Arama
Günlük Kontrol Paneli
Pembe Aydınlık
5.00 puan, 4 oy.

Bana BENİ Anlatan -Alıntılar-

ThinkerBeLL 21 Ekim 2009 12:35 (Pembe Aydınlık)

Merhaba,

İnsanın kendini tekrarlaması hep trajik gelmiştir bana. Hele kendince yeni başlangıçlar yaptığını düşünüyorsa. Ancak devam edegelen durumlar da hep atbaşı gider yeni başlangıçlarda. Aslında değişen bir şey yoktur, sadece öyle düşünmek ister insan. Bir züğürt tesellesi yansımasıdır yeni beyaz sayfalar... Bir kandırmacadır farkındalığının yanı sıra.
Yani, özetlersek bu kaotik gibi duran hafiften pesimist (bu kelimeye de acayip tilt olurum, Türkçesi varken üstelik, merak
. . .

Gösterim 5096   Yorumlar 2  
5.00 puan, 4 oy.

İnmek istiyorum

ThinkerBeLL 30 Temmuz 2009 14:22 (Pembe Aydınlık)

Bir Fransız, bir Amerikalı ve Temel uçaktalar.
Fransız kalkıyor:
- Açın kapıları, ben intihar edeceğim... Annem genelevde çalısıyor!
İkna edip oturtuyorlar. Biraz sonra Amerikalı intihar etmeye kalkıyor:
- Açın kapıları, ben intihar edeceğim... Annem arkadaşlarımla yatıyor!
Onu da ikna ediyorlar.
Temel kalkıyor:
- İnmeç isteyrum! Pu kadar o..... çocuğunun arasunda penum isum ne?!
Don't Know
. . .

Gösterim 2169   Yorumlar 2  
5.00 puan, 5 oy.

K

ThinkerBeLL 24 Temmuz 2009 17:51 (Pembe Aydınlık)

Okumayacağınız bir başka uzun upuzun yazı daha yes2

Kitaplarda kâşiflerin keşfettikleri kâinat kurulurken, karşı karşıya kalan kaplanlar kunduzlara kükrer; keyifleşen küheylanlar kısraklara, küp karınlı kadanalar katırlara kişner; köpüklü kırılgan kutuplarda kefallar köpekbalıklarına karşı kalkanlaşır; kara-kuru kaplumbağalar karabataklara kostaklanır; kör kösnüler kumlarda kıpırdanır; kaşağısız, kayışsız karakaçanlar karacalarla,
. . .

Gösterim 6821   Yorumlar 5  
5.00 puan, 5 oy.

Yay Kızı Olmak (veya Ben)

ThinkerBeLL 21 Temmuz 2009 10:15 (Pembe Aydınlık)
21 Temmuz 2009 12:37 ThinkerBeLL tarafından güncellendi

Yay Kızı Olmak (veya Ben)
Dikkat çekicidir. Gezmek, başka ülkeler görmek hayallerini süsler. Fikirleri için savaşır.
Çalışkandır. Sosyal yaşamları çok hareketlidir. Cinselliğe düşkün, enerjisi yüksek, fantezileri boldur.
O her zaman size duymak istediğiniz şeyleri söylemeyecek. Çoğunlukla açık sözlülüğü ve utandırıcı sorularıyla saçlarınızı diken diken edecek. Ama arada sırada öyle özel, öyle harikulade bir şey söyleyecek ki, size şarkı söylüyormuş gibi gelecek.
Örneğin:
. . .

Gösterim 14930   Yorumlar 20  
5.00 puan, 7 oy.

Patates

ThinkerBeLL 30 Haziran 2009 13:44 (Pembe Aydınlık)

NATO karar almış en elit askerler seçilip kamuflaj yetenekleri test edilecekmiş. Günler sürmüş elemeler, sonunda bir Alman, bir İngiliz bir de bizim Temel en sona kalmışlar.
Son kamuflaj sınavı çok zormuş. Küçük bir kulübede bir tane çuval kullanarak en iyi şekilde saklanmaları istenmiş. Alman girmiş kulübeye yerde bir çuval var. Çuvalın içine girmiş. Kontrol edecek olan general girmiş içeri bakmış köşede bir çuval duruyor. Bir tekme atmış çuvala "hav hav" diye ses gelmiş.
. . .

Gösterim 2078   Yorumlar 3  
Sayfa 4 / 5