Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-07-2007   #16 (mesaj-linki)
sweetdead
Cvp: Metal ve Yaş

metal benı acayıp rahatlatıyor
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 19-08-2007   #17 (mesaj-linki)
feartime

sana katılıyorum
Eski 23-08-2007   #18 (mesaj-linki)

Yaşla ne ilgisi var. ben 36 yaşındayım eski-yeni ne varsa tür ayırt etmeden dinliyorum. İçinde olması lazım insanın
Eski 27-08-2007   #19 (mesaj-linki)

Metal ve Yaş

Bilmemki ben nasıl anlatsam kendimi.Asla bir metalci olduğumu iddia etmedim.Rock içinde öyle.
Aslına bakarsanız tam olarak metal dinlemiyorum.İşte arada bir 'metallica' dinliyorum.Rocka gelince sanırım sıradan bir dinleyiciyim.Hit grupları dinliyorum.'Evanescence,Linkin Park,The Cranberries,The Rasmus...'
Bu güzel konuya ben de birşey eklemek istedim.Birşey göstermek istedim.Bazıları müziği ciddiye alır,yaşamının içine koyar.Ama eğer kendimi anlatmam gerekirse,ben müziği benimsemem gereken,yada ne bilim iyice çalışıp yazılısından 5 almam gereken bir ders gibi görmüyorum.Ben müziği,içinden çıkamadığım herhangi bir an için dinliyorum.Uzaklaşmak için,yada aksine daha da yakınlaşıp gerçekte Hayır diyemediklerime Hayır diyebilmek için.Şimdilik sadece bekliyorum,sadece dinleyerek bekliyorum.Ne bir rocker gibi giyinip ne de bir metalci gibi davranıyorum.Şimdilik sadece dinliyorum...
Bu suç mu onu anlayamadım.Müziği sorumluluk gibi görmek istemeyip sadece müzik olduğu için dinlemek yanlış mı bunu bilmiyorum.Hı ama bu arada hiç bir zaman gerçek rockerlara,metalcilere hakaret olacak şekilde BEN ROCKCIYIM da demiyorum. (:

Rock adına çok az şey biliyorum.Ve şimdilik sadece araştırıyorum ve dinliyorum.Daha bir Rockergirl olamadım. Sadece dinliyorum...
Eski 31-08-2007   #20 (mesaj-linki)
MetalixDark

Alıntı:
green almond adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Metal ve Yaş

Bilmemki ben nasıl anlatsam kendimi.Asla bir metalci olduğumu iddia etmedim.Rock içinde öyle.
Aslına bakarsanız tam olarak metal dinlemiyorum.İşte arada bir 'metallica' dinliyorum.Rocka gelince sanırım sıradan bir dinleyiciyim.Hit grupları dinliyorum.'Evanescence,Linkin Park,The Cranberries,The Rasmus...'
Bu güzel konuya ben de birşey eklemek istedim.Birşey göstermek istedim.Bazıları müziği ciddiye alır,yaşamının içine koyar.Ama eğer kendimi anlatmam gerekirse,ben müziği benimsemem gereken,yada ne bilim iyice çalışıp yazılısından 5 almam gereken bir ders gibi görmüyorum.Ben müziği,içinden çıkamadığım herhangi bir an için dinliyorum.Uzaklaşmak için,yada aksine daha da yakınlaşıp gerçekte Hayır diyemediklerime Hayır diyebilmek için.Şimdilik sadece bekliyorum,sadece dinleyerek bekliyorum.Ne bir rocker gibi giyinip ne de bir metalci gibi davranıyorum.Şimdilik sadece dinliyorum...
Bu suç mu onu anlayamadım.Müziği sorumluluk gibi görmek istemeyip sadece müzik olduğu için dinlemek yanlış mı bunu bilmiyorum.Hı ama bu arada hiç bir zaman gerçek rockerlara,metalcilere hakaret olacak şekilde BEN ROCKCIYIM da demiyorum. (:

Rock adına çok az şey biliyorum.Ve şimdilik sadece araştırıyorum ve dinliyorum.Daha bir Rockergirl olamadım. Sadece dinliyorum...

Bu senin kendi hayatın ama popçular gibi oranı buranı açıcağına rapçiler gibi anlamsız sözlerle vakit harcıyıcağına arabeskçi olup jilet atıcağına ağır takıl rocker ol en iyisi...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
11 yaş msnler, 15 yaş msn, 15 yaş msn adresleri, 15 yaş msn leri, 15 yaş msnler, 15 yaş msnleri, gerçek msnler, metalci msn, metalci msnleri, yabancı msn ler,
Metal ve Yaş Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Heavy Metal Misafir Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 16 02-09-2008 02:42
Death Metal ThinkerBeLL Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 11 08-08-2008 12:24
Metal Müzik Nedir? GusinapsE Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 17 01-08-2008 23:54
Doom Metal ThinkerBeLL Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 8 03-11-2007 23:47
Bolivya ve Bolivya Tarihi iwosky Ülkeler ve Tarihleri 3 11-04-2007 22:47
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:08Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15945005 saniyede (51.58% PHP - 48.42% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR