Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. Efulim - avatarı

fıkra :D

Sevdim bunu Msn Up

Efulim 20 Mart 2011 14:03
  2.  
    Ziyaretçi 20 Mart 2011 12:15
  3. nicely - avatarı

Msn Grinilahi ya ne güzel fıkraMsn Rotfl

nicely 19 Mart 2011 16:36
  4. cannn - avatarı

başarılı Msn Happy)

cannn 19 Mart 2011 14:28
  5. Avatarı yok

Msn Grin güzelmiş

Ziyaretçi 19 Mart 2011 10:26
  6. Avatarı yok

GüzelmişMsn Happy

Ziyaretçi 19 Mart 2011 09:50
  7. nicely - avatarı

günün sözü

bencede katılıyorumMsn Freeze

nicely 13 Mart 2011 17:13
  8. cannn - avatarı

günün sözü

güzel söz,bnm bazılarım Msn Happy

cannn 12 Mart 2011 22:47
  9. kosovalı hulya - avatarı

işte kadın böyledir bence

Msn Up Smiley32 çok doğru teşekkür ederim çok güzel bi paylaşım Msn Wink

kosovalı hulya 10 Mart 2011 19:24
  10. nicely - avatarı

işte kadın böyledir bence

çok doğru arkadaş kadınların işi bitmiyor malesef erkekler ne iş yapıyorsunuz diyorlar erkeklerin yaptığı işte çalış gel evde paydos zamanı dinlen acaba bayanlar ne zaman dinlenecek her iş bize
    bakar en iysi evde erkekte hanımına biraz yardımcı olsa iyi olmazmı türk kültürü derler ya kadın evde erkek işte çalışacak diye nasıl oluyorsa kadın dışarda çalışsada evdede çalışıyor erkekse sadece dışarıda birde erkekler ben çalışıyorum derler sadece birgün evde ve işte çalışıp ta görseler ancak o zaman belki bayanları anlarlar yurt dışında bayanlar neden geç sence çünkü ordaki erkekler bayanı bir ev işçisi değil hayat arkadaşı olarak görürler yardımcı olurlar hanıma

hiç anlamam ben şunu hani evlenirken iyi günde kötü günde beraber derler bayan bu sözde durur erkek ise aman be eder bıktım ya yok hasta yok yorgun der oysa bayan bunu demez
    buda anlaşılıyorki erkekler zora gelmiyor kaçıyorlar bayan olmak kolay değil bence erkekler bayanları çekemiyorlar biz onlardan daha güçlü ve daha iradeli olduğumuzdan bunu hazmedemiyorlar hep bir bahanelere sığınır erkekler ama bayanlar bunu yemez sadece yermiş gibi görünürler bir erkek bir bayanın yükselmesini ayaklar üstünde durmasını aslında hazmedemez ama biz biz olalım bunlara meydan vermemek için mutlaka kızlarımızı okutup meslek sahibi olmaları ve kendi ayakları üzerinde durmaları için çaba sarf edelim birde şunu yapmayalım erkek çocuklarımıza sen erkeksin ev işi yapma demeyelim sonuçta oda evlenecek ve hanıma yardımcı olmalı elbette hayat müşterek severken iyde iş paylaşımı kötümü ne dersiniz sizce(ff)

nicely 10 Mart 2011 17:52