Metal ve Yaş - Sayfa 2
) o günden sonra bu tarza yakınlık hissettim ve teomanın albümünü falan aldım derken yıl 1997-98 oldu ama ben tam olarak rock metale yönelmemiştim ve yabancı müzik hiç dinlemiyordum ( arabesk dilerdim ) taki kurbanın yalan şarkısını radyodan dinleyene kadar bu şarkıyı kimin söylediğini fellik fellik aradım ve inanın albüme 1999 yılında bir rastlantı ile kavuştum ve bundan sonrası geldi zaten rock metal kaptırdım kendimi arabesk sıkmaya başlamıştı. Sonradan 2000 li yıllarda rap müzik bayağı bir popüler olunca rap müzik dinlemeye başladım ama çok geçmeden sıkıldım. Ve yabancı metal dinlemeye başladım (yabancı müzikle rap sayesinde tanıştım) İşre popüler gruplar uçuk şarkılar falan dinliyordum Nfs underground 2'de dinlediğim bir şarkı ile mudvayne' ille tanıştım ve bunun gibi yeni nesil metal şarkıları dinlemeye başladım hatta öyle uçmuştumki satanist müziklere kadar girmiştim. Sonra yavaşladım ve gothic dinlemeye başladım. taaki bir arkadaşımın beni METALLİCA dinlettirmesine kadar grubu biliyordum ama kesin yargılıydım bu grubu dinlemeyecektim. Ama arkadaşımın bazı istemleri üzerine METALLİCA dinlemeye başladım ve sonra yabancı olarak gördüğüm METALLİCa ailem gibi oldu james kırk sanki abilerim gibi olmuşlardı ve canmım gerçekten bu grubu dinlemek istiyordu. Şu an nerdeyse günün 6-8 saaitini metallica ile geçiriyorum ve bunu yanı sıra bunlar kadar olmasada iron, pantera, slayer Vs vs grupları fdinliyorum.....
)
)) 

Sadece dinliyorum... | Kapat Saat: 00:02 Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Son MesajlarYenile Yükleniyor... |