| | #1031 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri 2 Size kırmızı bir gül vermek istedim kabul eder misiniz... Saçlarınıza ilk dokunduğumda yudumladığımız çayın zarafetinde sıcacık benliğiniz vardı heyecan doluydum. size ilk kez seni seviyorum dediğimde iç seldi. sizinle doluydum tarifi mümkün değil o anın zamansız oldu siz izin verseydiniz belki de oracıkta ölebilirdim heyecan doluydum çünkü siz bana seni seviyorum demiştiniz sizin olmuştum size bir buse vermek istemiştim inanın duygusaldı heyecan doluydum... farkında mısınız... Sevdalıydık... <Size kırmızı bir gül vermek istedim kabul eder misiniz> Zeki Arlan | |
|
| | #1032 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri 2Hava buz. kış var en sahtesinden. denizin üstünde kan var bizler bulaştırdık biz... kim temizleyecekse yüreklerimizi elini çabuk tutsun ölüyoruz farkında mısınız... cennetin sahibi olamadık hangi yüzle kendi masallarımıza konu olabiliriz dersiniz. zeki arslan | |
|
| | #1033 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri 2 İleriye gitmez zaman mevsim son karanlık... Itırcık lı kelimeler dizmeli anlamlar katmalı aşka ki hiçbir zaman dillerde ezilmesin gıyabında sözler. söz olsaydım dilinde dolanan kerimem.! .. ah ben acımsı sözler katsaydım yüreğine dokunan zamansız çareler olsaydım derdine. acıtır sızlatır kalbi lakin hoş bir seda aşk anılarında sözlerin. bana uğradığında süslü olmalısın sürmeler çekmelisin allar olmalı leblerinde senin için şenlikler yaparım bahaneler bulurum bir sürü şiirler yazarım hasretim olur ağıtlar yakarım bakarsın kavuşamam kerimem derdimden göçer giderim Baş ucumda sedir ağacım olur musun. İnsanları aldatır takvim. ileriye gitmez zaman mevsim son karanlık... Zeki Arlan... | |
|
| | #1034 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri 2Vazgeçilmezimdin Yakınlaştıkça kaybolan Bir kente dönüşürdün Keşfedilmezim olurdun İçinde yolculuk etsemde... Günahkar mevsimimdin. Hiç umut yoktu sende O yüzdende vazgeçilmezdin, Vazgeçilmezimdin... Cezmi Ersöz Son Düzenleyen Blue Blood; 12-02-2007 @ 03:17. Sebep: lutfen gozu daha az yoran renkler kullanin | |
|
| | #1035 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri 2MUTLULUĞUMSUN Düşünce karanlık gecelere, İçimdeki yanan kutupsun. Yalnızlık yağmurunda, İçime doğan güneşsin. Kulsu nefretlere bürününce, İçimde coşan neşemsin. Her darıldığımda hayata, Bir tutamak manasın. Şeytanın her oyununda, Beni saklayan Azrail’sin. Sabah ıssız zirvelerde, Benim gün mutluluğumsun sinan oğuzhan | |
|
| | #1036 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri 2Şimdi Burada Değilsin Şimdi burada değilsin... Ama beni duyuyorsun...biliyorum... Kapat gözlerini benim için ve dinle n'olur... Bak yoksun... Bunun anlamını biliyormusun... Yokluğun Yüreğimdeki bu yıldızsız, Bu dipsiz, karanlık gece. Yokluğun,odamın duvarlarına astığım suretlerine bakarken, Unuttuğum dalgın gözlerim... Yokluğun yastığımda bıraktığın saç telleri.. Sırf kalemini değdirdiğin için atmaya kıyamadığım bu kağıtlar... Heran gözümün önünde sakladığım mektupların, Peçetelere yazdığın şiirlerin, Hediyelerini sardığın paket kağıtların.. Sen gidince, Hala sen kokuyordur,diye üzerime giydiğim Ve derinn derinn Soluduğum giysilerin... Bu yarı deli... Bu hayattan kopuk ruhum... Kapat gözlerini ve bana bak... Ben ne diye varsa gördüğün,işte o senin yokluğun... Söyle.! Sana neyi anlatayım... Sabaha karşı çalan telefonumun ucunda, N!olur bana hayattan kötü davranma diyen..sayıklayan.. O kırgın,o kendine çarpan sesini mi..!! Cezmi Ersöz | |
|
| | #1037 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri 2NE MÜMKÜN Sensizlik bir ateş ellerimde, Ne bağırmak mümkün Ne bırakmak. Gün doğar gün batar dışımda, Sensizlik sönmez içimde. Mevsimler gelir gider, Hezeyanlar döner içimde. Ne sapıtmak mümkün Ne de akıllı olmak, Kalakalırım orta yerde. Ne ölmek mümkün Ne de yaşamak sensiz Ecelim şaşkın, peşimde. sinan oğuzhan | |
|
| | #1038 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri 2 Karanlığa yolum düşmedi henüz... Kurşini boyalı duvarda morcivert fonlu resim Kaldım içinde Bal köpüğü geçmiş Çivit mavisi gün batımları ardım da Şiirler, hikayelerim Ben resim olsaydım da Üzerime düşen fırça darbeleri olsaydı acımtırak Sarsaydım ağlarımla konusuz da olsa renkleri İndirin resmi beni asın duvarlarına sevdamın İtiraf etmeliyim, aslında korkuyorum Bir tek çiviye asılı olmak mı acaba derdim Yoksa eşelenmesi mi toprağın Bilirim ki ışığı yansıyacak Aralanırsa geçmişin. Fuzuli satır başlarımda Büyük küçük tüm harflerim haykıracak... Şiir mi olsam resmi tutan çivi mi En azından bir şeye benzerdi Kalbimin çarpıntıları.... Resme yansıyan ışığın olsaydım.... Ulaş**ıyorum içerisindeki ışığa resmin. meleklere hala tanıtamadım kendimi. yoksa yüreğimin çarpıntısındanmı endişelerim.ben fondaki renklerin ahengine takılı kaldım... Zeki ARLAN... | |
|
| | #1039 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri 2Şeytanın Öpücüğü Kaçak sevişmenle Güneşin doğuşunu seyrettim Gözlerin en içten yuvamdı Şeytanın öpücüğüydü sabah uykum Adındaki uçuruma taptım Adındaki denize Ömrüm bitti dedim Aşkın başladı Düşerken sana Ve düşerken aşka Gözlerindeki ısrarın peşinde Yuvan şeytanımı özletti Birimizin uyanık olması gerekli Cezmi Ersöz | |
|
| | #1040 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şiir Nehri 2Tenine dokuna bilmek gibi bir lüksüm, Olsaydı sevgilim. İnan bana önce gözlerinden öperdim. Çünki senin en güzel yerin. Ben senin gözlerinin esiriyim. Buğulu gözlerin senin en güzel yerin. Sevgilim... Zeki ARLAN... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| nehri, şiir |
Şiir Nehri -2- Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dünya Nehirleri - Nil Nehri | asla_asla_deme | Dünya Coğrafyası | 2 | 07-12-2008 16:17 |
| Dünya Nehirleri - Obi Nehri | asla_asla_deme | Dünya Coğrafyası | 0 | 11-11-2008 16:34 |
| Şiir - Şiir Nedir - Şiir Hakkında | SiyahLALE | X-Sözlük | 0 | 29-10-2008 20:30 |
| Özbekistan - Ceyhun Nehri | KisukE UraharA | Özbekistan | 0 | 01-06-2008 01:13 |
| Şiir Nehri -1- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 12496 | 03-12-2006 00:53 |