Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

NİYE KİMSE BANA DUR DEMİYOR?

_MMia_ 7 Ocak 2011 03:42

Hafizecim sen dahil kimsenin beni ciddiye aldığı yok anladığım kadarıyla Msn Sad

"Biri bana dur desin dedim ama nerdeee!!!

Yok haksızlık etmeyeyim,bir kişi demiş ama ardındanda acıktırdın diye eklemiş.Kendinden geçtim başkalarınada sebep olduk iyimi.Msn Embarrassed
Ay gülüymmi ağlıyimmi bilemedim.
Bir kaç arkadaşım sağolsunlar yazdıklarımı beğenmişler takdir etmişler;kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum da;...Şöyle kararlı bir DUR duyamadığım için buzdolabını tavaf etmek tam gaz devam ediyorum.
Cep telefonumda acil arama birinci sırada kebapçının numarası var iyimi !
Milletin kredi kartı etrelerinde o mağaza,bu butik,şu ayakkabıcı...
Benimkinde o market,bu şarküteri ,şu tatlıcı.,bilmemnerdeki pastacı...Eh yakında mağaza adlarıda eklenir zira kıyafetlerim
-Patlamamak için dikişlerimizi zorluyoruz ama telef olmamız yakındır..Sen iyisimi bir beden büyük bir şeyler al kendine diye nanik yapıyorlar.Gururumla oynuyor çaputlar bileMsn Cry
Ya Hafize
-DUR
-Yeme,şişman olursun ,beğenmezler sonra
-Yutma öyle Agobun kazı gibi her önüne geleni,sonrasını düşün
-Bir dirhem et bin ayıp falan örtmüyo,o eskidenmiş
-Sen yedikçe dolapta birşey kalmıyo evdekilere ayıp oluyo...
-Buz dolabının çevresinde dolanacağına kalk dışarda yürüyüş yap
-Çeneni çalıştıracağına vücudunu çalıştır spor yap...falan desene

Hayır millet güzel olmuş dedikçe gaza gelip abartıyorum.Yazmayı değil tabii yemeyi..
Çevremdekilerde pek kibar;şişmanlıyorum dedikçe-Yok canııım balık eti olmuşsun ,yakışmış diyorlar..Ya uskumruda balık,orkinosda...Msn Sad

Off yaa balık dedimde şimdi,şöyle bir tabak çıtır çıtır kızarmış istavrit olsa yanında bol peynirli salatayla,hamside kabulüm,tekirde olabilir..Hımm ..Kızartma ağır olabilir bu saatte eh çinekop ,sarıkanat,lüfer ızgarara,levreğede hayır demem.Eh yanında kalamar fena olmaz hani.Mısır ekmeğini tercih ederim tabii..Kalkan mevsimine daha var dimi?

Nee !!Boşanıpda semerimimi yiyeyim?

Bumudur yani?Bana destek olman için yaptığım çağrıya verdiğin yanıt bumu?

Sana içimi döktüm dimi?Yardım rica ettim.Beni engelle,bi dur de dedim ,kimse demiyo bari sen de dedim dimi?Ama sen !Sen ne dedin !Msn Cry

Teessüf ederim Hafize ,bunu senden beklemezdimMsn SadMsn Brokenheart

Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1048  Yorum 6  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 6

Yorumlar

1. SaKLI - avatarı
    Ciğer sevmiyorsunmu sen Msn Thinking
    bak şincik ciğeri alacasun şüle çocuk patisi genişliğinde yani iri kuşbaşı yapacasun soracıma bir parçasını alıp elini üstünden bastıracasun bıçağı yandan ha edecsun karton kağıt kalınlığında yaprak yaprak şeritler çıkaracasun soracıma bu yaprak şeklinde doğradığın ciğerleri bir kaba koyup yıkayacasun sonra üzerine bir miktar tuz döküp bi güzel karıştıracasun bir süzgece alıp üzerinden bir su geçirecesun kenara alıp süzülmeye barakacasun bik tepsiye 150 -200 gr kadar un koyum süzülen ciğerleri una boca edecesun şüüüle bi harmanlayacasun una bulanan ciğerleri kuru bir süzgeç yardımıyla eleyecesunnnn. Aha ciğerler hazur daa
    şincik genişçe bir tavaya 3 - 4 parmak yüksekliğinde sıvı yağı koyocasun en büyük ocağın üzerine koyup yağı kızdıracasun yağ kızdıktan sonra ciğerleri yağa sepeleyecesun 2-3 dakika cızırrr cızırr pişecek ciğerler kevgirler şööle bi karıştıracasun 2-3 dakika daha kızarınca ciğerleri al artuk daa Drool Drool
    diğer ciğeerleri de aynı şekilde pişirecesun (bu arada pişenlerden ağzına bi kaç tane atabilirsin Msn Sarcastic bendensin) ciğerler bittimi bittii.
    Şincik bir kaç tane güneşte kurutulmuş biberi yağın içine atacasun 5 saniye bi tarafını 5 saniye diğer tarafını kızartacasun yakma sakın daa.
    Hadi garii afiyet olsunn daa ne duruyisun ye gari Drool

Ye tosunum ye can boağazdan gelir Naughty

SaKLI 7 Ocak 2011 10:14
  2. Avatarı yok
    Everyone does according to ones own wish, no one can stop anybody.

