Arama

Astrolojide Gezegen İlişkileri - Mars ve Uranüs

Güncelleme: 17 Haziran 2009 Gösterim: 4.689 Cevap: 0
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
17 Haziran 2009       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Mars - Uranüs İlişkisi

Sponsorlu Bağlantılar
Mars - Uranüs (olumlu) ilişkisi


Büyük işleri başarabilecek güçte birisiniz. Uzay yolculuğu ve araştırmalar yapmak sizin hoşlan­dığınız alanlar arasında. Bilimsel projeler yapmak sizin yaratıcı ve üretken kişiliğinize uygun düşer.
Olağanüstü zekânızla dehanız sizi her işte başa getirmeye yeti­yor, fakat önder olarak kabul edilmezseniz gruptan ayrılabilir ve on­lara karşı duruma geçerek sonu­cu zorlaştırırsınız. Tutkulu, bece­rikli, entellektüelsiniz.
Bağımsız yaşamayı seviyor, kendi yolunuzu kendiniz çiziyor­sunuz. Çabuk karar verme yetene­ğine sahipsiniz. Çok sıkı çalışabi­lir, fiziksel yorgunluk duymazsı­nız. Atılımlarınızı önsezinizle yapı­yorsunuz. Daha dikkatli olmalısı­nız. Kolay kolay disipline girmez­siniz. Kendine güvenen, dikkafalı, zorlu, yüce gönüllü ve cesur bir insansınız.

Mars - Uranüs (olumsuz) ilişkisi

Canlı, çekici ve becerikli bir öncüsünüz. Ama, zaman zaman uluorta davranıyor, kendinize ve yeteneklerinize karşı umursamaz oluyorsunuz. Sizi zor duruma dü­şüren sinir sisteminizden yakını­yorsunuz; inatçı, kendi bildiği yol­da giden, sabırsız birisiniz. Ağzı­nızı bir açtınız mı nerede, ne za­man duracağınızı bilmiyorsunuz.
Duygusal yaşamınız, arkadaş­lıklarınız birdenbire bitiyor, çünkü düzensiz, patavatsız ve ters bir in­sansınız.
Tüm zayıf noktalarınızdan kur­tulmak istediğiniz halde başaramıyorsunuz. Böyle durumlarda hain davranmaya yatkınlık kazanı­yorsunuz. Bu etki doğum harita­nızdaki üçüncü, dokuzuncu, onuncu ya da onikinci evlerde ya da Yükselen burcunuzda oluyorsa hırsızlık ve soyguna yatkınsınız. Bu nedenle tutuklanabilirsiniz. Et­ki yedinci evinizde ise evlilik için çok kötüdür. Eşiniz yaralanır, öl­dürülür ya da boşanırsınız. Aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmazsı­nız. Sinirleriniz hep gergin olduğu için ne yapacağınız belli olmaz. Mars, Uranüs ile kavuşum durumundaysa çoğu kez kopma derecerine gelebilen, yüksek fakat gergin bir enerji verir. Son derece­de inatçı, söz dinlemez bir yaradı­lışınız var. Tehlike anları sizin en iyi olduğunuz zamanlar. Bu kavu­şum başka gezegenlerden de kö­tü etki almışsa sinir krizi geçire­bilirsiniz.

Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar