Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

AÇIKLAMA

_MMia_ 15 Nisan 2010 22:23
16 Nisan 2010 22:15 _MMia_ tarafından güncellendi

Birini çok seviyorsanız eğer;fazla mantıklı düşünemiyorsunuz..
Bir şeylere sinir olmuşsanız,kendinizi alamıyorsunuz fevri davranmaktan...
İnsanlar konuşa konuşadır ya;konuşmak bile istemiyorsunuz o meş um zamanlarda...
Susmak en iyi çözümmmüş gibi geliyor o anda..Bunun ne kadar rahatsız edici olduğunu bile bile....Msn Confused
İşte ben böyleyim Hafize;
Kendim yazar,kendi akıl yürütmemi yapar,kendim kızar,kendim küser,kendi kendime de susarım..
Susmanın çözüm olmadığını bildiğim halde ;o kızgınlıkla konuşursam krıcı olacağımı düşünerek...
Halbuki susma di mi..Dök içindekileri sen de rahatla,karşındaki de.Boşu boşuna ne onu üz ne kendini..Ama napiym; dedim ya ben böyleyim be canım..
Ya aslına bakarsan bu kadar kızmalar,küsmeler,acıtmalar,canım yakmalar,canan yakmalar hep aşktan;hep çok fazla sevmekten.Başka açıklaması yok be Hafizem.
Benn onaa çookkk aşığımmmm.Msn Heart
Tabii ki o da banaMsn Wink Msn Lips
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 2106  Yorum 5  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 5

Yorumlar

1. Avatarı yok
    Mmiacım mesele sadece mantıklı düşünememektemi sence sevmek bizden sadece bunu mu alıp götürüyor.aşkın sevginin bize kattıkları kadar alıp götürdükleride yok mudur?...Msn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad peki sadece sevgimiz için bütün bu gidenlere göz yummak sevmenin iyi tarafı mı yoksa pişmanlık duymamıza sebep olacağı taraf mıMsn ConfusedMsn Confused ben iyiki sevmişim diyemedim hiç sevdiğim için pişman olmadım belki ama bununla övünemedim de hata bende mi acaba hep kötü mü düşünüyorum?... ne çok konuşmuşum yine mmia ben senin hafizeye yazdıklarını okudum seni biraz olsun kendime benzettim bu yüzden yazmak istedim sana umarım kızdımamışımdır seni sorularımla........

Ziyaretçi 16 Nisan 2010 18:07
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    Eylül76 adlı kullanıcıdan alıntı

MMia hafizede insallah sizin onu sevdiginiz kadar sizi seviyordur..Msn Happy hafizeyide cagirsaniz artik burayada tanisakMsn Happy...

Evet Eylülcüm Hafize de beni en az benim onu sevdiğim kadar seviyorMsn Happy
    Yoksa ben mi daha çok seviyorum?Msn SarcasticYoksa aynı mı?Msn DunnoYoksa o mu fazla?Msn DisappointedBen mi??Msn Dunno Amaaann neyse ne!Sevgi ölçüsü olan bir şeymidir ki?Tartılır mı ?Taşınır mı?Kilo gibi hesabı yapılır mı?Msn Tongue

İkimizde birbirimizi çookk ama çookk seviyoruz..Msn HeartMsn Heart

Hafizeyi merak mı ettin sen?Eylülcüm Hafize zaten burda;ben nereye yazıyorum zannediyorsunMsn Wink Msn Grin

_MMia_ 16 Nisan 2010 23:18
  3. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    elma_şekeriii adlı kullanıcıdan alıntı

Mmiacım mesele sadece mantıklı düşünememektemi sence sevmek bizden sadece bunu mu alıp götürüyor.aşkın sevginin bize kattıkları kadar alıp götürdükleride yok mudur?...Msn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad peki sadece sevgimiz için bütün bu gidenlere göz yummak sevmenin iyi tarafı mı yoksa pişmanlık duymamıza sebep olacağı taraf mıMsn ConfusedMsn Confused ben iyiki sevmişim diyemedim hiç sevdiğim için pişman olmadım belki ama bununla övünemedim de hata bende mi acaba hep kötü mü düşünüyorum?... ne çok konuşmuşum yine mmia ben senin hafizeye yazdıklarını okudum seni biraz olsun kendime benzettim bu yüzden yazmak istedim sana umarım kızdımamışımdır seni sorularımla........

Sevgili elma_şekeri,sevgi hesabı kitabı olmadan yaşanan bir duyudur.İnsan aşık olduğunda tüm organları farklı çalışır;aslında insanları ikiye ayırmak gerekir.İnsanlar ve aşık olanlarMsn Grin
    Mantık,irade,kuvvet kalmaz aşık olan insanlarda..Her şey farklı algılanır..Hayat ya toz pembedir ya da simsiyah..
    Gözlerin beyinle direk teması aşık olduğun durumlarda ortaya çıkar..Bir tek sözcük seni ya sevinç göz yaşlarına boğar ya da derin elem yaşlarına..Aşıkken bütün duygular doruk noktasında yaşanır.
    Aşkta övünç yoktur,aşk da hata da yoktur;Sadece yaşanır,yürek dolusu...Yaşadığında anlarsın aşkı.
    Aşk emek ister,özen ister,fedakarlık ister,empati ister..Ve aşk gerçekse eğer,hiç bir pişmanlığı barındırmaz bünyesinde..

_MMia_ 16 Nisan 2010 23:37
  4. Avatarı yok
    [QUOTE=_MMia_;bt57624]Sevgili elma_şekeri,sevgi hesabı kitabı olmadan yaşanan bir duyudur.İnsan aşık olduğunda tüm organları farklı çalışır;aslında insanları ikiye ayırmak gerekir.İnsanlar ve aşık olanlarMsn Grin
    Mantık,irade,kuvvet kalmaz aşık olan insanlarda..Her şey farklı algılanır..Hayat ya toz pembedir ya da simsiyah..
    Gözlerin beyinle direk teması aşık olduğun durumlarda ortaya çıkar..Bir tek sözcük seni ya sevinç göz yaşlarına boğar ya da derin elem yaşlarına..Aşıkken bütün duygular doruk noktasında yaşanır.
    Aşkta övünç yoktur,aşk da hata da yoktur;Sadece yaşanır,yürek dolusu...Yaşadığında anlarsın aşkı.
    Aşk emek ister,özen ister,fedakarlık ister,empati ister..Ve aşk gerçekse eğer,hiç bir pişmanlığı barındırmaz bünyesinde..

Mmia ben aşka inancı olmayanlardanım malesef bendeki çok daha farklı bişey sevda gibi hem tutkuyu hem sevgiyi bi arada yaşayabiliyorum...bi yazında okumuştum nasıl insanlar aşkın olmadığını düşünürlerki onlar adına üzülüyorum demiştin ama bilmiyorum işte ben böyle düşünüyorumBilmemBilmemBilmem

Ziyaretçi 17 Nisan 2010 09:59
  5. DERF_YORK - avatarı
    Aşkın sonu Maden Suyu: bol bol içersin ama: Şişeler bitmez.
    Anlatırsın... Sözcükler Yetmez.
    Susarsın Gönlün Susmaz.

DERF_YORK 17 Nisan 2010 22:31