Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Hasret RüZgarı (: Sadece beşiktaşlılar için !!

Rower 14 Mayıs 2009 16:46
14 Mayıs 2009 18:31 Rower tarafından güncellendi

[flash=http://www.fileden.com/files/2009/2/20/2330928/bjk...swf]width='400' height='300'[/flash]

Sadece beşiktaşlılar için hazılanmıştır bu sevince ortak olmak isteyn diğer takım taraftarlarıda yorumda bulunabilir .
Bu benim günlüğüm dileyen bakmayabilir kıskançlık olmasın Hıh 2gereksiz yormlar yapılmasın sadece beşitaşlılar için !!!

Tüm BEŞİKTAŞ TARAFTARINA ARMAĞAN OLSUN ..

Son kupa...
Dip not: Fenerin aldığı son kupada yarı finalde Beşiktaş'a elenmiş, ancak kural hatası gibi bir şeyle fener "hükmen" finale çıkmış. Son kupa bile zorlaMsn Happy))...

kupayı aldığındaki kadro

fred çakmaktaş ve yakın dostları
çünkü en son taş devrinde almışlardı. Topları taştandı

emekliliği gelenler...

Fener en son kupayı aldığında işe girenler geçen yıl emekliliğe hak kazandılar.... Varın gerisini siz düşünün......

fenerliler size özel Msn Happy
Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir? Cevap: Bana TürkiyeKupasını anlatsana dede... * Türkiye kupasını kazandıklarını görmüş iki fenerli yan yana gelince ne yapılır? Cevap: Aralarında dilek tutulur,fotoğraf çektirilir... * Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupasının rengini gri olarak hatırlıyor? Cevap: Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı... * Fenerbahçeliler Türkiye Kupası'na inanmıyor,neden? Cevap: Bazıları görmedikleri şeye inanmaz.....

CİMBOMDAN DESTEK (:

Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1089  Yorum 1  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 1

Yorumlar

1. konçuy - avatarı
    süper süper süper emeğe yüreğe sağlık ilk yorumdan bizden olsun yazı rengimdende taviz verdimMsn Happyşampiyonumsun beşiktaşımMsn Grin26yıl haa ben bile görmemişim Msn Grin(fb'liler Msn Happy)bidahada görmeyiz inşallahhhh...evettt şampiyonnnBEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞ

konçuy 15 Mayıs 2009 00:17