Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 9

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 336.360 Cevap: 1.820
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #81
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
16 Şubat 2007 Cuma
Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. En ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışmalısınız. Haftasonu kaçamağı yapabilirsiniz. Bu sağlığınıza da iyi gelebilir.
Sponsorlu Bağlantılar

the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #82
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
17 Şubat 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar


Bugün, arkadaşlarınız ve sizinle aynı görüşe sahip olan kişilerle aranızdaki uyum duygusu yüksek olacaktır. Bu uyum doğaldır ki bir amaç adına toplanmanıza ve birlikte hareket etmenizi sağlayacaktır. İdealleriniz aynı olduğu için gerçekleştirmek istedikleriniz de aynı doğrultuda olacaktır. Birlikten doğan bu kuvvetle sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Projeler, gruptaki faaliyetleriniz yada ortak bir hedef için toplanmanız sonucu stratejik kararlar alabilirsiniz. Bugün sizin duygularınız ruh halinizle uyumlu olduğundan, herhangi bir konuda adım atarken zorluk yada isteksizlik çekmezsiniz.

Bugün, kolayca uyum sağlayacağınız arkadaşlıklar kurmanız kolaydır. Uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle biraraya gelebilir yada onları arayabilirsiniz. Dostlarınızın sizin yardımınıza ihtiyacı duyduğu anlarda onların yanında olabilir ve destek verebilirsiniz. Yaşamınızdaki olaylara bugün, daha insancıl ve geniş bir perspektiften bakabilir daha hümanist yaklaşımlar sergilersiniz. Kendinizden çok dostlarınızın yararına olacak eylemlerde bulunursunu. Ortak amaçlar için biraraya gelir ve mücadenizi birleşerek gerçekleştirebilirsiniz.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
18 Şubat 2007 - Bugün

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü herşey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Enerjiniz ve performansınız tam yerinde. Özellikle ayın son günlerinde mutluluk var.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #84
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
19 Şubat 2007 - Bugün

Bugün, duygusal yönden huzursuzluk ve karamsarlık içinde olabilirsiniz. Öğleden sonradan itibaren sakinliğinizi korumanızda fayda var. Partnerinizle ilgili konularda şiddetli arzularınız nedeniyle ters davranışlar gösterebilirsiniz. Kıskançlık yada kendinizi rahat hissetmemeniz nedeniyle ufacıcık bir olayı abartarak gereğinden fazla tepki verebilir ve sorun yaratabilirsiniz. Birdenbire ortaya çıkan terslikler nedeniyle kendinizi hırpalayacak hale gelmeniz de işin cabası olur. Bir hüsran duygusu sizi sarabilir yaşama karşı her zaman duygusal güvencenizi önemsediğiniz için doğal olarak kendinizi yanlız ve çaresiz hissedebilirsiniz.

Bugünkü enerjiler mizacınızda hırçınlığa sebep olabilir. İlişkinizi yada kendinizi rahatsız edecek bu durumun bilincinde olarak hazırlıklı davranın ve elinizden geldiğince önlem almaya çalışın. Ya hep ya hiç tavırlarınızı dengede tutmaya çalışın. Duygusal gücünüzü elinizde tuttuğunuz sürece bu etki size zarar vermeyecektir. Sorumluluğunu taşıdığınız ilişkinizi minicik birkaç sorunun yıkmasına izin vermeyiniz. Karşınızdaki kişinin ilgilenmek zorunda olduğu insanlara karşı da daha anlayışlı davranırsanız sorun oluşmayacaktır. Ayrıca partnerinizin içinde bulunduğu koşulları da gözönüne alarak davranmalısınız. Unutmayın ki herkesin kendince bir yaşamı ve zorunlulukları bulunmakta.



Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 20.02.2007 , Salı


Bugün, heyecanlı ve ateşli duygulara sahipsiniz. Sevilmeyi isteyen bir çocuk gibisiniz. İstediğiniz macera ve özgürce hareket etmek. Kendinizi ortaya koyma gücünüz sizi kolayca ilişki kurmaya yönlendirecektir. Aşkta fethetme isteğiyle sizin gibi düşünen kişilere yönebilirsiniz. Bağlanmaktan ziyade anlık dürtülerle hareket ederek kendinizi tatmin etmekten yanasınız. ilişkisi olanlar ise partnerlerine karşı yoğun bir tutku duyabilirler. Bu sizi tensel olarak ta harekete geçirecektir. İlişkisinde sorun yaşayanlar bugün en ufak bir şeyden kavga çıkarabilir ve beraberliklerini tehlikeye sokabilirler. Sakin olmanız, sonradan pişman olmanızdan daha iyidir. Kendinizi ortaya koyarken sonucunu da iyi hesap etmelisiniz.

