Arama

Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor Sorunu ve Çözümü - Sayfa 6

Güncelleme: 22 Eylül 2015 Gösterim: 153.921 Cevap: 88
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2012       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarı kapatın fişi çekin (ctrl alt del yapın sağ altta kapat var ona tıklayın) bir 3-5 dk bekleyin fişi takın açın bende düzeldi umarım sizde de olur
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2012       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar arkaplan resmi hariç başlat menüsü ve simgeler hiçbişey gözükmüyor ctrl + alt + del yapamıyorum hiçbir şeye tıklanmıyor yardım edin mouse de bir süre sonra gelior
Sponsorlu Bağlantılar
evdiyan - avatarı
evdiyan
Ziyaretçi
24 Mart 2012       Mesaj #53
evdiyan - avatarı
Ziyaretçi
beyler cozdum mevzuyu CTRL+ALT+DEL yapıyoruz islemlere gelıyoruz svchost.exe ler var en alttakıne karısmıyoruz alttan ıkıncıden ıtıbaren islemi sonlandırla tek tek sonlandırıyruz masa ustunuz acılana kadar yapın bunu masa ustu acılınca 1 dakıka ıcınde oturum kendılıgınden kapanacak bu 1 dakıka ıcınde baslat/tum programlar/donatılar/sistem aracları/sistemi geri yükle'' bu yolu takıp edıp sıstemı gerı yukluyoruz ama seri olmanız lazım sistem geri yuklenırken kesınlıkle pc kapatmayın yada resetlemeyın sabırlı olun sistem gerı yuklendıgınde pc kendılıgınden kapanıp acılacak cıkan ekranda tamam dıyoruz ve pc sorunsuz kullanmaya devam edıyoruz hadı kolay gele Msn Happy
Meltemm - avatarı
Meltemm
Ziyaretçi
31 Mart 2012       Mesaj #54
Meltemm - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar eğer masaüstünde simgeleriniz yoksa saç tıklayın+simgeleri yerleştir deyin + masaüstü simgelerini göster diyin bu kadar oldu bende Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2012       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bir kac gün önce benimde basima geldi. avast antivirüs programi exe dosyalarina bulasan bi virüsü temizledi, tabi bir cok programda temizleme asamasinda silindi. evet bu programla kurtardim bilgisayari. belki sizinde isinize yarayabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mayıs 2012       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya Beyler Ctrl+Alt+Delete Yapıyorum Görev Yöneticisi Yok Ne Yapacagımı Sasırdım Msn ConfusedSSS Yardım Lutfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mayıs 2012       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1.Masaüstünü sağ tıklatın.
2.Simgeleri Yerleştir'i işaret edin.
3.Masaüstü Simgelerini Göster'i tıklatın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Haziran 2012       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
masaüstünde sağ tıklayın masaüstü simgelerini gösteer deyin bitti işte bu kadar

olayı büyültmeye gerek yok Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Haziran 2012       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaa kardeşlerim ctrl alt delete çalışmıyor ya 2 kre kapatım actım olmadı malesef Msn Sad
Halil599 - avatarı
Halil599
Ziyaretçi
3 Eylül 2012       Mesaj #60
Halil599 - avatarı
Ziyaretçi
Masaüstüne Gel Sağ Tıkla Simgeleri Yerleştire Gel Yandan Masaüstü Simgelerini Göster'de Ve Sorun Bitti Msn Grin