Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-02-2008   #21 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR)

sorunu hallettim teşekkürler paylaşım için
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 23-02-2008   #22 (mesaj-linki)

Alıntı:
denizkaya adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mümkün arkadaşım ben gördüm kırmızı işaretli
Uydurma arkadaşım, NeutralizeR renklerin özelliğini yazmıştı.
Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yeşil Renk: Sizi ekleyenler ve hala listesinde tutanlar
Mavi Renk: İzinli listenizde bulunanlar fakat sizi silenler
Kırmızı Renk: Engelli listenizde bulunanlar
Siyah Renk: Her iki taraf da birbirini eklemiş ve hala listesinde tutuyor
Eski 24-02-2008   #23 (mesaj-linki)

elinize sağlık program çok güzel! ancak bir problem var! ben mesele o programda mesela beni engelleyenleri yada silenleri silince msn'i tekrar açtığımda sanki onlar beni eklemiş gibi hepsi tekrar geliyor bunu nasıl önleriz. ve bu silme işlemlerini yoptan seçmenin bir yolu yokmu tek tek çok uzun sürüyor.
Eski 24-02-2008   #24 (mesaj-linki)

Alıntı:
sinekli adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
elinize sağlık program çok güzel! ancak bir problem var! ben mesele o programda mesela beni engelleyenleri yada silenleri silince msn'i tekrar açtığımda sanki onlar beni eklemiş gibi hepsi tekrar geliyor bunu nasıl önleriz. ve bu silme işlemlerini yoptan seçmenin bir yolu yokmu tek tek çok uzun sürüyor.
O kişinin listesinde bulunduğunuz sürece onu ya engelli listenizde ya da izin verilenler listenizde tutmak zorundasınız, aksi halde bahsettiğiniz yeniden ekleme uyarısını alırsınız.
Eski 25-02-2008   #25 (mesaj-linki)

ben yükledim adresimi ve şifremi yazsam bile bişe açılmadı neden olabilir?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
anlık ileti kişisi olmayanlar, anlık ileti renklendirme, anlık kişi listesi, msn anlık ileti kişisi olmayanlar silme, msn deki kişileri tamamen silme, msn kişi listesi temizleyicisi, msn kişi listesini tamamen silme, msn plus kişi listesi, msn plus kişi listesi temizleyici, msndeki kişileri tamamen silme,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:58Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10015893 saniyede (46.40% PHP - 53.60% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR