Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 6

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 332.131 Cevap: 1.758
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YAW YALNIZLIGI DENEYE DENEYE PROF OLDUK ARTIK Msn Grin

Sponsorlu Bağlantılar

DÖVMEME KADAR YENGECIM BE YAAAAAAAA Msn GrinMsn GrinMsn GrinMsn Grin
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #52
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 19.03.2007 , PAZARTESİ

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, başka insanların fikirlerine karşı oldukça hassas davranacaksınız. Elinizden geldiğince dinleyecek ve yardımcı olmaya çalışacaksınız. Sizin için önemli olan kişileri ilginiz ve sevginizle kucaklayacaksınız. Bu etkiler altında duygusal yönden kendinizi son derece güvende hissedebilirsiniz. İnancınızın artışı sayesinde hedeflerinizi gerçekleştirme açısından şanslı etkiler altındasınız. Yaşamın maddi yönünden ziyade manevi alanları sizin için çok daha önemli olacaktır. Yumuşak huylarınız sayesinde sinirlerinize hakim olabilir ve ne olursa olsun öfkeye kapılmazsınız. Kırıcı ve sert olmayan tavırlarınızla her olayı çözümleyebilir ve herkesin yararına ortak bir nokta geliştirebilirsiniz. Bugün sizin için önemli olan duygularınızı bilinçli kararlarınızla uyumlu halde tutabilmektir. Böylece karmaşaya düşmeyecek ve sağlam adımlar atabileceksiniz.

Değer verdiğiniz kişilere karşı sahiplenici koruyucu ve kollayıcı tavırlarınız onların da sizi takdir etmelerini sağlayacaktır. İnat etmeden, illa kendi fikrinizi kabul ettirmekten yana davranmadan, dengesizlikten uzak durduğunuz takdirde günün tüm olumlu enerjilerinden yararlanabilirsiniz. Kendinizi başkalarının yerine koymak, empatide bulunmak ve merhamet etmek kolayca gerçekleştirdiğiniz davranışlar olacaktır. Uzun yolculuklar ve yabancı kişilerle gerçekleştireceğiniz tüm bağlantılarınızda geleceğinizi ilgilendiren konularda kararlar alabilir ve yürürlüğe koyabilirsiniz. İradenizi asla devreden çıkarmadan, acil kararlardan uzak iyice düşünüp taşınarak, her türlü işinizi yoluna koyabilirsiniz. Yeter ki kendinizle çelişmeyin ve kararlı olmaya ça

boşvermiş bünye - avatarı
boşvermiş bünye
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #53
boşvermiş bünye - avatarı
Ziyaretçi
emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. gerçek ten çok doğru yazılanlar. ama keşke bi yengeç olmasaydım mesela bi kova olsaydım da hiç bişeyi takmasaydım umursamaz olsaydım... Msn Cry
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
20 Mart 2007       Mesaj #54
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
20 Mart 2007, Salı
Yengeç Burcu (22 Haziran- 22 Temmuz)
yengec
Aşk ilişkileriniz genellikle kısa ömürlü oluyor. Kalıcı ilişkilerden korkuyorsunuz. İşleri sona güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor. Bu huyunuz yüzünden herkes gibi belirli bir mesai saatiniz olamıyor. İki yakın dostunuzun uzun zamandır çözemedikleri bir para tartışmasına müdahale edip bu olaya bir son vereceksiniz. Ayrıca beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir. Çikolata hayatınızın vazgeçilmezleri arasında. Ancak bundan uzak durmalısınız çünkü kilo yapıyor.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #55
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 21.03.2007 , ÇARŞAMBA

Bugün, kendinizle ilgili her konuyu yeniden şekillendirme isteğiniz yüksek olacaktır. İdeallerinizi hayata geçirebilme enerjinizin yüksekliği size farklı bir yaşamın kapısını açabilir. Dostlarınız yada sizinle aynı görüşteki insanlarla bir araya gelerek geleceğe dönük yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki uyum duygusu yükselir ve beklemediğiniz sevinçli haberler alabilirsiniz. Her alanda dönüşüm yapmak isteyebilir ve sağlam duygularınızı güvenceniz adına yönlendirebilirsiniz. Yeni ve farklı olasılıkları görme kapasitesiniz size büyümeniz adına anahtar olabilir. Bugün istediğiniz her kapı önünüzde açılır ve siz gelişmelere hayret edebilirsiniz.

