Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 17

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 337.015 Cevap: 1.820
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #161
nünü - avatarı
Ziyaretçi
TERAZİ BURCU AYLIK YORUMU
Aşk ve İlişkiler
Sponsorlu Bağlantılar
Aşk hayatınız ve ilişkileriniz açısından Mart ayına, Venüs ve Merkür gezegenlerinin geçen ay başlayan ve bu ay devam edecek olan etkileriyle başlamak istiyorum. Her iki gezegen de Kova burcunda seyredeceğinden yaydıkları enerji hemen hemen aynı. Venüs bildiğiniz gibi birebir ilişki kurma ve duygusal alışverişimizi, Merkür ise iletişim şeklimizi gösterir. 17 Şubat -12 Mart tarihleri arasında devam edecek Venüs ve 19 Şubat-15 Mart tarihleri arasında Venüse eşlik edecek Merkür, yaşadığınız bir beraberlik olsun veya olmasın farklı görüşte olan insanlarla bir araya gelerek ilişki kurmak, tanışmak ve arkadaşlık çerçevesi içinde hareket etmekten bu dönem içinde keyif alacağınızı göstermekte. Aşırı duygusallık ve bağlılık yerine, ilişkilerinizde arkadaşlığı daha fazla ön planda tutabilirsiniz. Zihinsel uyum ve özgürlük kavramınız bu dönemde oldukça artacağından herkesin bu olgu içinde davranması gerektiğini düşünebilir yada böyle davranması için belirli bir mesafeyi koruyabilirsiniz. Aşk, para, manevi değerleriniz konusunda eskisinden daha çok ideallerinize sahip çıkabilirsiniz. Fazla duygusal davranmak yerine yine mantığınızı ön plana alarak hareket etmeniz halinde bu süreçte gayet keyifli günler geçirebilirsiniz.

