Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 4

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 332.733 Cevap: 1.758
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #31
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
22 Şubat 2007, Perşembe
Yengeç Burcu (22 Haziran- 22 Temmuz)
yengec
Sponsorlu Bağlantılar
Duygusal bağlamda biraz daha dikkatli olmanız gereken bir gün. İkili ilişkilerde hislerinizi ikinci plana atıp, mantığınızın sesini dinlemeniz gerekiyor. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güvensizlik, önümüzdeki günlerde iyice pekişebilir. Çok kararlı durduğunuz bir konuda birtakım çekinceleriniz var. Bunları açığa vurmanızda yarar olacak. Kuruntu yaptığınız bir harcamayla ilgili kısa vadede hiçbir sorun görünmüyor. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir, dikkatli olun.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 24.02.2007 , Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, sözel olarak insanlarla aranızda bir mesafe duygusu oluşabilir. İçinizden geçenleri paylaşmak yerine yanliz olmayı tercih edebilirsiniz. Bir olay sonucu sırlarınızı en çok güvendiğiniz biri olmadıkça paylaşmamak gerektiğini anlabilirsiniz. Çok güvendiğiniz bir kişi size ait önemli bir meseleyi birbaşkasına anlatabilir ve siz bunu duyduğunuzda tedirgin olabilirsiniz. Gizli kalması gereken bir rahatsızlığınız olduğunu öğrenebilir ve bu konuda bir doktora görünebilirsiniz. Bugün bazı konularda karar vermeniz ve kararınızı uygulamanız zorlaşabilir. Önünüze çıkan engeller nedeniyle ürkek ve çekingen bir ruh hali içinde olabilirsiniz.

Bugün, duygusal olarak kendinizi güvende hissetmek adına yanlızlık duygunuz artabilir. Kendinizi biraz gözlerden uzak tutmak isteyebilirsiniz. Duygularınız sürekli değişebilir ve herşeyden, herkesten şüphe duyabilirsiniz. Tam olarak kimseye güvenmeniz mümkün olmayabilir. Sizden daha genç birisine ilgi duyabilir fakat gizli kalması gerektiği için dikkatli olmaya çalışabilirsiniz. Gizli bir buluşma sonucu kafanız karışabilir fakat bu kişiden fazlasıyle etkilenebilirsiniz. Bu konuda size akıl verenlere karşı herşeyi bilirim havası taşıyabilirsiniz. Kimsenin sizin seçimlerine karışmasına izin vermezsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 25.02.2007 , Pazar


Bugün, hiç bir gerçek temele dayanmayan kuruntular içinde kalabilirsiniz. Bir yandan iyimserlik dolu düşünebilir bir yandan hiç olmadığı kadar içinize gömülebilirsiniz. Hiç kimsenin sizi anlamadığını düşünerek kendinize tüm gün eziyet te çektirebilirsiniz. Sanki biraz özlenmek yada değerinizin anlaşılmasını istiyor gibisiniz. Kendinizi duygusal olarak güvende hissetmek için yanlızlığı en iyi çare olarak görebilirsiniz. İnsanlardan uzak kalmak sadece gücünüzü toparlamak adına birşey olacaktır. yoğun bir duygusallık içindesiniz. Aykırılıklara tahammülünüz yok. Hala kafanızın içindeki soru işaretlerinin cevabını bulmadığınız için, tedirgin bir gün geçirebilirsiniz.


Bugün, hangi konuda olursa olsun karar vermekten ziyade düşünenerek günü geçirmeniz faydalı olacaktır. çünkü bu ruh haliyle vereceğiniz bir kararın geri dönülmesi mümkün olmayabilir. Tabii bu moralsizlik aşırı yemek yemenize yada kendinize fazla yüklenmenize de sebep olabilir. Bu arada sizi arayan dostlarınızın herşeyi pembe görmenizi sağlamasından hoşlanmayacaksınız. Oysaki durum gerçekten sizin için pek iç açıcı değil. Ama içinizden bir ses herşeyin çok kısa bir süre içinde aydınlanacağını söylemekte. Fakat bu ses bugün için bir işe yaramayacak gibi. Duygusal anlamda zor birgün geçirebilirsiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
26 Şubat 2007       Mesaj #34
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç- 26.02.2007 , Pazartesi



