Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 11

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 336.356 Cevap: 1.820
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2007       Mesaj #101
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 04.03.2007 , Pazar

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, duygularınız güçlü ve duyarlılığınız yüksek olacaktır. Bu duyguları kimseyle paylaşmak istemezsiniz. Çevrenizdeki kimsenin anlamasını da beklemezsiniz. Yalnızlık yada içe dönüklük yaşayabilirsiniz. Alınganlıklar gösterebilirsiniz. Yalnız kaldığınızda çok şefkatli ve empatik duygularınız olduğu halde birileri bunu görmezden gelebilir. Ailenizle ilgili çatışmalar gündeme gelebilir ve onların tavırları sizin de onlara karşı asi davranmanıza neden olabilir. Sakin olunuz.

Bugün, borçlarınızla ilgili konular yada sağlık problemleri görülebilir. Mide rahatsızlıklarına karşı aldığınız gıdalara dikkat etmenizde fayda var. Daha hafif yiyecekleri tercih ediniz ve spor yapınız. Bütün bunlar önlem olması adına iyi gelecektir. Başka kimseler aracılığıyla paylaştığınız yada onlardan destek gördüğünüz maddi konularla alakalı bir değişim gündeme gelebilir. Bağımlılık duyduğunuz konularda değişim isteğiniz isteğiniz yoğun olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #102
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 05.03.2007 , Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, güvenli duruşunuz ve kendinize has havanızla çevrenizdeki herkesi etkileyecek güce sahipsiniz. Düşünceli ve kibar davranışlarınızla takdir ve beğeni toplayacaksınız. İlişkisi olanlar bugün sevdikleri kişiye veya yaşama karşı enerjik olacaklardır. Bayanlar, ilişkilerinde verimli, eğlenceli ve güzelliklerle dolu, baylar ise karizmatik ve nezaketli davranışlarıyla sevdikleri kişiyle mutlu bir gün geçirmiş olacaklardır. Bugün, görünümüze dikkat etmek, çevrenizdeki etkilemeye çalışmak konusunda, üstünüze yok doğrusu. İsteğiniz huzur ve dengesi kurulmuş bir şekilde günü geçirmek olacaktır. işte bugün bunun tam sırası

Bugün, konforlu, lüks ve seçkin olan herşeye sahip olmak ya da böyle ortamlarda bulunmak isteğiniz yüksektir. Seçkinliği olan herşeye özel önem vererek kendinizi mutlu etmeye çalışabilirsiniz. Hayata pozitif yönden bakacak ruh hali içinde olacaksınız. Aşk ilişkinizde uyum ve güzellikler bulabilirsiniz. İlişkisinde sorun olanlar bugün, herşeyin üstesinden gelerek anlaşma sağlayabilirler. İlişkisi olmayanlarda aşık olma dürtüsü yükselir. Aşka ve şefkate açık halinizle çevrenizi gözlemlersiniz. Sizdeki yumuşaklık ve nezaket birçok kişinin gözlerinin üstünüzde olmasını sağlayacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2007       Mesaj #103
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 06.03.2007 , Salı

Bugün, dış ortamlarda sempatik ve olumlu bir ruh hali içinde olmanıza rağmen, sevdiğiniz kişiye karşı soğuk ve ilgisiz davranabilirsiniz. İlişkinizin sorumlulukları sizin için bağlayıcı bir etki yaratabilir. İçinizde büyük bir özgürlük duygusu hakimdir ve bu dürtüsel olarak sert tepkiler vermenize neden olabilir. Normal bir zamanda değer verdiğiniz ve üstüne titrediğiniz kişi, bugün size dayanılmaz biri olarak gelebilir. Bağ kurmakta zorlanabilirsiniz. Partnerinizin son derece anlayışlı olması gerekecektir, bunun tam tersi bir davranış aranızda problemlere yol açabilir.