Bu dönemde geleneklere uymak yerine daha açık ve oldukça tarafsız bir şekilde kendinizi ifade etmek niyetinde olabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinize özel bir önem verebilir, sadece bir ilişkinin kendi sınırları içinde kısıtlı kalmak yerine herkesle dostane ve arkadaşça muhabbet etmekten hoşlanabilirsiniz. İlişkinizde sahiplenici davranmaz, fikirlerinizi paylaşmak, yeri geldiğinde bunlar üzerinde tartışmak, başka bir bakış açısı yakalamak adına konuşmak ve kendinizi geliştirmek niyetinde olabilirsiniz. Çünkü sizin için bu dönem dostluk anlamında son derece önemlidir. Bilmediğiniz ortamlarda yeni tanıştığınız insanlara kendinizi ifade etmek, onların sizin hakkınızda ne düşündüklerini öğrenmek sizin için çok önemli olabilir. Özgür olmak isteğiniz yine bu dönemin etkilerindendir. Eğer bir ilişkiniz varsa birlikte olduğunuz kişinin sizin bu tavırlarınıza saygı duyması gerekebilir. kimi çiftlerde bu dönem çiftler arasında belirli bir mesafeye neden olabilir ama ayrılığa neden olmaz, sadece bir soğukluk vardır ya da taraflardan biri oldukça yoğundur bu yüzden eskisi gibi görüşülmüyor olabilir.
Ayrıca bu dönem sanatsal konularda ilginç ve sıradışı çalışmalara ön ayak olabilir ve bu yaratıcılık yeteneğiniz çevrenizde size hayran gözlerin çoğalmasını sağlayabilir. oysaki siz flört veya aşktan ziyade tamamen sevimli, gerçekçi ve ciddi bir şekilde dostluk yapmak niyetindesinizdir. Tabii ki bu süreçte yönetici gezegeniniz Venüsün burcunuzla yapacağı olumlu görünüm ve geçtiği yaşam alanının güçlü enerjiler taşıması nedeniyle siz istesiniz de istemeseniz de karşı cinsin bakışlarından, size olan ilgili tavırlarından uzak durmaya çalışmak çok zorlaşır.
İlişki kurmaktan hoşlanan ve özellikle karşı cins üzerinde etkili olmak isteyen, hayatın zevkli yanlarının keyfini sürmeyi seven kişiler için bu süreç yeni bir aşk anlamına gelebilir. Fakat bu etki altında başlayan aşklar genel anlamda çok kısa sürelidir, eğer temeli güçlü bir şekilde kurulmazsa doğal olarak bitmeye mahkumdur. Hani saman alevi gibi derler ya aynı öyle.
20 Mart sonrası ise gayet önemli bir transit ilişkiler açısından özellikle dikkatli olmanızı gerektiriyor. Güneşin koç burcu seyrinin başlaması. Bildiğiniz gibi Koç sizin zıt burcunuzdur. Her yıl bu dönemde burcunuzla karşıtlık yapan transit güneş ilişkiler açısından önemli bir devrenin başlamasına neden olur. Bu enerji yaklaşık bir ay kadar süreceğinden belki kısa süreli gibi gözükür ama gayet etkilidir. Çünkü güneş kimliğinizdir özünüzdür ama partneriniz için de aynı anlama gelir. Karşıt burcunuzdan geçtiğinde o güne dek beraberliğinizde nasıl bir temel kurduysanız veya birbirinize karşı nasıl davrandıysanız işte bu dönemde onların meyvalarını toplamaya başlarsınız. Bu süreçte en çok dikkat etmeniz gereken konu, kendi isteklerinizle partnerinizin isteklerini ortak bir potada toplamak ve yanlışlarınızı birlikte ele alarak düzeltmek olmalıdır.
Eğer her iki taraf ta kendi adına hareket etmeye kalkar ve kendi isteklerini dayatmaya çalışırsa bilin ki durum pek iç acıcı değildir. Bu transit esnasında birlikte olduğunuz kişinin kendi bireyselliğini ifade etmekten ve size bazı dayatımlarda bulunmaktan hoşlanacağını düşünebiliriz. Çünkü size tam zıt yönden bakmaktadır. Sizin dengeyi kurabilmek adına, sevgi birliğinizi zedelememek adına ılımlı ve hoşgörülü davranmanız gerekmektedir. Çünkü siz bir terazisiniz. Her zaman barış, huzur ve uyumdan yana olan ve her zaman karşılıklı ilişkilerde adil bir bakış açısı içinde davranması gereken, o zaman lütfen bu süreçte elinizden geldiği kadar birbirinize destek olun
Bu dönemdeki bu sert enerjinin olumlu yönde kullanılması için her şeyden önce el birliği yapmak zorundasınız. Sizin dikkat etmeniz gereken konu, birlikte olduğunuz kişinin bağımsızlığına saygı duymak, ona ait herşeyin farkında olmak, değer vermek, sinirsel tepkilerinde anlayışlı olmaya çalışmak, cesaretini kırmadan her şekilde kendisini ifade etmesine izin vermek, onu gergin olduğu bu süreçte desteklemek, yardımcı olmak, ilgi duyduğu herşeye öncelik vermelesiniz.
O ise bu dönemde size karşı zarif davranmalı, eşit hak ve özgürlükler içinde kaba davranışlar göstermek yerine hoşgörülü olmalı, takıntılı ve agresif tepkilerden uzak durmalı, gelişen olaylar karşısında olgun yaklaşımlar göstermeli, o bana böyle yaparsa ben de ona bunu yaparım tarzı düşünmemeli. Bütün bunlara dikkat edildiği takdirde bu dönem gayet düzgün, sevgili dolu hatta aranızdaki tutkunun büyüdüğü bir zaman aralığı olarak hatırlanır.
İş ve Kariyer
Mart ayında kariyer ve mesleki hayatınızı yakından ilgilendirecek iki önemli enerjinin etkisi altındasınız. Bunlardan birincisi, 20 Mart tarihinde başlayan Güneş gezegeninin Balık burcu seyri ve geçen yıl Eylül, Ekim ve Kasım döneminde yine yengeç burcunda olan(geri hareketi nedeniyle) Mars gezegeninin transiti. Öncelikle Güneş Balık sürecinden bahsetmek istiyorum. başta sağlığınız olmak üzere, birebir iş ilişkileriniz, iş yeri ortamınız ve hizmet duygunuz üzerinde etkili olacak bu enerji, bazı belirsizliklerin hala devam edeceği anlamı taşıyabilir. Şimdiden kendinizi ve içinde bulunduğunuz durumu gayet net bir şekilde görmeniz, hayale kapılmadan ham gerçeğe önem vermeniz mutlaka gerekmektedir. İş yerinizde bazı gelişmeler, iş ortamınızda değişimler meydana gelebilir. Baştan bu yana belirlediğiniz hedeflerinizde yanılmalar oluşabilir. Detaylı işlerin yoğunluğuna rağmen genel bir keyifsizlik, cansızlık hali sizi sarabilir. Bu durumda sakın yılmayınız. Bugüne dek olan bilgi ve tecrübe birikiminizden yararlanarak herşeyi gerçekçi bir değerlendirme içinde ele alın. Etrafınızdaki insanlara dikkat edin ve özellikle tanımadığınız insanlardan gelebilecek tekliflere karşı uyanık olmayı ihmal etmeyin. Sizin için gerçekten olumlu sandığınız bir işin, bir bakarsınız ki size söylenen haliyle hiç alakası yoktur. O nedenle acil kararlar vermeden önce yada mantıklı olmayan durumlarla karşılaştığınızda iradenizi kullanın, hedeflerinizden şaşmayın ve bildiğiniz en doğru yolu takip edin. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Diyetinize özel önem verin ve bütün kontrollerinizi rahatsız olmasanız bile yaptırın. Bunların ruh ve beden sağlığınız için önemli olduğunu unutmayın.

Mart ayında etkili olacak ikinci transitiniz ise, savaş, mücadele, cesaret ve girişim gücünün baş temsilcisi Mars gezegeninin Yengeç burcu seyridir. Mars yapısı gereği, atılgan ve tuttuğunu koparan cesaret gücümüzü simgeler. Fakat yengeç burcunda kişiyi, pasifleştirerek, güven duyduğu alanlarda kalmaya mahkum edebilir. Siz Teraziler bildiğiniz gibi, öyle çok mücadele etmekten, sorunlarla uğraşmaktan hoşlanmazsınız. Nezaketinizle işlerinizi görmeye herkesin ortak yararına olacak şekilde davranmaya önem verirsiniz. Belki böyle bir düşünce şekli kimi yerde kesinlikle gereklidir ve çok işinize yarayabilir ama hayat çoğu zaman, hakkınızı almanız için savaşmayı gerektirir. Terazi için bu durum oldukça zorlayıcıdır. Çünkü rahatına düşkündür ve başkalarıyla iyi geçinmek için, kendi isteklerinden bile fedakarlık ederek, uyumlu bir görüntü çizmeyi daha çok yeğler. Durum böyle olunca, Yengeç enerjisi altındaki Mars, bu görüş yapısını daha fazla artarak, böyle dönemlerde, girişim gücünüzün önüne iki misli duvar örer. Peki bu süreçte ne gibi etkiler yaratabilir ve sizler bu dönemde bu enerjiden nasıl olumlu yararlanmalısınız, bunu beraberce gözden geçirelim. Öncelikle, mesleki konularda geleceğiniz adına kesinlikle mücadele gücünüzü dimdik ayakta tutmalısınız. Bunu yaparken yine o meşhur saygınlığınızı muhafaza ediniz ama hakkınızın yenmesine ve hiçbir fayda teşkil etmeyecek, anlamsız bir konumda sırf riskli olur diye veya birileriyle aranız bozulur diye yıllarınızı heba etmenize gerek yoktur. Girişimlerde bulunun, belirli bir statü içinde ezilip kalmayın, hırslı ve kesin tavırlı olun. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirin veya fırsatları kendiniz yaratın. Sorunlarınız varsa bunları konuşmaktan çekinmeyin.
Sahip olduğunuz pozisyona sıkı sıkıya sarılarak, çok daha verimli olacağınız alanlara yönelmekten vazgeçmeyin. Ailenizin üzerinizde baskı yaratarak sizi yönlendirmesi durumunda onlarla açık açık konuşun ve kendi yaşam yolunuzu kendiniz çizmeye kararlı olun. Unutmayınız ki, bu hayat sizin ve sizin yerinize bir başkasının karar vermesi, ömür boyu mutsuzluk anlamına gelir. Bütün bunlara dikkat edilmesi halinde, hem özel ilişkiniz, evliliğiniz, ortaklarınızla olan münasebetiniz düzelir hem de maddi kazanımlar açısından daha refah bir hayat sürmüş olursunuz. Mars bu süreçte geçtiğimiz yıl Eylül, Ekim ve Kasım aylarında yaşadığınız olayları tekrar gündeme getirebilir fakat bu sefer tamamıyla çözümlemeniz veya sona erdirmeniz adına etkili olacaktır. Belki de kendinizi hiç mutlu hissetmediğiniz yada ileriye yönelik olmadığını düşündüğünüz işinizden ayrılabilirsiniz yada işinizle akalalı otoritelerle olan sorununuzu çözüme kavuşturarak güven içinde yola devam edersiniz. Her ne olursa olsun, Mars enerjisi bu süreçte içsel öfkelere ve pasif eylemlere açık olacağınızın bir göstergesidir.
Para Konuları
Finansal hayatınızı yakından ilgilendiren konularda da, para evinizin yöneticisi Mars gezegeninin Yengeç burcundaki seyri önemli gözükmekte. Bir yandan meslek evinizdeki zorlu enerjisi diğer yandan maddi konularda etkili olması dolayısıyla Mars neredeyse tüm Mart ayında sizler açısından pasif agresif tepkilere neden olacağa benziyor. 4 Martta başlayacak bu seyirin olabilecek etkilerini örneklerle açıklamak istiyorum.

Kimileriniz bağlı bulunduğunuz iş kolundaki genel bir problem nedeniyle maaşınızı alamayacak yada artış beklerken hiç ummadığı bir miktarla karşılaşacak olabilir. Bu doğal olarak yine sıkıntılı zamanlar geçirmeniz ve dar bir bütçeye mahkum olmanız anlamı taşıyabilir. Bazılarınız eşinin çalışmasını istememesi (bayanlar) nedeniyle maddiyata ihtiyaç duyduğu halde hem evinde huzursuzluk çekmekte hem de ne yapacağını şaşırmış fakat huzuru adına işinden ayrılmayı düşünüyor olabilir. Tabi ki bu durum yine maddi açıdan zorluk demektir.
Bazılarınız patronlarıyla sorunlar içindedir. Hiçbir şekilde anlaşma sağlanamadığı için ya huzursuz bir ortamda çalışmak zorunda kalmıştır yada hak ettiği bazı gelirleri alamamakta ve beklemek zorunda kalmaktadır. Tabi bu durum mutsuz ve keyifsiz bir şekilde paranızın peşinden koşmak veya herşeye rağmen çalışmayı sürdürmek. Doğal olarak bu gerilim maaş artışı, pirim yada başka ek gelirlerin gecikmeli olarak alınması anlamı taşıyabilir. Bazılarınız ise çocuğu veya başka bir nedenle evle iş arasında mekik dokuyabilir veya çocuğun bakım parası kazandığıyla eş değer olduğundan sıkıntılı bir dönem yaşıyor olabilir.
Ve en son örnek işsizlik sorunu olanlar. Mars bu dönemde güçlü bir yaşam alanından geçtiği halde Yengeç burcunda enerjisi düşük olduğundan küçük bir miktarla ailesini geçindirmek zorunda kalan kişilerin yaşadığı strestir. Bu durum diğer örneklere oldukça zordur. Çünkü iş bulamamak demek yada kendi yetenekleri ve öğrenim hayatıyla ilgisi olmayan bir işte neredeyse komik denilecek bir rakamla çalışmak tabiki oldukça büyük sıkıntı kaynağıdır.
İşte bu veya buna benzer birçok sebepler sizler açısından Mart ayının zor koşullar altında geçeceğini gösteriyor. Yapılması gerekense kesinlikle özgüveninizi zor da olsa ayakta tutmak ve sabırlı olmak. Çünkü bu dönemdeki pasif enerjilerin iki yolla kişiyi etkilemesi mümkün. Ya herşeyi bir anda hayatınızdan silecek ve ne olacaksa olsun diyerek zor bir duruma düşseniz bile kendi yolunuzu seçeceksiniz yada herşeyi kabullenerek ihtiyaçlarınızı bile karşılamayacak az bir miktarla yaşamaya mahkum olacaksınız. Burada yapmanız gereken, öncelikle gereksinimlerinizi saptamak ve bunları elde etmek adına cesaretli, kararlı, sabırlı ve ılımlı çözüm yolları bulmak. Bir yandan girişimde bulunarak ek gelir kaynakları yaratmaya çalışmak, başka işler araştırmak, büyüklerinden destek istemek, sizin gibi sıkıntıda olanlarla birleşerek toplu halde patronlarla görüşmeye çalışmak gibi.
Pozitif Enerjili Günler : 1-27-28-4-5-8-9-13-14-17-18
Zayıf Enerjili Günler :2-3-8-9-15-16-29-30
Yeniay : 22-23
(Ay gezegeninin Terazi burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay :8-9
(Ay gezegeninin Koç burcundan geçerek burcunuzla ters açı yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
24 Mart 2008       Mesaj #162
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Terazi YTerazi
TTerazi
Sponsorlu Bağlantılar
Terazi - 24.03.2008 , Pazartesi
burcOzellik

Sevgili Teraziler günün ilk bölümünde etkili olacak en önemli enerjiniz Ay Akrep burcunun yansımasıdır. Bu enerji oldukça etkileyicidir ve sizin parasal konularda bilincinizin meşgul olduğunu göstermektedir. Bir yandan dış imajınızdaki farklılığınıza özel önem verirken diğer yandan maddi açıdan güçlü olmak isteğiniz yoğundur. Yani sizin kazanımlarınıza karşın veya elinizde bulunan paraya göre çok daha güçlü bir vizyonunuz vardır. Bu vizyon sizi ne kadar sıkışık durumda olursanız olun dışarıdaki insanlara karşı güçlü durmanızı sağlayabilir. Bu bir joker kartı gibidir. Bugün insanlarla olan temasınızda birlikte olduğunuz kişiler sizden herhangi bir anlamda daha üstün bile olsalar, siz onları yine de bugünkü enerjilerin desteğiyle geri planda bırakabilirsiniz. İşte bu siz farkında olmasanız bile böylesine etkili bir yansıma sunacaktır. Maddi durumunuz öyle hayati anlamda baskı yaratıcı değildir. Evet sorunlarınız bulunmaktadır ama sizin şu aralar tüm ihtiyacınız kendinizi kanıtlamak olduğundan bir şekilde bütün bu durumların üstesinden gelebilmek için var gücünüzle çalışabilirsiniz. Zaten günün bu ilk yarısında yapmanız gereken de aynen budur.

