Çok güzel anlatmışsın _MMia_ bereketli olsun inşallah..
Bu arada aşureyi çok severim ama herkes de güzel yapamaz hani,gülsuyu portakal kabuğu olmadan aşurenin tadı olmaz sanırım.diabloazul dan kuru dutu ilk duydum bu sefer yaptığımıza ilave edebiliriz
SONBAHAR' a
O hani tazeyken pek şekerli olmayan, ama kokusu koca bir ağacı yemeye teşfik eden dutlardan olursa.... Denemeni tavsiye ederim. İçinde sadece birkaç tane atılmasımıdır bilmem ama ilk aradığım nesne olur aşurede.
SONBAHAR' a
O hani tazeyken pek şekerli olmayan, ama kokusu koca bir ağacı yemeye teşfik eden dutlardan olursa.... Denemeni tavsiye ederim. İçinde sadece birkaç tane atılmasımıdır bilmem ama ilk aradığım nesne olur aşurede.
hımm muhakkak denerim yanlız öğrenmek istediğim dekoratif amaçlı ürenine mi konuluyor yoksa kaynarken içine mi atılıyor usta
Kaselere kaynar halde boşaltıldığında serpiştiriliyordu sanırım, buharı canlandırıyor, yumuşatıyor. Tabii bu tahminim hep yüzeyde gördüm , içinde rastlayamadım
Kaselere kaynar halde boşaltıldığında serpiştiriliyordu sanırım, buharı canlandırıyor, yumuşatıyor. Tabii bu tahminim hep yüzeyde gördüm , içinde rastlayamadım
tamamdır iyi bir aşure sever ve gözlemcisiniz aynı zamanda gurme de sayılabilirsiniz