Ziyaretçi 7 Ocak 2011 13:33
  3. Avatarı yok

KARAR SENİN

images?qtbnANd9GcTp7d6wXiRbkyZZRTIhwGArp2jxy4mDp3Gu6vBYrC9sGA JLMFjzZE6XU2k images?qtbnANd9GcSNK lNG5 QpmvTRHBFg9qoA0MU IwH3INjF1M1SuFHhbqDyydFSy3jypyPlA

images?qtbnANd9GcSdGOkIdCJRHSeQnwpT1qn3Eq ncCX0K3PZpgPXtjT7Pq8Nq6JIuB5uXKkS images?qtbnANd9GcSaC Bvs39QGfo1SjadXb4KBx7T8ic9Ueb1iSe0RyKSNaad0qH2
    ŞİMDİ BU RESİMLERE BAK VE HANGİSİ HOŞUNA GİDİYORSA ONA GÖRE KARAR VER BİRİNİN SANA DUR DEMESİE GEREK YOK SEN BEYNİNE HÜKMETMELİSİN.bENCE BEĞİNCİĞİNDE YETERİ KADAR GELİŞMİŞ BUNU KENDİN BAŞARAÇAK DURUMDASIN DOSTUM...

Ziyaretçi 7 Ocak 2011 16:23
  4. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    SaKLI adlı kullanıcıdan alıntı

Ciğer sevmiyorsunmu sen Msn Thinking
    bak şincik ciğeri alacasun şüle çocuk patisi genişliğinde yani iri kuşbaşı yapacasun soracıma bir parçasını alıp elini üstünden bastıracasun bıçağı yandan ha edecsun karton kağıt kalınlığında yaprak yaprak şeritler çıkaracasun soracıma bu yaprak şeklinde doğradığın ciğerleri bir kaba koyup yıkayacasun sonra üzerine bir miktar tuz döküp bi güzel karıştıracasun bir süzgece alıp üzerinden bir su geçirecesun kenara alıp süzülmeye barakacasun bik tepsiye 150 -200 gr kadar un koyum süzülen ciğerleri una boca edecesun şüüüle bi harmanlayacasun una bulanan ciğerleri kuru bir süzgeç yardımıyla eleyecesunnnn. Aha ciğerler hazur daa
    şincik genişçe bir tavaya 3 - 4 parmak yüksekliğinde sıvı yağı koyocasun en büyük ocağın üzerine koyup yağı kızdıracasun yağ kızdıktan sonra ciğerleri yağa sepeleyecesun 2-3 dakika cızırrr cızırr pişecek ciğerler kevgirler şööle bi karıştıracasun 2-3 dakika daha kızarınca ciğerleri al artuk daa Drool Drool
    diğer ciğeerleri de aynı şekilde pişirecesun (bu arada pişenlerden ağzına bi kaç tane atabilirsin Msn Sarcastic bendensin) ciğerler bittimi bittii.
    Şincik bir kaç tane güneşte kurutulmuş biberi yağın içine atacasun 5 saniye bi tarafını 5 saniye diğer tarafını kızartacasun yakma sakın daa.
    Hadi garii afiyet olsunn daa ne duruyisun ye gari Drool

Ye tosunum ye can boağazdan gelir Naughty

Yemek konusunda müşkülpesent olmadığım bilinen bir gerçek artık.Bu doğrultuda ciğer sevmediğim düşünülemez tabiiki..Gerçi ben pişirirken ciğeri yıkamam ama....Tarif için teşekkür ederim.Bir ara mönüye eklerimMsn Happy

Bu arada Hafize diyor ki..Böyle dostlarım oldukça düşmana ihtiyacım yokmuş Msn Tongue

_MMia_ 9 Ocak 2011 00:13
  5. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    adamadam adlı kullanıcıdan alıntı

Everyone does according to ones own wish, no one can stop anybody.

Thank you I think you're right Msn Happy

_MMia_ 9 Ocak 2011 00:24
  6. _MMia_ - avatarı

KARAR SENİN

Alıntı
    powerman16 adlı kullanıcıdan alıntı

images?qtbnANd9GcTp7d6wXiRbkyZZRTIhwGArp2jxy4mDp3Gu6vBYrC9sGA JLMFjzZE6XU2k images?qtbnANd9GcSNK lNG5 QpmvTRHBFg9qoA0MU IwH3INjF1M1SuFHhbqDyydFSy3jypyPlA

images?qtbnANd9GcSdGOkIdCJRHSeQnwpT1qn3Eq ncCX0K3PZpgPXtjT7Pq8Nq6JIuB5uXKkS images?qtbnANd9GcSaC Bvs39QGfo1SjadXb4KBx7T8ic9Ueb1iSe0RyKSNaad0qH2
    ŞİMDİ BU RESİMLERE BAK VE HANGİSİ HOŞUNA GİDİYORSA ONA GÖRE KARAR VER BİRİNİN SANA DUR DEMESİE GEREK YOK SEN BEYNİNE HÜKMETMELİSİN.bENCE BEĞİNCİĞİNDE YETERİ KADAR GELİŞMİŞ BUNU KENDİN BAŞARAÇAK DURUMDASIN DOSTUM...

Msn Disappointed Peki Msn Sarcastic Teşekkürler Msn Happy

_MMia_ 9 Ocak 2011 00:30
    9 Ocak 2011 02:27 _MMia_ tarafından güncellendi