Bugün, istekleriniz yerine gelmediğinde bir çocuk gibi küsebilir ve keyifsiz olabilirsiniz. Herşey dilediğiniz anda elinizde olmalı ve kimse size karşı çıkmamalı diye düşünebilirsiniz. Sabırsız, aceleci ve hiç bir ciddiyeti olmayan ilişkilere girebilir ve hemen de unutabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz öyle yüksektir ki, size hayır denmesine tahammül edemezsiniz. Açık fikirli ve yeni olan herşeye karşı müthiş bir açlık duyarsınız. Elde ettiğiniz bir şeyden kısa sürede sıkılabilir ve bir başka yeni olana hemence yönebilirsiniz. Sizin için uygun olmayan kişiler sizi daha fazla çekebilir. Onların kendine özgü farklılıkları sizi cezbedebilir. Yanlış olduğunu bildiğiniz dürtülerinizin esiri olabilirsiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #86
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Terazi

terazi


21 Şubat 2007 - Bugün

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor. Gerçeği öncelikle karşınızdakine sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Ancak böyle davranırsanız size güveni ve ilgisi bitmeyecektir. Sevgilinizle aranızda olan bütün olumsuzluklar sona erecek. Hayattan çok şey bekliyor ve her zaman en iyi payı almayı başarıyorsunuz. Öksürüğünüzün nedeni fazla sigara içmeniz.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #87
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
22 Şubat 2007, Perşembe
Terazi Burcu (23 Eylül - 22 Ekim)
terazi
Sevgilinizi eleştirmek yerine onunla birlikte ilişkinizin bilmediğiniz yönlerini keşfetmeye çalışın. Şansınızı zorlamak yerine sevgilinizle birlikte sorunlarınıza dair çözüm arayışlarına gitmelisiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar almamaya çalışın. Çalışma arkadaşlarınızla yanlış anlamalar nedeniyle bazı anlaşmazlıklar çıkabilir, sorunları büyütmeyin. Parasal harcamalarınızda sürpriz gelişmelerin olacağı bir gün. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var, uzmana başvurun.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 24.02.2007 , Cumartesi


Bugün, duygusal yönden kendinizi bağımsız ve güvenli hissedeceksiniz. Çevrenizdeki her türden kişiyle olumlu ilişkiler içinde olacaksınız. İfadenizde en fazla sözellik yer alacak. Davranışlarınız söylediklerinizi onaylayan bir tarzda olacaktır. sevdiklerinizin üzerine titreyecek ve onlara şefkatle yanaşacaksınız. Duygusal düzeyde herkese yakın olmaya çalışacak kadar coşkulusunuz. Özellikle yeni tanıştığınız kişiler sizin hoş sohbet ve çok sevgi dolu bir insan olduğunuzu düşünecekler. Katıldığınız her yerde kültürünüzle, nezaketinizle ilgi uyandıracaksınız. Bağımsız ama sorumluluklardan kaçmayan bir denge içinde herşeyi kararında yaşamayı bileceksiniz.

Bugün, herşeyle yakından ilgilenecek akıllı, meraklı ve dışa dönük davranacaksınız. Can bezdiren kişilik problemi olan insanlar bile sizin iyimser yaklaşımlarınızla sıkıntılarından kurtulacaklardır. Duygularınızla düşünceleriniz ve tepkileriniz o kadar denge içinde ki güzel bir günü keyifle geçirebilirsiniz. Kendinizden emin ve rahat davranarak önceden çözümsüz kalan herşey üzerinde hakimiyet sağlayabilirsiniz. Gereksiz endişeler taşımayacak zekanızın pırıl pırıl oluşu ile her olayı mantıklı ele alacaksınız. Bu arada sevilmek ve ilgi görmek, güzel olan herşeyi yakından incelemek ve içinizdeki duyguları yaşamak size haz duygusu verecektir.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #89
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Burçlara göre saç stili

HAVA GRUBU: (Kova, Terazi ve İkizler)
Mavi/siyah saçlar hava grubu burçlarından (Kova, Terazi ve İkizler) hanımları mükemmel bir görünüme kavuşturuyor. Kısa, sert saç kesimleri Kova, Terazi ve İkizler kadınlarını çok çekici kılıyor
.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 25.02.2007 , Pazar


Bugün, gönlünüzün istediği gibi hareket edecek ve istediğiniz tarzda eğleneceksiniz. Son derece ahenk içinde herşeyin hoş ve güzelliklerle dolu olmasını sağlayacak enerjiniz bulunmakta. Ve bugün ne zamandır görmeyi düşündüğünüz kişiyle biraraya gelebilirsiniz. Kısa süren bir yolculuk sonrası onu görmek onunla olmak size çok büyük bir keyif verecektir. Umduğunuzun çok üstünde bir şeyle karşılaşmak umutlarınızı da artıracaktır. Evet belki bazı şeyler için çok erken diye düşünebilirsiniz. Yada belki de çok geç kalınmış olabilir ama işte o gün gelmiş bulunuyor. Tadını çıkarmaya bakınız.


Bugün, uzunca bir aradan sonra böyle bir heyecan hissetmek size iyi gelecektir. Hesapsızca yaşanacak ve hiçbir baskı olmaksızın sürecek bir ilişki isteğinize uyan bir durum içindesiniz. Sadece beğenilmek sevilmek ve mutlu olmak arzusu duyuyorsunuz. Bugün ilişkisinde sorun yaşayanlar sevdikleri insanla biraraya gelerek anlaşma zemini sağlayabilir ve kaldıkları yerden devam edebilirler. Kısa süren bu ayrılığın her ikinize de iyi geldiğini göreceksiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar