| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) Öncelikle Neutre çok teşekkürler ancak burda sorumu hemen sorayım. Tabi programı bulmuşken ukalalık etmek istemem ama bende mi sadece oluyor diye aklıma takıldı. Mesela program içinde engellenen kişileri bir daha görmemek için sildikten sonra messengerdan oturum açtığım zaman engellenen kişinin tekrar ekleme daveti geliyor. Daha önce bir kişi listesi programı daha vardı onda da böyle bi sorunum olmuştu. Fakat on kişi engelliyse bunun sadece ikisini sildi ve bi daha geri getirmedi. Geriye kalanlar yine aynı şekil, davetleriyle birlikte geri dönüş yaptılar ![]() Programın içeriğine söyleyeceğim herhangi birşey yok. Güzel olmuş. Emek vermişsin sonuçta. Bu yönden tekrar teşekkürler | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) Alıntı:
| ||
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) ![]() korkmayın D: | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) Farklı uzantılar içinde geçerli mi bu? Mesela benim mail uzantım @rock.com ile bitiyor ve denedim ama bir sonuç alamadım ! | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||