Saat 15:27 itibariyle başlayacak etkiler altında ise, iş dünyasının kendi içindeki detayları, yoğunlukları ve stresi karşısında sizin yapmanız gereken ne olursa olsun çevrenizle iyi ilişkiler ağınızı ılımlı tutmak olmalıdır. Yaşadığınız tecrübeleri göz önüne alırsanız sinir bozucu durumlar hala devam etmektedir. Fakat olumsuz düşünmeye devam etmenin de sağlığınız açısından ne kadar zararlı olduğunu bildiğiniz için kendinizi sakinleştirmenin önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Potansiyel güçlerinizi yaratıcı bir şekilde sunabilmenin yolu, oyunu kuralına göre oynamaksa işte siz de bugün gerilim ve karmaşadan uzak durarak bunu sağlayabilirsiniz. Yeter ki içinizdeki özgüveninizi kaybetmeyin, yeter ki yılmayın ve cesaretinizi kaybetmeyin. Göreceksiniz her zorluğun altından bir şekilde kalkacak ve yine güçlü hale gelebileceksiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
25 Mart 2008       Mesaj #163
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Terazi YTerazi
TTerazi
Terazi - 25.03.2008 , Salı
burcOzellik

Sevgili Teraziler bugün, çekiciliğiniz ve sosyal yaşamınız son derece kuvvetli olacaktır. Sevdiğiniz kişiye karşı daha ilgili davranacak ve onun isteklerini gerçekleştirmeye çalışabilir, barış ve uyum isteği içinde sorunlarınızı boş verebilirsiniz. Oysaki bunları kulak arkası yapmadan bu güzel günde konuşabilir tatlıya bağlayabilirsiniz. Kendinizi çekici, etkili ve gönlü geniş biri olarak göstermek niyetinde olabilirsiniz ve minicik sorunların huzur kaçırmasını istemiyor olabilirsiniz. Ama unutmayalım ki çözüme kavuşmayan bazı durumlar yine tatsızlıklara yol açabilir.

Mükemmel bir ilişkiye duyduğunuz istek bugün yükselebilir. Birlikte olmak istediğiniz kişinin sıradan düşüncelere sahip biri olmamasını isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayan burç mensupları, bugün ciddi bir beraberlik için ilk adımı atabilir yeni biriyle tanışabilirler. Bazı kuruntular kuşkular taşıyor olsanız da yine de yalnızlık sizi daraltabilir ve biriyle bütünleşmek arzusu duyabilirsiniz. Bu da doğal olarak sizi ikili ilişkilere yöneltebilir. Bu etki altında ne kadar olumlu enerjiler olsa da yine de dikkatli olmanızda fayda var. Ayrıca gün içinde parasal konularda daha fazla dikkat gösterdiğinizi hissedebilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
7 Nisan 2008       Mesaj #164
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Terazi YTerazi
TTerazi
Terazi - Pazartesi , 07.04.2008
burcOzellik

Sevgili Teraziler günlük enerjiniz özellikle maddi konularda sakin kalmanızı gerektiriyor. Sizin paylaşımlar konusunda ne kadar istekli olduğunuzu ve huzur, uyum duygusunu ne kadar önemsediğinizi tahmin ediyorum. Fakat günlük etkiler altında başkalarıyla bölüşüm anlamında, elinizdekileri korumaktan yana özen göstermeniz gerekiyor. Gerçekçi düşünme günüdür. Güvenliği önemsemek zamanıdır. Onun için lütfen elinizdekileri koruyun diyorum. Gün içindeki diğer enerjileri şöyle bir gözden geçirirsek, ilişkinizle ilgili mevzularda sakin ve dinginlik şart. Ne kadar üzerinize gelirse gelsin bazı durumlar siz, lütfen bu ortamın yaratacağı gerginliklere alet olmayınız. Bırakın karşınızdaki kişi ne düşünüyorsa düşünsün. İç dünyanızdaki huzur ve yuvanız sınırları içinde mutlu olmak istiyorsanız sanki duymamış gibi, sanki o böyle ters konuşmuyormuş gibi davranın. Şu anda içinden geçtiğiniz süreç sizin o güzelim duygularınıza nezaketinize ve sunduklarınıza uygun değil ama sabır zamanı diyorum. Ayrıca siz de bir anda parlayabilirsiniz o zaman sevdiğiniz kişiyle söyleyin üzerinize hiç gelmesin. Yoksa karşılıklı olarak yanlış anlamalar devam edecek ve beraberliğiniz hakikaten güç durumların içinde kalacak. İlişkisi yeni başlayanlar için bu durum, karşınızdaki insanın kendi liderlik özelliklerini size dayatması anlamındadır. Bu sizin iç dünyanızı karmaşık hale getirebilir fakat bir yandan da onu çekici bulmanıza neden olabilir. Ne olursa olsun dikkatli hareket etmek gerekebilir.