Geleceğe yönelik planlarınızı düşündüğünüzde, hedefinize giden yolda engellerle karşılaşmayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Hedefinizi belirleyin ve peşine düşün. İstekleriniz her ne kadar kafanızı karıştırıcı olsa da sakın yılmayın ve önünüze bakın. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu gerçekçi olmayan hayali fikirlerin peşine düşmemek olmalıdır. Önce iyi düşünün. Arzuladığınız yaşam nasıl olmalı ve bu sizin için gerçekten olumlu olacak mı? Bunu tam olarak kafanızda oturttuğunuzda göreceksiniz ki, size engel olacak bir şey yok. Alınganlık, kuruntu ve kendi değerinizden şüphe duymadan yolunuzda ilerleyin. Kısaca, önce kendinizden emin olun. Size sizden başka hiçbir şeyin bugün engel olması mümkün olmayacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
JUPİTER GENEL ETKİLERİNİZ:
Şans ve genişlik gezegeni jüpiter tüm yıl boyunca, sağlık konusunda size yardımcı olacaktır. Sorunlarınız olsa dahi yine de jüpiterin faydaları dokunacaktır. Bu süreçte, kendinize olan aşırı düşkünlüğünüz, ilgilendiğiniz her konuya olan abartma eğiliminizden kaynaklanabilir. İş yaşantınızda başkalarına yardımcı ve sadakat duygusuyla hareket edecek oluşunuz ve işinize bağlılığınız herkes tarafından takdirle karşılanacaktır. Çalıştığınız yerdeki kişilerarası ilişkiler sağlayıcı özelliklerinizle patronlarınız tarafından da değerlendirmeye alınacak ve daha fazla korunacaksınız. İşinizi fazlasıyla severek yapacak ve hoşnut olacaksınız.

Beslenmeniz konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönem olduğunu söylemeliyim. İradenize muhakkak sahip çıkmalısınız. Bu olmadığı takdirde kan sorunları, karaciğer ve zayıf dolaşım sorunlarınız oluşabilir. Her ne kadar sağlığınız yolunda gidecek te olsa, sağlık kontrollerinizi asla ihmal etmeyiniz. Düzenli bir şekilde gerekli tahlillerinizi yaptırınız. Durumunuz müsaitse checkup için şimdiden randevunuzu alınız.

Bu dönemde yine, günlük iş hayatınızda çevreniz tarafından saygınlık görecek ve işinizle ilgili asla yalnış yapmamaya ve kanun dışı çalışmamaya gayret edeceksiniz. Kendinize olan güveninizle, yüksek hedefler belirleyecek, bunun için de elinizden gelen gayreti göstereceksiniz. Başarılarınız başta patronlarınız yada yanınızda çalışan kişiler tarafından da saygı ve sevgi görmenize neden olacaktır. Sağlık konusunda öğrenim gören yengeçler, bu dönemde yeni işlerine başlayabilirler. Ve bu sektörde kısa sürede iyi yerlere geleceklerdir. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu, herkesten üstün olduğunuzu düşünmemek, ayrıntılara dikkat etmemek, her başarıda muhakkak bir karşılık beklemek, herşeyi bildiğinizi sanarak etrafınızdakilerden üstün olduğunuzu herkese ilan etmek yada bu davranışlar içine girmek sayılabilir. Bunları gözardı etmemenizi öneriyorum. Ayrıca ihmal edilen doktor kontrolleri yada iyice araştırılmadan yapılacak tedaviler sonucu problem oluşmaması için şimdiden dikkatli olmanızı öneriyorum.

