Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 7

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 336.233 Cevap: 1.820
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
24 Aralık 2006       Mesaj #61
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 24.12.2006 , Pazar

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, sevdiğiniz kişiyle aranızda mesafe duygusu oluşabilir. Size karşı derin bir bağlılığı olmasına rağmen, sanki yokmuşcasına bir tavır alabilir. Siz de, günün enerji etkileri dolayısıyla bunu yalnış anlayarak şüphelere düşebilirsiniz. Romantizm duygunuzun yüksek olması hassasiyetinizi artırdığı için herşeye gerçekçi olmaktan uzak gözlerle bakabilirsiniz. Sezgileriniz sizi yanıltabilir. Ufacıcık konuları büyütebilir gereksiz yere üzebilirsiniz.

Yoğun bir program dolayısıyla bugün fazlasıyla iletişimsel bir gün olabilir. Düşüncelere dalıp üzülmektense bu kadar koşuşturmaca içinde olmak size iyi gelecektir. Çevrenizdeki kişilere karşı, içinde bulunduğunuz durumla alakalı sert tavırlar alabilirsiniz. Oysaki bu durum sizinle alakalı ve onların hiçbir şeyden haberi yok. Sakin düşünmeli ve olayı daha net açıdan görebilmek için bugün kendinize yüklenmeyiniz. Önümüzdeki haftaki enerjiniz belkide herşeyi çözümleyecek ve aydınlığa kavuşturacaktır.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2006       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 25.12.2006 , Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, çevrenizdeki insanlara yardımseverlik ve şefkatlik duyguları içinde olacaksınız. Özellikle birlikte çalıştığınız insanlar yada aynı işte beraber görev aldığınız kişilere karşı bu hisleriniz yoğun olacaktır. Kimi anlarda duygusal güvensizliğiniz söz konusu olabilir. Diğer insanların sorunları yada davranışları sizi rahatsız edebilir. Sevdiğiniz insanlara başkalarının yaptığı davranışlar da sizi etkileyebilir. Ve siz adil bir insan olarak kayıtsız kalmak istemezsiniz.

Bugün, iş konularında beklenmeyen olaylara karşı dikkatli olmanız gerekir. Özellikle çevrenizdeki kadınlar sizin için sorunlara neden olabilir. Karmaşık durumlarda limitlerinizi ortaya koyunuz. Sağı solu belli olmayan kişilerin sizin dengenizi daha fazla bozmasına izin vermeyin. Duygusal konularda da gerçeklerden kaçma meylinizi frenleyin. Sorunlar varsa konuşun. Bugünkü enerjilerin size sağladığı empatiden yararlanarak onu tekrar dinlemeyi denemekte fayda var.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
26 Aralık 2006       Mesaj #63
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 26.12.2006 , Salı

Bugün, ilişkinizdeki gelişmeleri tekrar düşünmek niyetindesiniz. Bir yanda ona duyduğunuz sempati ve şefkat, diğer yandan özgürlükçü yanınız. Bütün bunlar bağları kopuk bir ilişkinin içinde olduğunuzu gösteriyor. Bağımsız düşünmek istiyorsunuz. Sevginin ne olursa olsun, bağımlılık haline gelmesinden yana değilsiniz. Orjinal, sıradışı duygular yaşamak niyetindesiniz. Karşınızdaki kişi her ne kadar doğru kişi de olsa, siz yine de benliğinizi tamamen teslim edecek bir ilişki peşinde değilsiniz. Herkes özgür olmalı ve kişiler birbirine herşeyi açıkça söylemeli.

Bugün düşündüğünüz kısa bir yolculuk için hareketli geçecek bir aktivite planlamaktasınız. Bu yakın arkadaşlarınızla da olabilir, aile üyelerinizden biriyle de. Yada kafanızı sıkmayacak, size güzel bir tatil geçirmenizi sağlayacak kişiyle de. Fakat bazı durumlar bugün için tam karar vermenize engel teşkil ediyor. Üzerinizde de biraz tembellik var gibi. Bunu yarın düşünmeyi tercih edebilirsiniz.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #64
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 27.12.2006 , Çarşamba

Bugün, ikili ilişkinizle alakalı konularda gerilimli tepkiler altındasınız. Bir adım atmadan önce iyice düşünmenizde fayda vardır. Bu enerjiyle karşınızdaki insanı aşırı derecede sahiplenir, kıskançlık yada kuruntularınızla üzebilirsiniz. Sizin için bugün, sevdiğiniz kişi değerli olduğu halde her an kavgaya hazır bir tavırla sözlerinize hakim olamaz ve sonra da pişman olabilirsiniz. Yuvanızla ilgili bir konuda karar vermeniz gerekirken, daha önceden benimsediğiniz cevabın tam tersini söyleyebilirsiniz.

Macera duygunuz bugün yoğundur, ilişkisi olmayan teraziler bu ateşli enerjiyle bir insanla tanışmak ve hemen beraberlik kurmak isteği içinde olabilirler. Bu kadar acele girdiğiniz bir ilişki ise kısa ömürlü olacak ve sizin için birşey ifade etmeyecektir. Duygularınızı daha sakin olacağınız bir zamana kadar dengede tutmanızda fayda var. Anne teraziler bugün gerilimli etkiler altında çocuklarına karşı sert tavırlar gösterebilirler. Yada eşleriyle aralarında evlerini ilgilendiren bir konuda tartışma yaşayabilirler. Lütfen sakin davranınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
27.12.2006
Sizi büyük bir sevinç bekliyor. Sevincin büyük olmasında hayat felsefenizdeki değişiklerin de etkisi olabilir. Tatilde yaşadığınız bir olayın etkisini hala üzerinizden atamamış görünüyorsunuz. Tanık olduğunuz çarpıcı durum, belli fasılalarını beğenmediğiniz yaşamınızın değerini anlamanıza neden olmuş gibi. Bugünlerde şaşkınlıklara hazırlıklı olun.

Aşk Yaşamı: Biraz fazla kolayca tanımladığınız uyumsuzluk sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor, ama bir süre sonra sıkılabilirsiniz. Gündelik sorunların etkileyemeyeceği bir aşk istiyorsunuz.

İş Yaşamı: Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz. Başkalarına yapılan haksızlıklara tepkinizle sürekli hedef büyültüyorsunuz. Boyun eğen kişiliklerden çok baş kaldıran kişiliklere omuz vermeniz, birtakım kazanımları getirebilir.

Para Durumu: Küçük hesaplardan kurtuluşu, devasa umutlara bağlamanız aslında umutsuzluğunuzu gösteriyor. Yılbaşı biletinizin rüyalarınızda her gece patlaması, ek kazanç arayışlarınızı sekteye uğratmamalı.

Dikkat: Sizinle paylaşılmak istenen çok özel gelişmeler var. Yakın dost çevrenizi alıcı gözlerle gözlerseniz bu niyeti ve onu engelleyen çekingenliği fark edeceksiniz
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
28 Aralık 2006       Mesaj #66
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 28.12.2006 , Perşembe

Bugün, duygusal konularda geriliminiz olabilir. Sizin için fazla ciddi olan ve bağımlılık getiren herşey bunaltıcı olabilir. Sorumluluk almak istemediğiniz halde herşey sizi buna zorluyor gibi gelebilir. Özellikle evliliğiniz yada ilişkinizin son günlerdeki gidişatı sizin doğanıza son derece ters durumlar içerebilir. Herşeyi bir kenara bırakarak bir yerlere birkaç günlüğüne olsun gitmek isteği yoğunlaşabilir. Fakat sorumluluklarınız bunu yerine getirmenize izin vermeyebilir.

Bugün burcunuzda oluşan dolunay enerjisi nedeniyle kafanızın içindeki bir proje artık son aşamasına gelmiş olacak. Duygularınız ve bilinçli kararlarınızın aynı anda birbiriyle çeliştiği bugün, iki hafta önce karar verdiğiniz ve adım attığınız bir konunun sonucu belli olabilir. Bugün gelecek haberler ne derece doğru bir adım attığınızın da karşılığı olabilir. Özellikle bu durumda bir ilişki sona erebilir yada evliliğinizle alakalı, yuvanızı da ilgilendiren bir konu halledilmiş olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2007       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Her saglikli Terazi davranisinin altinda -bilincli veya bilincsiz- Sakinlesmek amaci yatar. Gerilimi atmak, ortayi bulmak, sinirleri yatistirmak icin Terazi adim adim hedefe dogru harekete gecer. Terazi'nin kaynagi paradoks ve ikileme karsi yuksek toleransidir.
Tum butunlerin birbirini tamamlayan yarimlardan olustugunun Bilincinde olmasidir. Terazi her konunun iki yonunu de tartar.
Karsit felsefeler, karsit secenekler - hepsini kabul eder. Ortayi Arar ve dengeyi orada bulur.
Iliskiler bu burcun kendisini gelistirdigi alanlardir. Bu alandaki Stratejisi kibarliktir. Kibarlik bir baskasini nasil etkiledigimizin algisiyla kismen hareketlerimizi ayarlama kabiliyetidir veTerazi bu hunerle doludur. Kaynaklarinin ve stratejilerinin carpitilmasiyla Terazi'nin golge yonu ortaya cikar. Akil ucsuz bucaksizdir, iki olasiligi barindirabilir. Ancak hayat Daha dar kapsamlidir. Terazi, gunluk hayatta yol ayrimina geldiginde secim yapmak zorunda kalir. Ikileme olan hosgorusu
Renksizlige ve kararsizliga donusebilir. Nezaket sig yuzeysellige Ve gercek catismalarla acikca yuzlesmemeye dogru cozulebilir.
Terazi iliskide sahte bir tatlilik, sabir ve uysallik maskesi Altinda kendi bireyligini tamamen bastirma pahasina, mutlu bir uyum
Goruntusu yaratabilir. Kendi gereksinimlerinin izini kaybedecek Kadar bir baskasinin bakis acisini anlayip benimseyebilir.

Ogrenmesi gereken; kendi ozunden odun vermeden kisisel ozelliklerinden odun vermektir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ocak 2007       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Son düzenleyen Blue Blood; 6 Ocak 2007 09:14 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi YTerazi
TTerazi
Terazi - 08.01.2007 , Pazartesi

Bugün, ailenizle aranızda ego anlaşmazlıkları ve tartışmalar görülebilir. Sizin kararlarınız büyükleriniz tarafından onay görmeyebilir. Bu nedenle isyankar bir halde olabilirsiniz. Ve hiç istemeden onlarla aranızda bir mesafe duygusu oluşabilir. Engellendiğinizi düşünebilir ve sorumluluklarınızdan kurtulmak isteyebilirsiniz. Fiziksel olarak çabuk yorulma ve keyifsizlik duyabilirsiniz. Duygusal konularda sevdiklerinizle aranızda samimiyetsizlik oluşabilir. Hedeflerinizi askıya alabilir ve bir müddet sessiz kalmak isteyebilirsiniz.

Bugün, sakin bir görünüm sergilemeniz, çevrenizdeki insanların sizin hakkınızda yalnış düşünmesine neden olacaktır. Sizin kendisini beğenmiş ve herşeyi bilirim tavırları içinde olduğunuzu düşüneceklerdir. Bugünkü etkilerin bilincinde olarak daha samimi ve esnek davranmaya özen gösteriniz. Çevrenizle aranızda gerginlikler oluşmasına izin vermeyiniz. İçinizde bulunan üstünlük duygularınızı işinize ve yapmanız gerekenlere odaklarsanız bu enerjiyle günlük temponuzu kolayca başarabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2007       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YTerazi
TTerazi

Terazi - 03.02.2007 , Cumartesi

Bugün, geleceğe dönük planlarınız için arkadaşlarınızın desteğine ihtiyaç duyacaksınız. Kişilik olarak sosyal bir insan olduğunuz için bu yardımı görmemeniz mümkün değildir. Onlar için sizin öneminiz her zaman vardır. Bugün de popülerliğinizin yüksek olduğu günlerden biri olacaktır. Kaprisli olmayışınız ve girdiğiniz ortamlarda, uyum yaratma duygunuzun oluşu nedeniyle, bugün aralarında sorun olan iki dostunuza arabulucu olmanız istenebilir. Bunu mutlulukla kabul edecek ve ayrıca hüzünle karışık bir gurur duyacaksınız.

Bugün, yine önem verdiğiniz bir arkadaşınızın iş veya kariyer konusuyla ilgili bir girişimde bulunacak fakat tam gerçekleşmeden söylemek istemeyeceksiniz. Bu kişi sizin için özel anlamı olan birisi olabilir. Ve eskiden beri tanıdığınız sizden büyük bir dostun bu konudaki uzmanlığını bildiğiniz için yardımcı olabileceğini düşünebilirsiniz. Bunlar hümanist yönünüzün gerçekleridir. İnsanlar sizi her ne kadar rahatına düşkün görseler de, gerektiği zamanlarda gerekli olan yardımınızı ve zamanınızı da dostlarınız için verebilecek insansınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar