Arama

Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor Sorunu ve Çözümü - Sayfa 5

Güncelleme: 22 Eylül 2015 Gösterim: 153.915 Cevap: 88
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2011       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başıma talihsiz bi olay geldi bende gorev yoneticisinden explorer.exe yapıp düzeltiodum ama şimdi bide görev yonet,cisi bozldu "Görev Yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" [ PiLoT ] bu konulardaki gibi oldu ve gorev yoneticisini açamıorm Msn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ağustos 2011       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkiler yardım başlat menümm masaüstü simgelerim hiç biri yoqqq ctrl-alt-delete yptım explorer.exe yptım bilgisayarım gldi bnm bilgisayarım vista nolur yrdımm
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2011       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR AYNI SORUN BENDEDE VAR AMA CTRL ALT DELTE YAPIYORUM DUZELIYOR AMA BİLGİSAYARI AÇIP KAPAYINCA AYNISI YENIDEN OLUYOR AYRICA potx.dll hatası deiye bişey diyor yardım edermısınız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2011       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ama bende ctrl alt delete yapınca acılmıyor bende taskmgr.exe silinmis ya lutfen yadım edin
Dege61 - avatarı
Dege61
Ziyaretçi
1 Aralık 2011       Mesaj #45
Dege61 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bunun nedeni driverlerden kaynaklı olabilir.İlk Önce ekran kartınızın cd si varsa onu tekrardan pc ye kurmanız olacaktır sonrasındada güncellemeniz yeterli olacaktır .. Ayrıca başka etkenlerde olabilir virüs programlarının pc yi kasması ve bazı programların çakışması gibi ilk dediğimi yapın olmazsa çakışan programları arayın derim..saygılar
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
1 Aralık 2011       Mesaj #46
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
Dege61 adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bunun nedeni driverlerden kaynaklı olabilir.İlk Önce ekran kartınızın cd si varsa onu tekrardan pc ye kurmanız olacaktır sonrasındada güncellemeniz yeterli olacaktır .. Ayrıca başka etkenlerde olabilir virüs programlarının pc yi kasması ve bazı programların çakışması gibi ilk dediğimi yapın olmazsa çakışan programları arayın derim..saygılar

Kullanıcı Hesapları ayarlarından da olabilir aynı şekilde. Bilgisayarınızda birden fazla kullanıcı hesabı varsa hepsini silip tekrar deneyin.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
İNTERNET ADMİNİ - avatarı
İNTERNET ADMİNİ
Ziyaretçi
17 Aralık 2011       Mesaj #47
İNTERNET ADMİNİ - avatarı
Ziyaretçi
BAŞLAT MENÜSÜNDEN ÇALIŞTIR' A GEL.
ORAYA "gpedit.msc" YAZ. GRUP İLKESİ ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAK.
ORADA masaüstü yapılandırması > yönetim şablonları TAKİP EDEREK "masaüstü" KLASÖRÜNE GEL.
MASAÜSTÜNÜ AÇINCA "active deskop" VE "active directory " DİYE İKİ KLASÖR ÇIKACAK.
BİZ "active deskop"UN İÇİNE GİRECEĞİZ. SAĞ TARAFTA "active deskop" AYARLARI ÇIKACAK.
ORADAN "active deskop duvar kağıdı" AYARINA GEL. SAĞ TIKLA VE ÖZELLİKLERDEN O AYARI DEVRE DIŞI BIRAK SORUN ÇÖZÜLÜR.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Aralık 2011       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADASLAR AYNI SEY BENDEDE OLDU AMA BEN KENDIM COZUMUMU BULDUM VE SIZLERIDE BU DURUMDAN KURTARMAK ISTIYORUM EVET ANLATIYORUM MASA USTUNE GELIYORUZ MAUSEMIZIN SAG TUSUNA BASIYORUZ "SİMGELERİ YERLESTİR" SECENEGI VAR ORAYA TIKLIYORUZ VE ORDA "MASA USTU SIMGELERINI GOSTERE" TIKLIYORUZ... BU KADAR VE MASA USTUNDEKI HERSEY GELMIS IYI GUNLER YADA AKSAMLAR....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ocak 2012       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
"ARKADASLAR AYNI SEY BENDEDE OLDU AMA BEN KENDIM COZUMUMU BULDUM VE SIZLERIDE BU DURUMDAN KURTARMAK ISTIYORUM EVET ANLATIYORUM MASA USTUNE GELIYORUZ MAUSEMIZIN SAG TUSUNA BASIYORUZ "SİMGELERİ YERLESTİR" SECENEGI VAR ORAYA TIKLIYORUZ VE ORDA "MASA USTU SIMGELERINI GOSTERE" TIKLIYORUZ... BU KADAR VE MASA USTUNDEKI HERSEY GELMIS IYI GUNLER YADA AKSAMLAR.... "

Sana tesekkür ediyorum arkadasım.Sırf bunun yüzünden format atacaktım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2012       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Aynı sorun bendede oldu ama Sistem geri dönüşle kurtuldu şimdi eğer (Ctrl-Alt-Delete) Yapıp Yeni görev başlatta tıklayıp (eğer Google Chrome varsa ) chrome.exe yaparsanız Google chrome açılır sağda Bir Tuş var Sık kulunanların Yanında ona tıklayıp İndirilenler'e tıklarsanız karşınızdaki sayfada İndirilenler klasörünü aç diyor Açın Orada Aramaya sistem geri alma diye
yazın Karşınıza çıkar Vede Geri alın no sorun no problem Msn Happy