Bugün, yaşamınızla alakalı konularda, dışardan gelecek her türlü desteğin önemli olduğunu düşüneceksiniz. Miras, sigorta ya da eş kaynaklı gelirlerin her zaman için kurtarıcı olacağını biliyorsunuz. Ve beklenmeyen her türlü terslikte devreye girecek bu kaynaklar sayesinde dengenizin de bozulmayacağının farkındasınız. Para konusunda oldukça disiplinli düşünmelisiniz. Organize olabilmeli ve abartılı söylenen hiçbir söze de inanmamalısınız.

İyimserliğinizin yüksek oluşundan yararlanacak insanlara karşı daha dikkatli olmanız gerekiyor. Size sizden başka kimsenin yardım etmeyeceğini artık görmeniz lazım. Bugün bu hisler altında günlük temponuzu geçireceksiniz. Problemlerinize akılcı çözümler getirmenin ne kadar yararlı olduğunu bilmelisiniz. İyi niyetinizle yaptığınız yardımlar, sahiplenici tutumunuzun bugüne kadar gördüğünüz zararları bugün sizi düşündürecektir. Geçmişle ilgili hatıralar canlanabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 27.02.2007 , Salı


Bugün, sağlıklı ve canlı enerjiler içinde güne başlayacaksınız. Kendinizden emin, duygusal olarak güven dolusunuz. Sizi, gün boyu her konuda ilerlemenizi sağlayacak etkiler mevcut. Dış dünyaya gösterdiğiniz yüzünüzle bilinçli kararlarınız uyum içinde. Mutlu ve huzurlu olduğunuz her halinizden belli olacaktır. Ne düşünüyorsanız onu gerçekleştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Aile yaşamınız açısından da aktif enerjileriniz mevcut. Kendinizi ve onları mutlu edecek desteği sunabilir huzurlu bir ortamda keyifli birgün geçirebilirsiniz. Ruh ve beden sağlığınızın güçlü oluşu yaşama pozitif olarak bakmanızı sağlıyacaktır. Genel olarak talihli olduğunuz birgün demek doğru olacaktır.

Bugün, kendiniz adına yeni bir karar alabilirsiniz. Ve bu yeni adımla yaşamınız için de yeni bir sayfa açabilirsiniz. Çekindiğiniz için cesaret bulamadığınız ne varsa bugün onu gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü enerjileriniz size ışık olacak ve yolunuzu aydınlatacaktır. İç sezilerinize güveniniz. O sizi asla yanıltmayacaktır. Görünüşünüzdeki hoşluk ve kendinize olan güveniniz ilişkinizle alakalı kafanızı kurcalayan tüm sorulara bugün cevap bulmanızda etkin rol oynayacaktır. Bugün sizin için yeni enerji ve yeni girişim anlamını taşıdığını unutmayın. Kendiniz adına neyle mutlu olacaksınız hiçkimsenin sözüne aldırmadan bunu gerçek kılınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
28 Şubat 2007 - Bugün
Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz, gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor. Yeter ki azimli ve çalışkan olun. Sevdiğinizle birkaç gün görüşemeyebilirsiniz. Bu özlemin ilişkiniz için de yararlı olabileceğini unutmayın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 Mart 2007 - Bugün
Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor. Yaşamı çok seveceksiniz. Sevdiğiniz varsa uyum içinde olacak ve birlikte mutluluğa gideceksiniz. Sevdiğiniz yoksa bir davette biriyle tanışacaksınız. Bu anlamlı bir ilişki olacak. Midenize dikkat. Abur cubur yemeyin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 02.03.2007 , Cuma


Bugün, toplumla alakalı işlerinizde, mesleğinizle ilgili konularda karar vermek için sabah saatlerini tercih ediniz. Öğleden sonra başlayacak zorlu enerjiler size sıkıntılı anlar yaşatabilir. Duyarlılığınız, mesleki konularda gerginlik yaratabilir. Koşuşturma açısından yoğun bir gündeminiz olacağından işlerinizi de öğleden sonraya kadar bitirmeniz lehinize olacaktır. Bugün ayrıca mesleğinizle alakalı finansal konular gündeme gelecektir. Bu konudaki yetersizlikler karşısında agresif tepkiler vermekten uzak durmanızı öneriyorum. Atılacak aceleci bir adım birkaç gün sonra yalnışlık olarak sizi üzecektir. Sakin olun ve önümüzdeki iki gün boyunca herşeyi doğal akışına bırakın.

Bugün, ailenizle ilgili konularda bir gerilim yaşayabilirsiniz. İfade ettiğiniz mevzular size karşı tepki göstermelerine neden olabilir. Size işinizle alakalı girişimler konusunda destek vermeyebilir, sizi yönlendirmeye kalkışabilirler. Evli olanlar bugün, eşlerinin işiyle ilgili bir gelişim haberi alabilirler. Toplumsal konumunuzu ilgilendiren bu gelişim için planlarınızı yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. İş görüşmesinde bulunacaklar, bugünkü toplantıdan umduklarını bulamayabilirler. Bu nedenle randevunuzu sabah saatlerine denk getirmeniz daha faydalı olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 03.03.2007 , Cumartesi


Bugün, yakın çevrenizdeki herkişiyi merakla izleyecek ve neler olup bittiğini öğrenmek isteyeceksiniz. Komşularınız ya da kardeşlerinizle ilgili gelişmeler hakkında bilgi alış verişini fazlasıyla önemseyeceksiniz. Elinizden geldiğince yardımcı olmak ve yakın bulduklarınızla biraraya gelerek sohbette bulunmak çok hoşunuza gidecektir. Bu durum doğal olarak sizin de kendinizi, duygusal olarak güvende hissetmenizi sağlayacaktır. En azından siz böyle düşünebilirsiniz. Huzurlu bir ortamda yaşamak sizin için bugün önemli bir konu haline gelebilir. Bunun yanısıra yine günün etkisi olarak kimi anlarda değişken bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bazı konularda her zamanki tutumunuzdan daha farklı davranarak kararlarınızı değiştirebilirsiniz.

Bugün, sürekli haberleşme ve bilgi alışverişi içinde olabilirsiniz. Bir yandan alışveriş bir yandan evinizde yapmanız gereken ufak tefek tadilatlar gün boyu koşuşturmanıza sebep olabilir. Yakın arkadaşlarınızı çağırarak birlikte hoş vakit geçirebilirsiniz. Bugün, algılama düzeyiniz oldukça yüksek olacaktır. Sorunların üstesinden kolayca gelmenizi sağlayacak bu durum, içinden çıkamadığınız mevzular için size faydalı olacaktır. Ailesinden uzakta olan kişiler bugün onları görebilmek için yolculuğa çıkabilirler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2007       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 04.03.2007 , Pazar


Bugün, amaçlarınız ve ileriye dönük planlarınızın, öncelikle çevrenizdeki insanlar için yararlı olmasını isteyeceksiniz. Gruplar içinde yada arkadaşlarınızla ilişkilerinizde kendinizi önemli bir birey olarak görmek istiyorsunuz. Kendinizi onlarla beraber olduğunuz bugün boyunca fazlasıyla ifade etmek isteyeceksiniz. Kafanızın içindeki düşüncelere uymayan kişilerden yada faaliyetlerden uzak kalmak istiyorsunuz. Kimsenin bir arkadaşınız bile olsa üzerinizde hakimiyet kurmasını istemiyorsunuz. Herkes gibi siz de özgür olmalısınız. İşte bu fikirler içinde birgün başlıyor sizin için.

Bugün, arkadaşlarınızla beraber gideceğiniz bir yerde biriyle karşılaşabilirsiniz. Ve bu kişi fazlasıyla ilginizi çekebilir. Bu karşılama ileriye dönük bir dostluk yada farklı bir ilişkiye de dönebilir. Enteresan biri olarak görebilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu sabit görüşlerinizde diretmemenizdir. Esnek olun ve değişim isteğiyle uyandığınız bugünün farklı bir gün olmasını sağlayın.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar