ziyaretçi
27 Eylül 2006       Mesaj #476
meloçe - avatarı
Ziyaretçi
bende googledan tanıdm diğer sitelerden çok farklı ve kapsamlı olduğnu gördüm sık sık ziyaret etcem bi yer olucak kesn burası tşkler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
krizantem - avatarı
krizantem
Ziyaretçi
28 Eylül 2006       Mesaj #477
krizantem - avatarı
Ziyaretçi
aslında bende tesadüfen buldum.msn live mesengerın plus sayesinde coklusunu kullanıyordum ve plus dan hoslanmadığım içinde coklusunu yuklemeye karar verdim.google dan aratınca buraya tıkladım.hos bir site sanırım..zamanla görecegim bunu..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ramazan37 - avatarı
ramazan37
Ziyaretçi
28 Eylül 2006       Mesaj #478
ramazan37 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben googlede gezerkene tesadüf esri buldum bu forumu ama çok hoşuma gitti gerçekten inşallah çabuk kaynaşırız sizlerle şimdiden teşekkürler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ELa_GözLüM - avatarı
ELa_GözLüM
Ziyaretçi
29 Eylül 2006       Mesaj #479
ELa_GözLüM - avatarı
Ziyaretçi
selam hayirli geceler herkese siteniz gezerken tesadufen buldum vede gezeyim deidm guzel bir isteniz var bende bir forumcu olarak burayada uye oldum ins guzel paylasimlarda bulunuruz hep birlikte
saygilar efem
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
waterelff - avatarı
waterelff
Ziyaretçi
29 Eylül 2006       Mesaj #480
waterelff - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşlar. ben arkadaşım Hi-LaL sayesinde öğrendim o beni yönlendirdi bu siteye . ve çok süper bi site iiki üye olmuşum. güzel vakit geçirmek dileğiyle Msn Wink Smiley32
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.