Arama
Günlük Kontrol Paneli
5.00 puan, 2 oy. 5.00 puan, 2 oy.

VIP olmuşum :) *****

_MMia_ 9 Ocak 2012 01:49

Hafizecim,şekerim müjdemi isterim.VIP olmuşum!!! Msn Grin
Aman sen değil yaa,ben olmuşum..Ne mi oluyo VIP olunca? Valla oluyo işte bişeyler...Özel oluyosun bi kere;sonraa kırmızı giyiyosun...Bilirsin kırmızı bana pek yakışır öteden beri.Gerçi "esmere al bağla geç karşısına ağla"diye bi söz vardır ammaa..Sanırım esmer kırmızıyla öyle bi güzel oluyodur kii görenler bu muhteşem güzellik karşısında duygulanıp göz yaşlarına hakim neyin olmıyorlardır.Başka açıklaması olamaz Msn HappyBaşka ne mi oluyo?Ehm , şeyyy,aman !! Bütütn VIP sırlarını sana verecek değilim heralde; sen sıradan bi günlüksün hepi topu Msn Sarcastic.Nee !! Bi yerlerimmi kalkmış?Havalaramı girmişim? Afetmişsin sen onu. Ben öyle birkaç başarı puanı,biraz sırt sıvazlamayla havalara girecek bi karakter değilim.Benn öyle biriyim kiii...Efendim?Bi türlü ayın üyesi seçilememiş bi karaktermiyim.Yani bumuyum sence.bumudur bana diyeceğin?Olsun aday gösterildim ya ona bak.Seni aday bile gösteren olmadı.Ben olmasanm seni kaale alan bile olmaz.Demek üye olmadığın ,sadece günlük olduğun için ?Yani üye olsan ayın değil yılın üyesimi seçilirsin?Hadi canım sende.Ukala günlük! Ne,ne ,nee?? Hala yoldamıyım???Ne yoluymuş o?Seçkin yol mu?O ne bee?? Benden sonraki üyeler bile "gurur duyulacak biri"."önünde diz çöküp eğilinecek biri","ışıltısı göz kamaştırıcı biri","bu gezegenden olması imkansız biri(yani uzaylı)" falan olmuşda ben hala yollardamıymışım.Hıııhhhç(iç çekme sesi) İtibarım mı yokmuş?Ama ama ama...Hıççkk (hıçkırık sesi) Yani yani senn,bunlarımı araştırdın??Yani sen bana itibarsız mı diyosun?Sevmiyolarmı beni?Hüngürr(ne sesi olduğu belli).Ama,ama.. Ben napiyim Hafize ,daha napiym?Alıntı,çalıntı,hoşuma giden herşeyi ekliyorum.Yol gösterici yazılar,şiirler,karikatürler,günün sözleri...Ayrıca her akşam yatmadan dişlerimi fırçalıyorum,büyüklerimi sayıp küçüklerimi seviyorum,boşalan şişeleri şişe cam kutularına atıyorum,trafik kurallarına uyuyorum..Benn iyi bir insanım,iyi bir vatandaşımm....Aman !!! Hiç de bile tirübünlere oynamıyorum..Beni gayette seven arkadaşlarım var bi kere..Kıskanç günlük ne olacak.Hafize dedik bağrımıza bastık taş çıktın.Senle güzel bir şeyi paylaşmaya kalktık ,konuyu nerelere getirdin.Küstüm oynamıyorum.Msn Lipssealed
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 11644  Yorum 9  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 9

Yorumlar

1. seramiksır - avatarı
    tebriklerMsn Happy

seramiksır 9 Ocak 2012 09:57
  2. Avatarı yok
    hafize mmia sanırım seni kıskanıyo..hayatta sade olmak kadar güzel olan bırseyı sölesınde gorelım.özgürlüğün ta kendısıdır sadelık.ne yani şimdi vıp olmusta başı göğemi ermiş hafızecıgım.hafıze ıyıkı sen olmadın vıpmıdır nedır.her ne işe yarıyosa işte.hafıze ama şuda var beeee mmia yada vıp değil admınlık yakısır beeee.ıyı yazıyo ınsan ruhunu bılıyo en azından.hafıze bız yıne efendılıgımızı koruyup her ne kadar sade yasamak özgurluk desekte mmıa yı tebrık etmek lazım.sevındıgıne göre onun ıcın guzel bır olay.bu mutlulugunda onu yanlız bırakmak çok ayıp olmazmı.tamam kötü gun dostuyuzda ıyı gun dostuda olmak lazım.dostluklar bu gunler ıcınde vardır.tebrıkler mmia........neyse hafıze sen nasılsın senı özledım ben...hafıze kendıne ıyı bak ıyıkı varsın hafıze... hafize senın ıcın bır sarkı ısmı verıyorum.hafıze oda bızım gıbı garıban bırıydı zamanında sımdı tum avrupayı salladı hafıze.............hafıze ben senı unutmıycam sende benı unutma olurmu...ve ayrıca mmıa yıda kafana takma onun ıcın bence uzulmelısın hafıze vıp demek özgurlugun kısıtlanması demek....Hıh!..........offf az kalsın sarkıyı vermeyı unutuyodum hafızecıgımmmm Msn Grin (zaz ) Les passants

Ziyaretçi 9 Ocak 2012 10:14
  3. Avatarı yok
    süperMsn Upçok güzel konuşma

sade 9 Ocak 2012 13:35
  4. AirFoRcE_11 - avatarı
    TG8U

AirFoRcE_11 9 Ocak 2012 14:09
  5. _MMia_ - avatarı
    Teşekkür ederim arkadaşlar Msn Happy
    Sevgili seramiksır,sade...Çok incesiniz Msn Happy
    Efecim her ne kadar Hafizeyle birlikte kulis oluştursanızda Msn Tongue sana da teşekkür ederim.Ha bu arada Hafizenin en sevdiği şarkılardan biriymiş zazın şarkısı facede neyin paylaşıp dururmuş zaten.Ortak zevkleriniz varmış hadi bakalım.Msn Happy
    Ah sevgili AirFoRcE_11 uğraşmış,zahmetlere girmişsiniz,havai fişekler falan..Ne kadar naziksiniz...Çok duygulandım.Çok teşekkür ederim.Msn Happy

_MMia_ 9 Ocak 2012 22:19
  6. Avatarı yok
    hayırlı olsun tebrik ederim Msn Happy
    VIP rengi kırmızı olmasa kıskanırdım Msn Grin

Ziyaretçi 10 Ocak 2012 00:44
  7. AndThe_BlackSky - avatarı
    Tebrik Ederim Msn Star

AndThe_BlackSky 10 Ocak 2012 00:48
  8. _MMia_ - avatarı
    Bihemta ,AndThe_BlackSky çok teşekkür ederim Msn Happy

_MMia_ 10 Ocak 2012 00:54
  9. AndThe_BlackSky - avatarı