Bugünkü enerjilerin bir diğer etkisi ise dış görüntünüzdeki giyim tarzınızda ortaya çıkabilir. Daha dikkat çekici, ışıltılı ve gösterişli kıyafetler giyerek ilgi çekmekten yana olabilirsiniz. Güzelliğinizi yada karizmanızı tescil eden renklere ağırlık verebilir kendinizi zinde ve canlı göstermeye çalışabilirsiniz. Bu durumda sevdiğiniz kişi, sizdeki farklılığı yalnış anlayarak kendisinden uzaklaştığınızı düşünebilir. Özellikle tanımadığınız kişilere karşı dostane yaklaşım tarzını benimsediğiniz halde, iç dünyanızda bunu uzun süre sürdürmekten yana değilsinizdir. Duygularınızla birebir örtüşmeyen davranışlar sizi tanıyan kişilerce yapmacık olarak değerlendirilecektir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #104
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 07.03.2007 , Çarşamba


Bugün, işinizi ilgilendiren konularda ve günlük temponuzda iyimser, uyumlu ve bulunduğunuz ortamı son derece zevkli hale getirmek için uğraşan pozitif bir ruh hali içinde olacaksınız. Etrafınızdaki insanlara düşünceli, saygılı ve gerçek bir dost olarak davranacaksınız. Bugün işinizle alakalı herşeyde doğal bir içgüdüye sahipsiniz. İsteklerinizi çekiciliğinizi kullanarak ve diplomasi yeteneğinizle kolaylıkla halledeceksiniz. Birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınıza düşkünlük gösterecek ve onların da takdirini kazanacaksınız.

Enerjiniz yüksek olduğu bugün, iş konusunda karar vermeniz gereken durumları tekrar gözden geçirerek artık bir sonuca varmalısınız. Siz çalışkan ve değerlerine sahip çıkan bir insan olarak sabit fikirleriniz olduğu konularda biraz esneyerek, yeni bir oluşumu başlatabilirsiniz. Görünüşünüzdeki canlılık, zindelik ve parlaklık size bugün olumlu olarak yansıyacaktır. Cesaretinizi devreye sokarak, işinizle ilgili adımları atınız. Düşüncelerinizi, sizin için yararlı olabilecek her konuya odaklayınız.

Terazi - 08.03.2007 , Perşembe

Bugün, parasal konularda orjinal fikirlerinizi hayata geçirecek enerjiyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle aileniz kaynaklı destekten yoksun kalabilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz atılımlar için yada bazı işleriniz için gerekli olan yardım gecikebilir ve siz ilerlemek yerine aynı noktada kalmanın gerginliğini yaşayabilirsiniz. Sahip olduğunuz herşey hakkında bugün, kuşku ve kuruntular yaşayabilir, elinizdekileri hiçkimseyle paylaşmak istemezsiniz. Etrafınızdaki kişiler sizin gerginliğinizi kaldıramayarak ters davranabilirler. Bütün bunların bilincinden olarak sakin kalmaya çalışmalısınız.

Kendinizi güvenceden yoksun hissetmenin getirdiği hassasiyet, doğal olarak bugün sizi agresifleştirebilir. Kendinizi bilinçli olarak son derece iyi hissetmenize rağmen, anlam veremediğiniz içgüdüsel tepkiler nedeniyle olur olmadık konularda muhalif davranışlar gösterebilirsiniz. Aslında sizin için anlamı olmayan, hiç de önem vermediğiniz konularda bile, başkaları ne derse tam tersini söyleyerek ilgi uyandırmaya kalkabilirsiniz. Amacınız tartışmak ya da ters gitmek olabilir. Sürekli bir huzursuzluk ve acelecilik haliniz vardır ve kim ne derse desin kendinizi düzeltmek istemeyebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #105
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 09.03.2007 , Cuma


Bugün, ilişkinizle alakalı bir problem tekrar gündeme gelerek canınızı sıkabilir. Özgür olmak, kimsenin sizin üzerinizde baskı kurmasına izin vermediğiniz için, birlikte olduğunuz kişiye aşırı bir tepkide bulunabilirsiniz. Abartılı davranışların görüleceği bugün, biraz daha kontrollü olmanızda fayda var. Planlama yeteneğine sahip olduğunuzu unutmayarak, kontrolünüzü kolaylıkla gerçekleştirecek bir insansınız. Sakin olun ve bu enerjilerin bugüne ait kozmik bir etki olduğunun bilincinde olarak kendinizi rahatlatacak hobilerle uğraşın.

Bugün, parasal konular nedeniyle ailenizi de ilgilendiren acil kararlar almanız gerektiğini düşünürsünüz. Karamsar bir ruh hali içinde, evinizle ilgili harcamalarınızı daha kontrollü yapmaya karar verebilirsiniz. İçinizde yüksek düzeyde başarma ve elde etme tutkusu yoğun olduğu halde, kendinizle ilgili şüpheye düşebilir ve güveninizi kaybedebilirsiniz. Çevrenizle olan iletişiminizde çekingenlikler görülebilir. Düşündüğünüz bazı işler için hala start alamıyor oluşunuz da sizi bugün derin derin düşüncelere sevk edebilir.

Terazi - 10.03.2007 , Cumartesi

Bugün, kişiliğinizin yaratıcı özelliklerini ve yeni fikirlerinizi yansıtmak için gerekli olan canlılığa sahipsiniz. Bazı projelerin liderliğine soyunabilirsiniz. Bugün çocuklarla ve otorite konumundaki insanlarla olan ilişkiler daha verimli ve sizi ödüllendirecek şartlarda gelişecektir. Kendinden emin, cesur, çekici ve karsınıza çıkan kim olursa olsun olumlu ilişkiler kuran birisi olursunuz. Egonuz kontrol altındadır ve gereken yerlerde alçak gönüllü davranabilirsiniz. Çevrenizle olan iletişiminiz olumlu ve kısa yolculuklar açısından da etkin enerjilere sahipsiniz. Sevginizi kolayca ifade edebilir ve duygularınızı karşınızdaki kişiye hissettirebilirsiniz. Ayrıca yeni insanlarla tanışmak için de uygun bir gündesiniz.

Heyecana düşkün olacağınız gün boyu, enerjinizi en iyi şekilde ifade etmenizi sağlayan aktivitelerde bulunabilirsiniz. Spor, şans ve zeka oyunlarında etkin olabilir ve internet üzerinden tanıştığınız kişilerle hobilerinizi paylaşabilirsiniz. Araba kullanırken hız yapmak özellikle hoşunuza gidecektir. Maceracı yanınızın güçlendiği gün içinde, değişik şeyler denemekten hoşlanacaksınız. Öğrenme ve öğretme enerjinizin yüksek olduğu bugün etrafınızdaki insanlarla sürekli haberleşebilir ve nerede ne yaptıklarını öğrenmek isteyebilirsiniz. Yeni tanıdığınız birkişiyle ilkkez buluşabilir ve ondan çok hoşlanabilirsiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
11 Mart 2007       Mesaj #106
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 11.03.2007 , PAZAR


Bugün, anlayışlı, affedici, iyimser ve pozitif duygularınızı tanımadığınız insanlara göstermekten çekineceksiniz. Bu nedenle onların sizi anlaması mümkün olmayacak. Duyduğunuz hisleri açıklamak yerine sanki tam tersi bir ruh halinizmiz varmış gibi nötr davranışlar göstereceksiniz. Herhangi bir durumda gerginlik dolu tepkiler bile verebilirsiniz. Oysaki son derece olumlu etkiler altındasınızdır. Fakat bunları maskelersiniz. İçinizdeki pozitif duyguları birtek sevdiğiniz insan hissedecektir.

Ona karşı, duyarlı, sempatik ve yardımsever davranacak. Onun da size aynı hisler içinde hatta hayranlık dolu bir ilgiyle yanaşmasını beklersiniz. Çocuksu şımarıklıklar yapabilir, onu güldürebilir ve coşkun enerjilerinizle başınızı döndürürsünüz. Kimi anlarda ise aşırıya kaçabilir gaflarda bulunabilirsiniz. Konuşurken elleriniz ve kollarınız sürekli hareket halindedir. Açıkça ve hiç çekinmeden içinizde ne varsa ortaya dökersiniz. Aranızdaki tüm problemleri konuşarak hemen halletmeye çalışır tüm söylediklerinizin de doğru olduğunu iddaa edebilirsiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #107
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 12.03.2007 , PAZARTESİ


Bugün, dostluk konusunda kafanızın içinde oluşan sorulara cevap arayacaksınız. Canınızı fena halde sıkan kişileri hayatınızdan çıkarmaya karar verecek hatta, bu yolda girişimde bile bulunacaksınız. Artık çevrenizde sizinle aynı görüşü paylaşan insanlar olsun istiyorsunuz ve size negatif enerjiler vermekten çok, sizi olumlu anlamda destekleyen insanları, kafanızın içindeki listede işaretliyorsunuz. Onları kaybetmeye asla tahammülünüz yok. Bugün ayrıca başka insanların sorunları konusunda planlar yapabilir ve nasıl destek vereceğinizi de düşünebilirsiniz.

Bugün, doğru yerde doğru insanlarla olmanın, hedeflerinizi gerçekleştirmek adına gerekli olduğunu düşüneceksiniz. Güçlü dostlara sahip olmak ve güçlü insanların varlığı sizin için şu an çok önemli. Ve çevre faktörünün de önemi üzerinde düşüneceksiniz. Eğer bir çevrede bulunursanız o zaman iyi şeylere sahip olabilir ve yardım, destek alabilirim düşüncesindesiniz. Bu doğal olarak bir yanıyla doğrudur. Ama unutmayalım ki, en önemli olgu o güçlü dostlara olabilmek için güçlü bir morale ihtiyacınız olduğu gerçeğidir. Duyarlı ve duygusal enerji açısından önemsiz bazı konuların hala dalgalanmaları içinde olabilirsiniz. Bunları artık bir kenara koymak gerektiğini biliyorsunuz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #108
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 15.03.2007 , PERŞEMBE


Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız. O bu davranışa şaşıracak ama yeniden görüşmeyi teklif etmekten de geri kalmayacak. Etrafınızdakiler değerinizi gün geçtikçe daha çok takdir ediyor. Size yapılacak öneriler karşısında ailenizin ve dostlarınızın fikrini alın. Para konusunda geçici bir daralma söz konusu. Bir diş bakımı yaptırmanın zamanı geldi.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #109
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Stresten arınma


Stres altında iken Terazi burcu mutlaka dışarı çıkmalı ve arkadaşları ile buluşmalıdır. Ne kadar çok arkadaşını görürse o kadar mutlu olur, yanlızlıktan nefret eder. Öncü bir burç olarak değişiklikten rahatsız olmaz, yanlız doğru karar verdiğinizden emin olmak istersiniz. Hava elementi olarak herkesin fikrini almak istersiniz. Başkalarının görüşlerini aldıktan sonra kendi duygularınızı daha net olarak anlayabilirsiniz.

Terazi burçları bu kadar sosyal olmalarına rağmen göründükleri kadar yüzeysel değildirler. Son derece akılcıdırlar ve kararlarını verirken duygularını karıştırmazlar. Sürekli olarak yeni bilgiler toplayıp analiz eder, iyi ve kötü yönleri ile “tartarak” orta noktayı bulmaya çalışırlar. Teraziler de İkizler gibi Zodyak’ın mülakatçılarıdır.

Terazi burcu eşine ve iş ortağına çok güvenir (Terazi burcu
7. evin yöneticisidir). Partnerinizin
fikirlerinizi dinlemesini istersiniz. Eğer sizi rahatsız eden konuyu tüm detayları ile dinleyecek havada değilse moraliniz çok bozulur.

Venüs tarafından yönetilen Terazi sakin ve güzel ortamlarda kendine gelir. Mümkünse işinize bahçede devam edin, çalışma masanıza taze çiçekler koyun, iş seyahatinde otel odanıza sevdiklerinizin fotoğrafını koyun.