SATÜRN GENEL ETKİLERİNİZ:
2007 Eylül başına kadar sürecek Satürn/Aslan burcu transiti size, tutumlu ve idareli olmanız ve özellikle parasal konularda sorumluluk duygunuzu ihmal etmemeniz için birtakım uyarılar getirecektir. Satürn gezegeninin öğretici ve eğitici yanını düşündüğümüzde bu süreç zorlu geçebilir fakat gereksiz olan ve size yararı olmayan herşey sona erecek yada siz daha olgun davranarak sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz. Bu kısa bilgiden sonra devam edelim. Bu süreçte maddi konularda paradan yoksun kalmazsınız ama parayı elde etmek için çok fazla uğraşmanız gerekebilir. Bu nedenle siz eğlence ve sizi keyiflendiren birçok şeyden uzak kalabilirsiniz. Bazı zamanlarda da, bu uzak kalma tam tersine fazla harcama meyline yolaçarak paranının yaşamınız için önemini unutup yalnış hesaplara düşmenize neden olabilir. Bazı zamanlarda siz, para konusunu fazlasıyla önemser hatta bu konuda çok fazla stres içine girebilirsiniz. Psikolojik olarak bir korku sizde hakim olabilir.

Yine aynı süreçte, maddi olanakları çevrenizdeki insanlarla bölüşmeyi öğrenmeniz gerekir. Ve bu nedenle size sorumluluk getirecek ve para harcamanız gereken problemler oluşabilir. Bir yakınınız ihtiyaç içine düşerek sizden yardım isteyebilir yada asla reddedemeyeceğiniz kişiler sizi maddi sıkıntıya sokabilir. Rutin giden geliriniz yada parasal olanaklarınız biranda kontrol dışına çıkarak sizi eski zor günlere döndürebilir. Bunun için kimseye güvenmeden kendi gelirinizi sağlama almak durumundasınız. Satürn karma gezegeni olduğu için, çok yıllar önce yaşanmış bir olayın aynısı tekrar oluşabilir yada siz geçmiş zamanda yaptığınız bir yalnışın bedelini parasal olarak ödeyebilirsiniz.

Yine bu süreçte, siz hiç sebep yokken etrafınızdaki insanlara, kimsenin sizi sevmediğini ve değerli bulmadığını ve yine kimsenin sizden hoşlanmadığını empoze ederek rahatsızlık verebilirsiniz. Bu bir tür güvensizlik sorunudur. Aslında istediğiniz ne kadar sevildiğinizin size söylenmesidir. Acitasyon diyebileceğimiz bu etkiden kurtulmak için öncelilkle kendi değerinizin farkına varmanızdır. Kimsenin sizi çok sevmesi yada az sevmesi sizi çok fazla etkileyerek hayatınızı zora sokmamalıdır. Kendi öz değerinizi gerçek bir duygu olarak tam hissetmenizi sağlamak için olan bu etkiyi Satürn gezegeni kişiye baskıyla öğretmeye çalışır. Bir başkası sayesinde biryerlere geldiyseniz, bu dönemde o yeri kaybettiğinizde yine de ayakta durmayı becermelisiniz. Birilerine güven duyarak, hiçbirşey yapmamak, o değeri kaybettiğimizde canımızı kötü yakabilir. İşte satürn bu dönemde sadece kendi ayaklarınız üzerinde durmanızı sağlayacak derslere sizi tabii tutar.

O nedenle yeteneklerinizi güce dönüştürmeyi yada herhangi bir durumda hayatınızı geçindirebilecek gücü bir kenarda hazır tutmalısınız. Bankada yada bir yerde paranız varsa bunu kötü günler için yatırım olarak tutmalısınız. Fakat bu olduğu halde hala elinize geçenleri istif ediyorsanız bu satürn gezegeninin dersine aykırı olacak ve siz arkasından konuşulan varyemezlere döneceksiniz. Aşırı herşeyin karşısında olan satürn gezegenin etkisini gözardı etmeyiniz. Kimi zamanlarda kimseye yardımcı olmamak veya kendinizin ne kadar cömert olduğunuzu söylediğiniz halde hiçbir yardımda bulunmamak gibi tutumlardan uzak durunuz. Para konusunda güvenmediğiniz riskler almayınız ve spekülasyonlardan uzak durunuz.

URANÜS GENEL ETKİLERİNİZ:
Uranüs gezegeninin yaklaşık yedi yıl süren devinimi bu yıl sizin için, düşünceleriniz, fikirleriniz konusunda değişimler ve sıradışılık eğilimleri getirecektir. Metafizik ve dinsel konular, yabancılarla alakalı işlere karşı daha istekli olmanızı sağlayacaktır. Ani ve beklenmedik yolculuklar konusunda şimdiden hazırlıklı olmanızı öneriyorum. Vizyon, sezgi ve geleceği görme konusunda enteresan gelişmelerin de görüleceği bu yıl, rüyalarınızın gücüne siz bile inanamayacaksınız. Sezgileriniz ve geleceği görme gücünüzün artışıyla belki de ilkkez karşılaşacaksınız. Uzak kültürleri inceleme isteğiyle yapılan seyahatler ve bu seyahatlerde çeşitli inanışları öğrenmek ve bizzat uygulamak gibi gelişmeler de olacaktır.

Özgürlük, eşitlik ve kardeşlik gibi kavramlara özel önem vermeye başlayacaksınız. Eğer bu konularda daha önce de duyarlıysanız çok büyük gelişimler sağlamanız da mümkün olacaktır. Yaşamın anlamı üstüne bireysel olan çok değişik düşünceler içine girebilirsiniz. Dünyaya bakış açınız modern, hatta ütopik hale gelebilir. Eğitim, din, felsefe konularında reformcu görüşler edinebilirsiniz. Bu süreç içinde isyankarlık, çılgın ve eksantrik durumlardan, ben bilirimcilik dolu davranışlar ve garip inançlar konusunda dikkatli olmanızı öneriyorum.

Neptün gezegeninin uzun yıllardır kova burcundaki süreci bu yılda devam etmekte. Bu durum sizin de epey bir zamandır rüyalarınızı ve vizyonunuzu güçlendirmeye devam etmekte. Çevrenizdeki insanların duygularına karşı yüksek oranda duyarlı olacağınız bu süreçte dürüst düşünceler içinde olmaya özen gösteriniz. Parasal konularda hiç ummadığınız bir anda düşüşler görülebilir yada maddi anlamda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ölümden sonrası gibi psişik konulara ilgi duyabilir, alternatif tıbba merak salabilirsiniz.

Para meselelerinde, vergiler ve sigortayı kapsayan konularda dürüst ve hilesiz olmaya da özen göstermelisiniz. Dönüşüm ihtiyacınızın da yoğun olabileceği bu süreçte yaşamınızla ilgili enteresan kararlar da alabilirsiniz. Her bir şekilde bir şeyin sizi koruduğuna olan inancınız güçlenir. Düş dünyanız çok zenginleştiği bu dönemde gördüğünüz rüyaları kolaylıkla çözümlersiniz. Gerçekleşen rüyalar görebilirsiniz. Bunun dışında cinsel fantezileriniz de yine bu dönemde artar. Diger kişiyle bütünleşmek isteği yoğundur. Tensel arzular yükselir. Çevrenizin sizden gizlediği yada sakladığı konuları öğrenmeniz kolaylaşır. Bu dönemde ayrıca ölüm korkusu azalmaya başlar. Bu süreçte, başdöndürücü deneyimler yaşama isteğiniz ve dağıtmaya varan tuhaflıklardan sakınınız. Uyuşturucu, ilaç bağımlılığı yada sarhoş edici maddelere karşı daima tetikte olunuz. Kolayca baştan çıkarılmak, sadakatsizlik, duygusal çözülmeler sonucu deliliğe varan ruh halleri görülebilir. Bu tür etkiler doğum haritanızın aldığı görünümlere göre ters etkili yada olumlu olabilir. Yorumların genel etkiler olduğunu aklınızdan çıkarmayınız.

Güçlü hafıza ve sahiplenme içgüdüsünün temsilcisi siz Sevgili Yengeçler, 2007 yılında sizlere, mutlu, başarılı ve esenlik dolu bir yıl dilerim.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #57
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
yengec


22 Mart 2007 - Bugün

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak. İhtiyacınız olan desteği hem sevdiğiniz kişiden hem de yakınlarınızdan göreceksiniz. Şu günlerde ailenizle birlikte bir akşam yemeğine çıkın. Bu onları çok mutlu edecek. Yaratıcılığınızı kullanarak daha çok para kazanabilirsiniz. Zira paraya olan ihtiyacınız daha çok artacak.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YENGEÇ BURCU GENEL Siz sevgili Yengeçler, biraz çelişkili bir yapıdasınız, gülmeyi seversiniz, mizah duygunuz güçlü, arkadaş canlısı, sempatik, yardımsever bir yoldaşsınız. Sizi yüzeysel olarak tanıyan biri, zaman zaman melankolik bir ruh haliyle acı çektiğinizi düşünebilir. “Gökyüzüne sevinçle haykıran veya ölümüne üzülen” biri olduğunuz doğrudur.

Bu özelliğinizi, Ay’ın gizemli bir burcunda doğmanıza borçlusunuz. Yengeç, insanlığın doğuşunun burcu sayılır ve yaşamla ölümün sırlarını kendinde birleştirir. Astrolojiden biraz anlayan biri, sorunlarınızı rahatsız edilmeden çözmek için günden güne kendinizi toplumdan soyutlamanıza hayret eder.

Tüm Zodyak’taki hemen hemen en gizemli burç Yengeçtir. Kimsede bu kadar karşıtlık bir arada bulunmaz: Sevinç ve acı, iyilik ve kötülük, melankoli ve taşkınlık. Yengeç, kendini bulamamış biriyse, kapalı duygularını sevgiyle karıştırır. Kendisine yöneltilen her düşünceyi tartışmasız kabullenir, kısa zaman sonra bu kendisinin mi, yoksa başkasının fikrimi bilemez. Az itiraz etmeye çalışır ve taraf olmamak için kendini herkesten uzak tutar. Bu yönüyle kötü bir yoldaştır. Çizilen bu portre aslında onun çok kısmi bir gölgesidir.

Yengeç, Zodyak’ın dördüncü burcudur ve Ay tarafından yönetilir. Bu nedenle su gurubundan sayılır. Bu onun, hayat dolu bu maddeyle olan ilişkisini çok iyi açıklar.

Bu burcun üreme organları üzerindeki hükümdarlığı yüzünden Yengeç, genelde her şeyi beslemek, büyütmek ve korumak isteyen en insancıl burç olarak tanınır.

Yengecin korumacılığının her şeyden önde gelmesi böyle açıklanabilir. Bunun yanı sıra en büyük özelliği, ruhsal olarak kendisiyle barışık olmasıdır. Bunu kazanmak, korumak ve kimsenin yıkmasına izin vermemek için her şeyini ortaya koyar. Bir soruna ancak kendi varlığını tehdit edecek ve hareketlerini kısıtlayacak hale geldiğinde el atar. Ama hemen öne atılmaz, tersine burcunun hayvanı gibi önce birkaç adım geriye gider, taktikler geliştirir, gözüne kestirir ve sonunda işini bitirmek için şimşek gibi üstüne atılır. Beklenmeyen bir durumdan sakınmak için tüm anlayış ve dikkatini ona yöneltir.

Bu arada, çabalarının kendi yerini sağlamlaştırmak amacına yönelik olup olmadığını -her ne kadar Yengecin hırslı olduğu söylenemese de- düşünülebilir.

Verdiği sözler yardıma hazırlığı, Yengecin duygusallığıyla oldukça ilgilidir. Paranın sokaktan bulunmadığını kabul etse bile, kendisine bir şeyler ifade eden insanlar ve ailesi için her şeyini feda etmeye daima istekli ve hazırdır. Diğer insanların sıkıntıları sizi üzer, ama olaya müdahale etmeden önce başka birinden yardım gelip gelmediğini ve yardımın türünü öğrenmeyi beklersiniz. Eğer bu yardım görünmezse, son dakika “kurtarıcı”sı olarak ortaya çıkar ve yardımlarınızı sunarsınız.

Hep pasif olan ve her şeyin sonunu bekleyen bir yapıya sahip olan Yengecin, iş dünyasında hırslı olduğu söylenemez. Bozuk parayı bile doyum sağlayıcı bir şey olarak görmek, güvenlik ihtiyacından kaynaklanır.

Yengecin nadiren yaptığı dikkat çekici bir hareket insanı şaşırtır, o kendini arka planda tutarak sessiz ve derinden çalışır. Yapısından dolayı Yengeç bir şeye ulaşmak için geceyi beklemez. Ama verdiği kararlar önceden sezilmez. Önceden çok iyi hesapladığı caydırıcı hareketlerin fikrini değiştirmesine izin vermez. Bütün Yengeçler özel yaşamlarında olduğu kadar, mesleki yaşamlarında da çok kaygılıdırlar. Biraz daha soğukkanlılık, yararlarına olurdu, çünkü bilindiği gibi yeni pişen yemek, soğumadan yenmez.

Yengecin değişken ruh hali, bir saatin dakikliği gibi düşünülebilir, çünkü her etapta Ay’ın etkisi altındadır.

Diğer yandan Yengeçler, kendilerini koruyan kurallarla, kendilerinin veya başkalarının deneyimlerinden seve seve faydalanırlar. Bunun yanı sıra duygusal bir varlık olduklarından duygularının kendilerini yönetmesine izin verirler. Örneğin, ilk karşılaşmada olumlu izlenim edindikleri insanlar hakkında kararlarını nadiren tekrar gözden geçirmek zorunda kalırlar. Duyguları çok kolay yaralanır. Yanlış bir kelime ile derinden sarsılır ve yuvalarına çekilirler. Haklı eleştirileri bile çok zor kaldırabilirler. Ona, dünyanın gerçeklerle çok az ya da hiç ilgisi olmayan resmini çizen güçlü fantezileri, onu hüzünlü iç dünyasının derinliklerine iter.

Sık sık, kendine güvenli bir sığınak kabul ettiği geçmişe döner. Aile anlayışının kökleri de burada yatar. Yengeç erkeği de kadını da çok evcimendir. Ailelerini her şeyden çok sever ve kendilerini bunun için feda ederler. Diğer yandan Yengeç, parlak mizah anlayışı ile toplumda hemen fark edilen biridir. Her şeyden önce, gösterişli konuşmasıyla dinleyicileri etrafına toplar. Genelde ilgi odağı olmayı sever ve hayran olunmasa da kendisine saygı gösterilmesini ister. Bu ihtiyaç bütün hareketlerinin gerçek nedenidir.

Bir aşık olarak Yengeç,-kim tersini bekleyebilirdi?- duygulu, arzulu ve oldukça tutkuludur. Her eşte ideal hayat arkadaşını arar, ama tabii ki hayal kırıklıklarından kurtulamaz ve bunları daha sonra güçlükle unutabilir. Bu nedenle, kusursuz eş arayışından vazgeçmelidir. Kendinden emin hareketlerinize rağmen aslında kolay yaralanan bir insansınız.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
24 Mart 2007       Mesaj #59
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Yengeç;
yengec


24 Mart 2007 - Bugün

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü herşey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Enerjiniz ve performansınız tam yerinde. Özellikle ayın son günlerinde mutluluk var.

the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #60
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 30.03.2007 - CUMA

Bugün, görünümünüze dikkat edeceksiniz. Pozitif enerjiniz son derece yüksek olacaktır. Kıpır kıpır halinizle her işin üstesinden gelecek güce sahipsiniz. İş konusundaki girişimlerinizi aktif oluşunuz sayesinde kolaylıkla halledeceksiniz. Bilinçli kararlarınızı uygulamanız için iyi bi rgün diyebiliriz. Geçmişte kalan bir konuyla alakalı iç dünyanızdaki duygusal anılar bugün sizi etkileyebilir. Bu kişiyle ilgili konuları yakınınız gördüğünüz bir kişiyle konuşabilirsiniz. Sırlarına önem veren siz, paylaşımda bulunmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Bugün ilişkiniz açısından da olumlu enerjileriniz bulunmakta. Sevdiğiniz kişiyle telefonla konuşmalar yoğunlaşabilir yada birlikte bir aktivite düzenleyebilirsiniz. Yay burcunda seyreden Jüpiterin desteği sayesinde kısaca olumlu enerjik bir gün sizi bekliyor. Dikkat etmeniz gereken detaylara da önem vererek fazla abartıya kaçmadan bu pozitif enerjiyi kontrollü olarak kullanmanızdır.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar