Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

AŞURE VE ADETLER

_MMia_ 27 Kasım 2012 23:28

aC59Fure

PAXP deijE

Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 18184  Yorum 15  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 15

Yorumlar

Sayfa 1 / 2
  1. diabloazul - avatarı
    Yokluk bu ya bayağı canım çekti şimdi Msn Tongue kuru dutla kaynatılmış olsaydı tadından yinmez. Msn Happy

diabloazul 27 Kasım 2012 23:54
  2. _MMia_ - avatarı
    Alıntı
    diabloazul adlı kullanıcıdan alıntı

Yokluk bu ya bayağı canım çekti şimdi Msn Tongue kuru dutla kaynatılmış olsaydı tadından yinmez. Msn Happy

Yaa..Hay Allah. Üzüldüm şimdi..Msn Sad Hiç düşünemedim ki Msn Sad

_MMia_ 28 Kasım 2012 00:01
  3. _SoNBaHaR_ - avatarı
    Çok güzel anlatmışsın _MMia_ Msn Happy bereketli olsun inşallah..

Bu arada aşureyi çok severim ama herkes de güzel yapamaz hani,gülsuyu portakal kabuğu olmadan aşurenin tadı olmaz sanırım.diabloazul dan kuru dutu ilk duydum bu sefer yaptığımıza ilave edebiliriz Msn Happy

_SoNBaHaR_ 28 Kasım 2012 00:05
  4. diabloazul - avatarı
    Üzülme yahu Msn Happy herşeye rağmen anımsattın anılarda kalan o lezzeti. Kısmetse yerim bir gün. Msn Happy

diabloazul 28 Kasım 2012 00:17
  5. diabloazul - avatarı
    SONBAHAR' a
    O hani tazeyken pek şekerli olmayan, ama kokusu koca bir ağacı yemeye teşfik eden dutlardan olursa.... Denemeni tavsiye ederim. İçinde sadece birkaç tane atılmasımıdır bilmem ama ilk aradığım nesne olur aşurede. Msn Happy

diabloazul 28 Kasım 2012 00:22
  6. _SoNBaHaR_ - avatarı
    Alıntı

SONBAHAR' a
    O hani tazeyken pek şekerli olmayan, ama kokusu koca bir ağacı yemeye teşfik eden dutlardan olursa.... Denemeni tavsiye ederim. İçinde sadece birkaç tane atılmasımıdır bilmem ama ilk aradığım nesne olur aşurede. Msn Happy

hımm muhakkak denerim yanlız öğrenmek istediğim dekoratif amaçlı ürenine mi konuluyor yoksa kaynarken içine mi atılıyor usta Msn Grin

_SoNBaHaR_ 28 Kasım 2012 00:25
  7. diabloazul - avatarı
    Kaselere kaynar halde boşaltıldığında serpiştiriliyordu sanırım, buharı canlandırıyor, yumuşatıyor. Tabii bu tahminim hep yüzeyde gördüm , içinde rastlayamadım Msn Happy

diabloazul 28 Kasım 2012 00:30
  8. _SoNBaHaR_ - avatarı
    Alıntı

Kaselere kaynar halde boşaltıldığında serpiştiriliyordu sanırım, buharı canlandırıyor, yumuşatıyor. Tabii bu tahminim hep yüzeyde gördüm , içinde rastlayamadım Msn Happy

tamamdır Msn Happy iyi bir aşure sever ve gözlemcisiniz Msn Happy aynı zamanda gurme de sayılabilirsiniz Msn Tongue Msn Grin

_SoNBaHaR_ 28 Kasım 2012 00:37
  9. diabloazul - avatarı
    Aslında yemek düşkünü sayılmam ama ulaşılması zor anlarda aklıma gelince kokusu burnumu sızlatıyor Msn Grin

diabloazul 28 Kasım 2012 00:47
  10. _SoNBaHaR_ - avatarı
    ulaşılması zor anlarda Msn Grin yazzıkk sizi pastane önünde vitrindeki aşurelere bakarken mi hayal etmeliyim acaba Msn Grin

_SoNBaHaR_ 28 Kasım 2012 00:58
Sayfa 1 / 2