Her zaman ihtiyaç duyduğunuz uyum ve güzelliğin görünüşünüze de yansıması gerekir. Bu yüzden bir iş görüşmesi ya da toplantı öncesinde aynanın önünde uzun zaman geçirirsiniz. Başkalarının sizi bu huyunuzdan vazgeçirmesine izin vermeyin, iyi göründüğünüz zaman moraliniz yerine gelir. En iyi görünümünüzde en iyi performansı gösterirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için yapacağınız şey güzellik ya da sağlıkla ilgili bakım yaptırmak olacaktır. Gerginliğin en çok etkilediği yeriniz sırtınızın alt kısımları ve belinizdir. Sırt masajı ile kendinizi harika hissedeceksiniz.

Sağlık çiftliğinden çok fayda görebilirsiniz. Burada spor, egzersiz yapabilir, hafif yiyeceklerle beslenirken çeşitli bakımlarla güzelleşebilirsiniz. Böyle bir yere gitme imkanınız yoksa eşiniz veya sevgilinizden sizi evde şımartmasını isteyebilirsiniz. Yatağınızda kahvaltı yapabilir, banyoyu güzel kokulu köpüklerle doldurup gün boyu bakım yapabilirsiniz. İyi bir bakım sonrası güzelleşecek ve kendinizi harika hissedeceksiniz. Bu günün gecesini de iki kişi şık bir restoranda mum ışığı ile tamamlarsanız moraliniz yerine gelecektir.

Terazi, adalet sistemini yönetir ve Teraziler adalet ile ilgili konulara ilgi duyarlar. Bu konularla ilgili kitap okuyarak ya da film seyrederek kafanızı dağıtabilirsiniz.

Terazi burcu kadını ve erkeği kokudan çok hoşlanırlar.Yeni bir parfüm hediye ederek onu mutlu edebilirsiniz. Müzik dinlemek iyi gelecektir. Hele gitar, piyano ya da başka bir müzik aleti çalıyorsanız ara vermiş olsanız bile çalın, müzik sizi iyileştirecektir.

Çok tanıdığınız var, bazıları ise başarılı ve ünlü kişiler. Arkadaşlarınızı fikir vermeleri, bazı kişiler ile tanıştırmaları için arayabilirsiniz. Unutmayın ki başarı için bilginin olduğu kadar tanıdıklarında çok önemi var.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #110
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 17.03.2007 , Cumartesi


Bugün, çevrenizdeki olaylar karşısında endişeli bir tutum sergileyebilir ve fazlasıyla hassas davranabilirsiniz. Yaşamın gerçekleri karşısında sorumluluklarınız ağır gelebilir ve tepki göstermektense kendi iç dünyanıza çekilerek herşeyden uzak kalmak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle aranızda çelişkili bir iletişim göze çarpabilir. Bazı anlarda sevgi dolu, verici ve cömert davrandığınız halde bazı anlarda kimseyle konuşmak istemeyebilirsiniz. İhtiyaçlarınız konusunda oldukça duyarlı davranır, hiçbir şeyin yada hiç kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermezsiniz. Huzurunuzu bozan ne varsa bir kenara koyarak düşünmek istemeyebilirsiniz. Çalışanlar için bugün iş konularında birlikte oldukları insanların problemleriyle uğraşmak istemezler ve duymazlıktan gelebilirler.

Kendinize bir sınır koymakta zorlanacağınız bugün, her konuyu kendi bakış açınızdan görebilir, bunun dışındaki fikirleri zaman alıcı yada huzur bozucu olarak görebilirsiniz. Ayrıca sınırlardan, kurallardan hoşlanmayarak mücadele etmek yerine oluruna bırakabilir ve böyle yapmakla kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Sezgilerinizin sesine fazlasıyla kulak verdiğiniz için, dünyanın somut gerçekleri yerine soyut bir dünyanın sakinliğini tercih edebilirsiniz. Bugünün etkisi altında ilaç alımı ve beslenme konusunda dikkatli olunuz. Hijyen konularına da özel bir önem veriniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar