Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Stephenie Meyer'in Geceyarısı Güneşi adlı kitabı Türkiye'de ne zaman çıkacak?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
stephenie meyer- geceyarısı güneşi kitabı Türkiyede ne zaman çıkacak?
Benzer Konular:
Etiketler:
|
Stephenie Meyer'in Geceyarısı Güneşi adlı kitabı Türkiye'de ne zaman çıkacak? | |
Coşkun11 |
Amerika da 1 sene sonra çıkar bence.Türkiyenin hesabını yapıyom: 1. Amerika dan 1 sene sonra epsilon a gelir 2. Epsilon onu 2 senede çevirir 3. Epsilon onu 3 senede basar 4.Epsilon gerekli yasal işlemleri de 1 senede yaptıktan sonra gelir Çok deil toplam 6 sene falan bekleriz Sinir oluyom epsilona yhaaaaa!!!! bir yararım dokunmuştur inş............. |
| | Stephenie Meyer'in Geceyarısı Güneşi adlı kitabı Türkiye'de ne zaman çıkacak?#4 (link) |
| Ziyaretçi |
Amerika da 1 sene sonra çıkar bence.Türkiyenin hesabını yapıyom: 1. Amerika dan 1 sene sonra epsilon a gelir 2. Epsilon onu 2 senede çevirir 3. Epsilon onu 3 senede basar 4.Epsilon gerekli yasal işlemleri de 1 senede yaptıktan sonra gelir Çok deil toplam 6 sene falan bekleriz Sinir oluyom epsilona yhaaaaa!!!! bir yararım dokunmuştur inş............. |
| | Stephenie Meyer'in Geceyarısı Güneşi adlı kitabı Türkiye'de ne zaman çıkacak?#5 (link) | |
| Özel Üye-VIP | Alıntı:
Sizinle aynı kanaatte değilim. Çünkü, özellikle hit yapmaya başlamış bütün sanat eserlerinin ülke basımları, seriyse eğer Alaca Karanlık Kuşağı serisinde olduğu gibi, ilk kitapların basım süreçleriyle böylesi bir matematiksel hesap yapılamayacak kadar kısa sürede gerçekleşiyor. Bu sebeple soru sahibinin keyfini kaçıracak türden yanıtlar vermeniz kimseye bir şey kazandırmayacaktır. | |
| | Stephenie Meyer'in Geceyarısı Güneşi adlı kitabı Türkiye'de ne zaman çıkacak?#6 (link) |
| Ziyaretçi |
haklı olabilirsin tabi breaking dawnı çok bekledik.. ama o kadar uzun sürmez... bana göre 3 ay içinde abdde çıkar new moonun filmi çıkınca yayınlar büyük ihtimalle posterli fln 2 aydada hazırlar inş. epsilon.. braz yavaşlar doğrusu ama hak verilmeliki ing zor çevrilior ve kitaplar gerçekten uzun... bu kadar hayran kitlesini kırmak istemezler |
| | Stephenie Meyer'in Geceyarısı Güneşi adlı kitabı Türkiye'de ne zaman çıkacak?#9 (link) |
| Ziyaretçi |
Ya ne zamana kadar çıkacağı hakkında bi fikrim yok ama 6 yıl bekleyeceğimizi de sanmıyorum ayrıca 1 ay içinde çıkarsa çok mutlu olurum çünkü bn alacakaranlık serisini çok beğendim. şafak vaktini okurken bitirmek istemiyordum seri bitecek diye ama 5. kitabında çıkacağını duyduğumda çok sevindim ve türkçeye çevrilmesini 4 gözle bekliyorum... |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Stephenie Meyer'in Geceyarısı Güneşi adlı kitabı Türkiye'de ne zaman çıkacak? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Alacakaranlık - Stephenie Meyer | buz perisi | Dünya Edebiyatı | 1 | 6 Haziran 2012 15:26 |
| Yeni Ay - Stephenie Meyer | buz perisi | Dünya Edebiyatı | 0 | 21 Mayıs 2012 16:10 |
| Geceyarısı Güneşi | jumong | Coğrafya | 6 | 18 Şubat 2012 00:32 |
| Göçebe - Stephenie Meyer | KisukE UraharA | Dünya Edebiyatı | 0 | 14 Temmuz 2011 13:04 |
| Stephenie Meyer | KisukE UraharA | Edebiyat ww | 3 | 31 Ekim 2009 22:54 |