Günün bir diğer enerjisi ise aşk hayatınız, yaratıcı ifadeniz ve her türlü faaliyetiniz konusunda idealleriniz doğrultusunda hareket ederken aceleci düşünmemeniz, her detayı gözden geçirmeniz ve uzun ömürlü bağlar kurabilmek adına temkinli olmanızdır. Gözlerinizi gerçeklerden uzak tutmayınız
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #165
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Terazi YTerazi
TTerazi
Terazi - Çarşamba , 09.04.2008
burcOzellik

Sevgili Teraziler bugün, sağlıklı bir iletişim kurabilmek mümkün olduğu gibi, size özgü yöntemlerle, doğru zaman, doğru yer ve doğru insan tanımlamasına uygun bir şekilde hareket etmenizi sağlayacak enerjiye sahipsiniz. Ay ikizler burcu sürecine girdiğimiz gece yarısından bu yana bir terazinin isteyebileceği renklilik ortamı ve şartları mevcut olmaya başlamıştır. Gerek kişisel girişim gerekse toplu halde hareket etmeniz gereken durumlarda ön saflarda yer almanız mümkündür. Yenilikler adına etkili bir gündür. Herşeyi yakından tanımak, anlamak ve fikirlerinizi sergilemek kolay olacaktır. Yabancı dilinizi geliştirmeniz ve bu konuda ülkeniz dışında insanlarla irtibata geçmeniz sizi keyiflendirecek aktiviteler arasında olacaktır. Yolculuklar açısından belki uzun bir seyahat için çok fazla etkili değildir fakat iş için yapılacak kısa seyahatler için son derece olumludur. Bu seyahatlerin tümünde bilgilenme, kendinizi tanıtma, hem iş hem ticaret diyebileceğimiz etkinlikler baş sırayı alabilir.

Kültür birikiminizi diğer insanlarla paylaşmak açısından faydalı bir enerjidir. Hem çevrenizdeki kişilere yardımcı olabilir hem de kendinizi geliştirebilirsiniz. İletişim ve haberleşme konularındaki yoğunluğun arttığı bir gündür. Daha önce başvurduğunuz bir işle ilgili haber alabilir, gerekli kişilerle irtibata geçebilirsiniz. Genç insanlarla temas kurmanızı sağlayan bu etkiler altında özellikle bay Teraziler için ilginç deneyimler yaşanabileceği bir gün olabilir. Bildiğiniz gibi 20 Mart tarihinden beri, Güneş ilişkiler evinizden geçtiği için partnerinizle aranızda bazı problemler yaşıyor olabilirsiniz. İşte bugün bu enerjiden yararlanarak onunla konuşmanız gayet etkili olacaktır. Böylece farklı kişilerle irtibatta bulunurken yanınızda bulunan kişiyi ihmal etmemiş olursunuz. ilişkisi olmayanlar ise bugün bu enerji sayesinde yeni biriyle tanışabilirler.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
12 Nisan 2008       Mesaj #166
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Terazi YTerazi
TTerazi
Terazi - Cumartesi , 12.04.2008
burcOzellik

Sevgili Teraziler bugün, duygularınız ve bilinçli kararlarınız arasındaki dengeyi kurmaya özen gösteriniz. Aile bireyleri ve otorite konumundaki insanlara dikkat ediniz. Çevrenizle olan tüm sözel ilişkilerde, çatışma olasılığınız yüksek olabilir. Önem verdiğiniz konularla ilgili hiç istemediğiniz tersliklerle karşılaşabilir ve bu durum nedeniyle gergin olabilirsiniz. Bugünkü enerjilerin burcunuzdaki yansıması sonucu ani tepkilerde bulunabilir ve sorunlar yaratabilirsiniz.

Bugün, kendi görüşlerinizi açıklamadan önce, karşınızdaki insanların da bakış açılarını öğrenmeye çalışınız. Ego çatışmalarına meydan vermemek için gayret gösteriniz. Duygularınızı yaptığınız hiçbir işe karıştırmadan sorumluluk bilinci içinde hareket ederseniz başarılı olabilirsiniz. Üzerinizde söz sahibi olan insanlar sizi yargılayabilir veya yaptıklarınızı yeterli bulmayabilirler. Sakin olunuz ve sert tepkilerde bulunmamaya özen gösteriniz. Saat 20:32-Pazar 08:29 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, toplumsal konumunuzun ve ailevi ilişkilerinizin önemini düşünerek sakin ve mantıklı davranmaya devam etmeli, ani tepkiler göstermemeye dikkat etmelisiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
13 Nisan 2008       Mesaj #167
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Terazi YTerazi
TTerazi
Terazi - Pazar , 13.04.2008
burcOzellik

Sevgili Teraziler sabah 08:29 itibariyle Aslan burcunda seyretmeye başlayacak Ay etkisi altında sosyal ilişkilerinizde canlanma ve kendinizi en olumlu şekilde ifade etme gücü bulabilirsiniz. Genel anlamda gücünüzü göstermek, değişik insanlarla tanışmak ve olumlu yönlerinizi sergilemekten hoşlanabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda gururlu duruşunuz ve kendinize olan güven duygunuzla dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Toplum içinde her zaman hoş havanız ve çekiciliğinizle kendinizi kabul ettirmek konusunda hiçbir zaman zorlanmamışsınızdır. İşte bugünkü bu destekle bir kez daha bu özelliğinizi gösterebilme gücü elde edebilir, dostlarınızla ve sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Aslında şöyle bir düşünürsek başka insanların sahip olmak adına bir sürü bedel ödediği bu durum size doğanın bir armağanıdır. Saat 09:30 itibariyle başlayan enerjiler altında ise, sosyal hayatınızdaki bu güce karşılık, ilişkinizle alakalı konularda ise dikkatli olmak gerekliliğiniz vardır. Son günlerde partnerinizle aranızda oluşan kutuplaşmayı ve görüş farklılıklarını, başka bir aşk yaşayarak unutmak, biraz olsun sınırlamalardan kurtularak zamanınızı gönlünüzce değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Kimileriniz için bu durum bir kaçamaktır kimileriniz için hobilerinize zaman ayırarak başınızı dinlemektir. Sonuçta önemli olan huzur bulmak ve rahatlamak ayrıca ortamın sakinleşmesini beklemek ve daha fazla üzülmemek kırılmamaktır. Çünkü böyle çatışmaya devam edilmesi halinde hakikaten gereksiz yere her iki taraf tedirgin olmaktadır. İlişkisi olmayanlar için bu enerji, uzun sürecek bir beraberlikten ziyade, hoş duygular tatmanızı sağlayacak bir kişiye duyulan özlemdir. Özellikle yükseleni Koç olan Teraziler, yukarıdaki durumların tam tersine kendilerini özgür ve sıradışı hissedecekleri bir aşk yaşayabilirler.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #168
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Terazi YTerazi
TTerazi
Terazi - Pazartesi , 14.04.2008
burcOzellik

Sevgili Teraziler Ay Aslan burcu enerjisi bugün yine sosyal ilişkiler yoluyla kendinizi gösterebilmeniz ve güçlü insanlarla irtibatta bulunmanız adına etkili bir destek olarak gözüküyor. Fakat iki konu var ki son derece önemli. Birincisi bugün mesleki faaliyetlerinizde veya otorite konumunda bulunan kişilerle eskiye ait veya hala devam eden sorunlar gündeme gelebilir. Bazı insanlar veya durumlar girişimlerinizin önünde engel oluşturabilir. Siz ilerlemek istersiniz fakat bir türlü arzu ettiğiniz sonuçları elde edemeyebilirsiniz. İşlerinizi planladığınız gibi yapmaya çalışırken başka görevler verildiği için bitirmeniz mümkün olmayabilir veya bitirmek için uğraşırken hesapta olmayan terslikler nedeniyle patronlarınız veya büyükleriniz tarafından uyarılabilirsiniz. Hatta ortada hiçbir sebep ve sizi engelleyebilecek hiçbir şey olmadığı halde kişisel nedenlerle siz bugün keyifsiz bir haldesinizdir. Bu durumlar çoğaltılabilir. Bütün bunlar günlük enerjilerin yaratabileceği yansımalardır. Burada yapılması gereken ne olursa olsun, bilinçli bir şekilde kendinizi gözden geçirmeniz, cesaretinizi kaybetmemeniz, girişimci olmanız ve öncü gücünüzü gösterebileceğiniz alanlara yönelmenizdir.

Bunu yaparken stratejinizi iyi belirlemeniz ve nerde nasıl davranmanız, hangi insanlarla nasıl irtibata geçmeniz ve bilinçaltınızdaki tüm izleri bir kenara koyarak hareket etmeniz gerekmektedir. Hani hep derim ya, oyunu kuralına göre oynamak diye. İşte aynen böyle bir gündür. Gelişmek ve ilerlemek için kimi zaman çetin yollardan geçilir. Hayat kolay değil. Kimi zaman haksızlıklara maruz kalabiliriz ama büyüklerimizle(anne-baba) çatışmak, iş hayatında patron konumunda kişilerle uzlaşmazlık içinde olmak veya hayatın bizzat üzerinizde yaratabileceği baskılar karşısında çökmek doğru değildir. İşte bugün yapılması gereken ılımlı davranmak, azimle yol almak, etrafınızla iyi geçinmek ve gücü elinde bulunduran insanlarla, gruplarla irtibata geçmek olmalıdır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
18 Nisan 2008       Mesaj #169
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Terazi YTerazi
TTerazi
Terazi - Cuma , 18.04.2008
burcOzellik

Sevgili Teraziler dün belirttiğim gibi burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında, dış dünyadaki isteklerinizi belirli bir nezaket sınırı içinde huzur ve güvenlik adına kurgulamanın günüdür. Fiziksel görünümünüze doğal olarak yansıyan çekiciliğiniz sizi etrafınızdaki insanlardan farklı kılmakta. Bugün ne giyseniz, ne tavır içinde olsanız veya ne söylerseniz söyleyin, çevrenizdeki kişilerin dikkatini kolayca çekebilecek durumdasınız. Bundan yararlanmalı ve günlük işlerinizi rahat bir şekilde yoluna koymalısınız. Gün içinde üç ayrı alanda mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. Bunlardan birincisi ailevi ilişkilerdir. Otorite konumunda bulunan kişiler sizin yeni bir dönüşümde bulunmanız adına baskılayıcı unsur olarak çalışabilirler. İzlediğiniz yol veya kafanızın içindeki fikirler konusunda onlarla çatışmanız mümkündür. Kimileriniz içinse bu enerji, ev alanındaki güç savaşlarının değişim ve dönüşümünüzün önünde engel oluşturmasıdır. Siz bir adım daha ileri gitmek isterken onlar aynı nokta üzerinde kalmanıza neden olabilirler. Bütün bunların sonucunda, içinizdeki cesaretin kırıldığını kendinize olan güveninizin azalmaya başladığını hissedebilirsiniz. Maddi ve manevi paylaşımlar konusunda birileriyle ortak olarak hareket etmek zorunluluğu da bütün bunlara tuz biber olmaktadır. Sanki size çıkış yolu kalmıyor gibidir.

Oysaki kafanızın içindeki soruların cevabının sadece ve sadece sizde olduğunu biliniz. Yapılması gereken öncelikle hedeflerinizi tekrar gözden geçirmek ve kim olursa olsun başkalarından etkilenmeden ilerlemektir. Siz ne kadar güvenli ve ne kadar istikrarlı davranırsanız, sizi hiç kimsenin yolunuzdan döndürmesi mümkün olmayacaktır. Geleceğinizi garanti altına almak için öncelikle geçmişin üzerinizdeki baskısından kurtulmaya çalışmalısınız. Kendinize belirli bir rota üzerinde sistemli bir şekilde gitmek için program yapınız. Maddeler halinde yapılması gerekenleri sıralayınız ve belirli bir zaman içinde bütün bunları halletmek için kendinize söz veriniz. Gerekirse denenmiş ve sınanmış bir yol izleyiniz ve hiç kimseye güvenmeden sadece kendinize inanarak yola çıkınız. Böylece sizi yönetmeleri ve yönlendirmeleri mümkün olmayacaktır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #170
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Terazi YTerazi
TTerazi
Terazi - Cumartesi , 19.04.2008
burcOzellik

Sevgili Teraziler duygusal ve ruhsal yönden güçlü olmak için başka bir insanla bütünleşmek, paylaşımda bulunmak olgusu son derece önemlidir. Yalnız başımıza yaşamamız mümkün olmadığına göre kendiniz dışındaki bir varlık sayesinde hayatın lezzetini keşfetmek son derece güzel bir duygudur. 20 Mayıs tarihine kadar bu duyguyu güçlü bir şekilde hissetmek adına etkili bir enerji sunacak olan Güneş gezegeni Boğa burcundaki seyrine başlamış bulunuyor. Siz Teraziler bu dönemde mutluluk, güven ve huzur bulmak için, kendinizi yeniden keşfetmek için, hayatın güzel yanlarını hissedebilmek için, derinlemesine bir şekilde hayatınızı, birlikte olduğunuz kişiyi kısaca her şeyinizi gözden geçirebilir, güven veren bir ilişkiye yönelebilir, sadık bir aşka özlem duyabilir, ihanet olgusunu yaşamınızdan silmek isteyebilirsiniz. Yine bu dönemde bayan Teraziler kendilerine güvenli bir gelecek sunabilecek, deliler gibi sevecek, rahat bir yuva ve sadakat hisleriyle hareket edebilecek bir erkeği tercih edeceklerdir. İlişkilerinde de partnerlerinin bu dönem içinde bu yönde hareket etmesi gururlarını okşayacaktır. Bay Teraziler ise bu süreçte cinselliği ve aşkı yeniden keşfetmelerini sağlayacak huzur ve şefkat veren bir kadına özlem duyacaklardır. İlişkilerinde de bu özellikleri daha fazla ön planda tutabilirler. Maddi konularda aileniz, mesleğiniz veya yaratıcı özellikleriniz kanalıyla para ve güç elde etmeyi daha fazla önemseyecek, yaşamın lüks ve güzellik içeren her nimetinden istifade etmek için azimli, sabırlı ve çok çalışmak gerektiğini bir kez daha anlayacaksınız.

Akşam saatlerinde kendinizi güçlü bir şekilde aşkla sevgiyle ve haz duygusuyla ifade etmenizi sağlayan enerjilere sahipsiniz. Fakat saat 22:55 itibariyle Ay gezegeni boşluğa gireceğinden daha temkinli davranmak, sıradışı ve ani oluşan tanışmalarda kontrollü olmak, ilişkinize sahip çıkmak ve beklenmedik durumların önüne geçmek açısından etkili olabilir. Bu etki Pazar günü saat 11:00 de sona erecektir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar