Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

.

Rower 10 Haziran 2011 22:13
26 Şubat 2012 22:50 Rower tarafından güncellendi

.
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1127  Yorum 3  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 3

Yorumlar

1. Baragyal - avatarı
    Geçmiş olsunMsn ConfusedBu aralar bir yasak üye furyası aldı başını gidiyor,hiç tahmin etmeyeceğimiz üyeler ceza alıyor..Bu hoş bir durum değil.Sanki adminlerde bir tez canlılık var gibi geliyor.Msn Sarcastic
    Üyeler olarak acilen toplanmamız ve adminlere veto göndermemiz gerekiyor.Msn Party

Thinkerbella tarafından ceza aldığımda o bir haftanın nasıl geçtiğini ben kader arkadaşlarım çok iyi bilir+o(Hafta boyunca ne planlar yaptım,hackere para verip thinkerbella'yı çökertmeyi bile düşündümMsn GrinYav kardeşim tamam haklı olabilirsin ener kardeşimizide dinlemek lazım ama gerek yok büyüklük sende kalsın(ben öyle yaptımMsn Tongue)olur böyle yanlış anlamalar veya anlatımlar.ROVER sen paylaşımlarınla zaten beğeniliyorsun aynen devamMsn Brb

Bu arada yazı pekte aceleyle yazılmışa benzemiyor..Msn Wink

Baragyal 10 Haziran 2011 23:06
  2. Avatarı yok
    Her gün yaa Rower bugünde yok diyip üzülyordum..Aramıza döndün artık iyiki geldin Msn GrinMsn Grin

Ziyaretçi 10 Haziran 2011 23:30
  3. _MMia_ - avatarı
    Sevgili rower,dünya burdan ibaret değil,takma kafana .....gibi beylik şeyler söylemeyeceğim. Haksızlığa uğradığını düşünmek,muhatap bulamamak insanı nasıl dağıtır bilirim.
    Yazdıklarına bakınca kendi adıma BANlanmanı gerektirecek bir şey yok gibi..Konuşmanın öncesini bilmemekle beraber....
    Öte yandan olay bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış olabilir;yanılmak insanlara mahsustur malum.
    İnsanları olduğu gibi kabul etmeye çalış;gönlünü serin tut..Ben artık öyle yapıyorum.Tavsiye ederim.

_MMia_ 11 Haziran 2011 00:14