Arama

Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor Sorunu ve Çözümü - Sayfa 4

Güncelleme: 22 Eylül 2015 Gösterim: 153.915 Cevap: 88
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2011       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benden kaynaklanıyo 2 virüs programı varmışş!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Ergün Gürbüz - avatarı
Ergün Gürbüz
Ziyaretçi
21 Mart 2011       Mesaj #32
Ergün Gürbüz - avatarı
Ziyaretçi
Bu problemin çözümü ekran kartından kaynaklanmaktadır. Xp onarımı ile bi ilgisi yoktur. Bu hata ile karşılaşanlar şunu yapmalıdır; öncelikle ekran kartı sürücüsünü hem "program ekle/kaldır" dan hem de "Bilgisayarım / özellikler / donanım / aygıt yöneticisi" buradan da kaldıracaksınız ve ekran kartınızı yenınden yükliceksınız. Ozman görüceksiniz problem çözülmüştür. Sagılar...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mart 2011       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha bnm pc ye nekadar format atarsam atayım, yinede bişekiLde aynı oLuyor Msn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mart 2011       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Allah senden razı olsun mjj06.

Arkadaşlar yapıcağınız tek işlem masa üstünde sağ tuş + simgeleri yerleştir ve son olarak alt tarafta masaüstü simgelerini göster yapıcaksınız bukadar ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mayıs 2011       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar yapıcağınız tek işlem masa üstünde sağ tuş + simgeleri yerleştir ve son olarak alt tarafta masaüstü simgelerini göster yapıcaksınız bukadar ...

Kaynak: Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor Sorunu ve Çözümü

sag tuş tıklamıyor ama bi yardım lutfen...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mayıs 2011       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Windows7 kullanıyorum. sanırım bi vürüsten dolayı oldu bilmiyorum ama CS'de herhangi bi sv'a girince donuyodu oyun. bi çok kez denedim her seferinde kapatmak için görev yöneticisinden kapattım CS'yi. Masaüstümde hiçbir öge kalmadı sadece çöp kutusu kaldı. yardımcı olun lütfennn
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2011       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 tane virüs programı yükledim ben herhalde
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Haziran 2011       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı konuyo gördüm yardım etmek istedim bende bu şekilde çözüldü sizde olmazsa bilemem lütfen olumsuz cevap ya da küfür içerikli mesajlar yazmayın. "Ctrl+Alt+Del"e tıklayın "İşlemler" sekmesindeki bütün "explorer.exe"leri sonlandırın. Ben bu şekilde çözüme ulaştım umarım siz de ulaşırsınız. İyi forumlar...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2011       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aradaşlar masaüstüne gelip sağ tıklayın simgeleri yerleştirin var ordan masa üstü simgelri göster deyin oldu bende
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Temmuz 2011       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar CTRL + ALT + DEL veya CTRL + SHİFT + ESC Basarak görev yöneticisini açın daha sonra işlemler bölümünde explorer.exe çalışıyorsa SONLANDIRIN.. Sonlandıdıktan sonra Uygulamalar Bölümünden Yeni Görev Oluştur Diyerek explorer.exe yazın ve enterlayın sorun düzelecektir. Eğer masaüstünde simgeleriniz gözükmüyorsa masaüstüne sağ tıklayıp simgeleri yerleştirden Masaüstü Simgelerini Göstere Tıklayın ...Göstere