-
-
AÇIKLAMA
[QUOTE=_MMia_;bt57624]Sevgili elma_şekeri,sevgi hesabı kitabı olmadan yaşanan bir duyudur.İnsan aşık olduğunda tüm organları farklı çalışır;aslında insanları ikiye ayırmak gerekir.İnsanlar ve aşık olanlar
Mantık,irade,kuvvet kalmaz aşık olan insanlarda..Her şey farklı algılanır..Hayat ya toz pembedir ya da simsiyah..
Gözlerin beyinle direk teması aşık olduğun durumlarda ortaya çıkar..Bir tek sözcük seni ya sevinç göz yaşlarına boğar ya da derin elem yaşlarına..Aşıkken bütün duygular doruk noktasında yaşanır.
Aşkta övünç yoktur,aşk da hata da yoktur;Sadece yaşanır,yürek dolusu...Yaşadığında anlarsın aşkı.
Aşk emek ister,özen ister,fedakarlık ister,empati ister..Ve aşk gerçekse eğer,hiç bir pişmanlığı barındırmaz bünyesinde..
Mmia ben aşka inancı olmayanlardanım malesef bendeki çok daha farklı bişey sevda gibi hem tutkuyu hem sevgiyi bi arada yaşayabiliyorum...bi yazında okumuştum nasıl insanlar aşkın olmadığını düşünürlerki onlar adına üzülüyorum demiştin ama bilmiyorum işte ben böyle düşünüyorum

-
AÇIKLAMA
Sevgili elma_şekeri,sevgi hesabı kitabı olmadan yaşanan bir duyudur.İnsan aşık olduğunda tüm organları farklı çalışır;aslında insanları ikiye ayırmak gerekir.İnsanlar ve aşık olanlarAlıntıelma_şekeriii adlı kullanıcıdan alıntıMmiacım mesele sadece mantıklı düşünememektemi sence sevmek bizden sadece bunu mu alıp götürüyor.aşkın sevginin bize kattıkları kadar alıp götürdükleride yok mudur?...

peki sadece sevgimiz için bütün bu gidenlere göz yummak sevmenin iyi tarafı mı yoksa pişmanlık duymamıza sebep olacağı taraf mı
ben iyiki sevmişim diyemedim hiç sevdiğim için pişman olmadım belki ama bununla övünemedim de hata bende mi acaba hep kötü mü düşünüyorum?... ne çok konuşmuşum yine mmia ben senin hafizeye yazdıklarını okudum seni biraz olsun kendime benzettim bu yüzden yazmak istedim sana umarım kızdımamışımdır seni sorularımla........
Mantık,irade,kuvvet kalmaz aşık olan insanlarda..Her şey farklı algılanır..Hayat ya toz pembedir ya da simsiyah..
Gözlerin beyinle direk teması aşık olduğun durumlarda ortaya çıkar..Bir tek sözcük seni ya sevinç göz yaşlarına boğar ya da derin elem yaşlarına..Aşıkken bütün duygular doruk noktasında yaşanır.
Aşkta övünç yoktur,aşk da hata da yoktur;Sadece yaşanır,yürek dolusu...Yaşadığında anlarsın aşkı.
Aşk emek ister,özen ister,fedakarlık ister,empati ister..Ve aşk gerçekse eğer,hiç bir pişmanlığı barındırmaz bünyesinde..
-
AÇIKLAMA
Evet Eylülcüm Hafize de beni en az benim onu sevdiğim kadar seviyor
Yoksa ben mi daha çok seviyorum?
Yoksa aynı mı?
Yoksa o mu fazla?
Ben mi??
Amaaann neyse ne!Sevgi ölçüsü olan bir şeymidir ki?Tartılır mı ?Taşınır mı?Kilo gibi hesabı yapılır mı?
İkimizde birbirimizi çookk ama çookk seviyoruz..

Hafizeyi merak mı ettin sen?Eylülcüm Hafize zaten burda;ben nereye yazıyorum zannediyorsun

-
AÇIKLAMA
Mmiacım mesele sadece mantıklı düşünememektemi sence sevmek bizden sadece bunu mu alıp götürüyor.aşkın sevginin bize kattıkları kadar alıp götürdükleride yok mudur?...

peki sadece sevgimiz için bütün bu gidenlere göz yummak sevmenin iyi tarafı mı yoksa pişmanlık duymamıza sebep olacağı taraf mı
ben iyiki sevmişim diyemedim hiç sevdiğim için pişman olmadım belki ama bununla övünemedim de hata bende mi acaba hep kötü mü düşünüyorum?... ne çok konuşmuşum yine mmia ben senin hafizeye yazdıklarını okudum seni biraz olsun kendime benzettim bu yüzden yazmak istedim sana umarım kızdımamışımdır seni sorularımla........ -
-
-
HAYATTAN 7
AMİNN !! Sağol efe.Umarım zarar gelmez.Bilirsin büyük sevgilerin acılarıda büyük olur...
İnsan bu kadar çok sevince biraz da bencil oluyor sanırım.Karşısındaki sencil olmasını isterken...Gerçi sencil olmanı isteyen de bencillik yapmış oluyor ya....O hoo bu konu bitmez.Yumurta tavuk hikayesi gibi
Bu arada Hafizeye ilettim selamını.Sağolsuuunnn dedi
-
HAYATTAN 7
allah senın bu sevgıne zarar getırmesın...hafıze nerlerde mmıa ıyımı coktan berı gorusemıyoz selam sole olurmu benden efe özlemıs senı de....hadı kendıne ıyı bak....