"Biri bana dur desin dedim ama nerdeee!!!
Yok haksızlık etmeyeyim,bir kişi demiş ama ardındanda acıktırdın diye eklemiş.Kendinden geçtim başkalarınada sebep olduk iyimi.

Ay gülüymmi ağlıyimmi bilemedim.
Bir kaç arkadaşım sağolsunlar yazdıklarımı beğenmişler takdir etmişler;kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum da;...Şöyle kararlı bir DUR duyamadığım için buzdolabını tavaf etmek tam gaz devam ediyorum.
Cep telefonumda acil arama birinci sırada kebapçının numarası var iyimi !
Milletin kredi kartı etrelerinde o mağaza,bu butik,şu ayakkabıcı...
Benimkinde o market,bu şarküteri ,şu tatlıcı.,bilmemnerdeki pastacı...Eh yakında mağaza adlarıda eklenir zira kıyafetlerim
-Patlamamak için dikişlerimizi zorluyoruz ama telef olmamız yakındır..Sen iyisimi bir beden büyük bir şeyler al kendine diye nanik yapıyorlar.Gururumla oynuyor çaputlar bile

Ya Hafize
-DUR
-Yeme,şişman olursun ,beğenmezler sonra
-Yutma öyle Agobun kazı gibi her önüne geleni,sonrasını düşün
-Bir dirhem et bin ayıp falan örtmüyo,o eskidenmiş
-Sen yedikçe dolapta birşey kalmıyo evdekilere ayıp oluyo...
-Buz dolabının çevresinde dolanacağına kalk dışarda yürüyüş yap
-Çeneni çalıştıracağına vücudunu çalıştır spor yap...falan desene
Hayır millet güzel olmuş dedikçe gaza gelip abartıyorum.Yazmayı değil tabii yemeyi..
Çevremdekilerde pek kibar;şişmanlıyorum dedikçe-Yok canııım balık eti olmuşsun ,yakışmış diyorlar..Ya uskumruda balık,orkinosda...

Off yaa balık dedimde şimdi,şöyle bir tabak çıtır çıtır kızarmış istavrit olsa yanında bol peynirli salatayla,hamside kabulüm,tekirde olabilir..Hımm ..Kızartma ağır olabilir bu saatte eh çinekop ,sarıkanat,lüfer ızgarara,levreğede hayır demem.Eh yanında kalamar fena olmaz hani.Mısır ekmeğini tercih ederim tabii..Kalkan mevsimine daha var dimi?
Nee !!Boşanıpda semerimimi yiyeyim?
Bumudur yani?Bana destek olman için yaptığım çağrıya verdiğin yanıt bumu?
Sana içimi döktüm dimi?Yardım rica ettim.Beni engelle,bi dur de dedim ,kimse demiyo bari sen de dedim dimi?Ama sen !Sen ne dedin !

Teessüf ederim Hafize ,bunu senden beklemezdim

bendensin) ciğerler bittimi bittii. 

Peki