Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. _MMia_ - avatarı

ADALET

Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

Adalet er geç tecelli edecektir..Adaletin tek silahı sabırdır..

Amma:soruşturmayı yürüten savcı belgeyi tahrif edip rakam büyütüyorsa,aynı savcı bu işden nemalanmaya çalışan muhalfet partisinin m.vekili ile gizli yemekte buluşuyorsa,ve bu buluşanlar; davayı hazırlayan Almanya olupta,savunanlarda belediyeleri Alman vakıflarından para alan parti vekilleri olunca düşünmesi gereken ben değilim kanımca..
    Çünki ben paramı kaptırmışsam helal ederim yada etmem bireyseldir..Beni ve çalanı bağlar..
    Ama bir milletn geleceğini ilgilendiren siyasi hesaplarda maşa olunursa bu tüm ülkeyi bağlar..

Bi kere de şu "at gözlükleri"ni çıkartsanız keşke..Adamlar fakir fukaraya,garip gurabaya yapılan yardımları çatır çatır yemişler,malum partiye peşkeş çekmişler...Belgelenmiş olduğu halda.."İt iti ısırmaz"ın güzel bir örneğini de vermişler görüldüğü üzre...
    Öte yandan dayanaksız suç isnad edilerek ...Amaann ara sıra Türk Büyüklerinin sözlerini dinlemek lazım...Msn Tongue

_MMia_ 23 Ekim 2011 03:54
  2. SaKLI - avatarı

SIRADAN BİR GÜNDÜ İÇİMİZ YANDI-BEKİR COŞKUN

Allah'ım sen bizi Utanma duygusu olmayanlardan, sadece kendinin zeki olduğunu sananlardan, kalbi kibir ve nefret dolu olanlardan koru. Amin...

SaKLI 23 Ekim 2011 03:26
  3. Avatarı yok

ADALET

Adalet er geç tecelli edecektir..Adaletin tek silahı sabırdır..

Amma:soruşturmayı yürüten savcı belgeyi tahrif edip rakam büyütüyorsa,aynı savcı bu işden nemalanmaya çalışan muhalfet partisinin m.vekili ile gizli yemekte buluşuyorsa,ve bu buluşanlar; davayı hazırlayan Almanya olupta,savunanlarda belediyeleri Alman vakıflarından para alan parti vekilleri olunca düşünmesi gereken ben değilim kanımca..
    Çünki ben paramı kaptırmışsam helal ederim yada etmem bireyseldir..Beni ve çalanı bağlar..
    Ama bir milletn geleceğini ilgilendiren siyasi hesaplarda maşa olunursa bu tüm ülkeyi bağlar..

Ziyaretçi 23 Ekim 2011 03:20
  4. Avatarı yok

Not:Birçok kimse kullandığım kurmay kelimesini farklı manada anlayabilir yada bilmeyebilir..
    Kurmay TSK nın üst kademesine seçilecek kişilerin bastonlu dede olmadan kısa sürede rütbe atlatması için yapılmış bir sistemdir..İşlem doğrudur..
    Bir hedefe ulaşmanız için seçilmeniz gerekir..
    Yani seçilebilmek içinde mutlaka seçici kadronun herşeyiyle işine gelen biri olmanız gerekiyor...(anlayan ne demek istediğimi anlar)

Ziyaretçi 23 Ekim 2011 03:11
  5. _MMia_ - avatarı

Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

Benim şahsi fikrim sizden köşe yazarı felan olmaz..Kadir Topbaş size bir hayvan bakımevi tahsis etsede sadece köpeklerle ilgilenseniz..
    En azından uzman sayılırsınız bu konuda..

Zaten dediğinizi yapıyorlar !

_MMia_ 23 Ekim 2011 03:08
  6. Avatarı yok

Yazmıyayım diyorum ama dayanamıyorumki!!
    Sen ve senin şürekan şu yukarıda bahsettiğiniz insanlara çaktırmadan nasılda şehitler üzerinden taş atıyorsunuz?Sen ve şürekan kendi ideallerin uğruna o şehid verenlere karşı yaptıklarından utanmadın sıkılmadın üzülmedinde şehid oluncamı aklına geldiler onlr adına üzülmek??

Hala Silivridekilere yanıp tutuştuğun nasılda belli..!!
    Çünki sen ve sein şürekan buram buram cehalet kokuyor...
    O hem oy verip hemde şehid olanları anlamakta güçlük çekiyorsun..
    Nasıl bir çelişki değilmi?
    Çünki o dağlara giden vatan evlatları gerçekleri birebir görüyorlar..
    Hani sizin çok sevdiğiniz kurmay sınıfı varya?Bilmeyen salakları kandırıyorsunuzda o Anadolu evlatlarını ve çevresini kandıramıyorsunuz..
    Çünki o terör belasında en çok sıkıntı yaşamamıza sebeb olanların kurmay sınıfı olduğunu bilemiyorsun..(yada işine gelmiyor biliyorsunda)
    Oradaki terörle mücadeleyi bir uzman çvş kadar bilmediğinizi orada askerlik yapan o evlatlar ve aileleri biliyor..
    Çünki bu bir harp savaşı değil terör savaşıdır..

Şu Silivride gördüğün adamlar imamın iktidarından evvel hepsi general rütbesinde iken pkk terörü vardı..Neden bitirememişler?
    Memleketin birinci önceliği irticadır pkk sonra gelir diye düşünen sevgili kurmaylarımız!!
    İyiki 1ci tehdit pkk dememişiniz!!Bugün iktidarda olacaklardı belkide Msn Happy

Benim şahsi fikrim sizden köşe yazarı felan olmaz..Kadir Topbaş size bir hayvan bakımevi tahsis etsede sadece köpeklerle ilgilenseniz..
    En azından uzman sayılırsınız bu konuda..

Ziyaretçi 23 Ekim 2011 02:59
  7. konçuy - avatarı

BAŞIMIZ SAĞOLSUN :((

Eskiden yok efendim sizin zamanınızda şukadar şehit verildi...buyrun buneeeee peki! Türk Milletinin sabrı deneniyor hatta iyice zorlanıyor..Kahrolsun PKK ve yandaşları...

konçuy 20 Ekim 2011 00:34
  8.  
    Ziyaretçi 19 Ekim 2011 22:42
  9. Avatarı yok

GÜNÜN DİZESİ

delilik olduğunu bile bile bu deliliklere yelken açıyoruz ama

sade 19 Ekim 2011 13:23