Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. _MMia_ - avatarı

Günlük

Günlüğüne yazdıkların tarafımdan şirin bulunur...
    5 dakika kadar uğraşılıp beğen butonuna basılır...
    Anneye biraz daha özenli davranman tavsiye edilir... Msn Happy

_MMia_ 26 Eylül 2011 01:11
  2. _MMia_ - avatarı

.

Sevgili rower,dünya burdan ibaret değil,takma kafana .....gibi beylik şeyler söylemeyeceğim. Haksızlığa uğradığını düşünmek,muhatap bulamamak insanı nasıl dağıtır bilirim.
    Yazdıklarına bakınca kendi adıma BANlanmanı gerektirecek bir şey yok gibi..Konuşmanın öncesini bilmemekle beraber....
    Öte yandan olay bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış olabilir;yanılmak insanlara mahsustur malum.
    İnsanları olduğu gibi kabul etmeye çalış;gönlünü serin tut..Ben artık öyle yapıyorum.Tavsiye ederim.

_MMia_ 11 Haziran 2011 00:14
  3. Avatarı yok

.

Her gün yaa Rower bugünde yok diyip üzülyordum..Aramıza döndün artık iyiki geldin Msn GrinMsn Grin

Ziyaretçi 10 Haziran 2011 23:30
  4. Baragyal - avatarı

.

Geçmiş olsunMsn ConfusedBu aralar bir yasak üye furyası aldı başını gidiyor,hiç tahmin etmeyeceğimiz üyeler ceza alıyor..Bu hoş bir durum değil.Sanki adminlerde bir tez canlılık var gibi geliyor.Msn Sarcastic
    Üyeler olarak acilen toplanmamız ve adminlere veto göndermemiz gerekiyor.Msn Party

Thinkerbella tarafından ceza aldığımda o bir haftanın nasıl geçtiğini ben kader arkadaşlarım çok iyi bilir+o(Hafta boyunca ne planlar yaptım,hackere para verip thinkerbella'yı çökertmeyi bile düşündümMsn GrinYav kardeşim tamam haklı olabilirsin ener kardeşimizide dinlemek lazım ama gerek yok büyüklük sende kalsın(ben öyle yaptımMsn Tongue)olur böyle yanlış anlamalar veya anlatımlar.ROVER sen paylaşımlarınla zaten beğeniliyorsun aynen devamMsn Brb

Bu arada yazı pekte aceleyle yazılmışa benzemiyor..Msn Wink

Baragyal 10 Haziran 2011 23:06
  5. Avatarı yok

Disi Yakaris

Ya ilk izlediğim zamanlarda çok gülmüştümMsn Grin
    Halada çok komik geliyor.Kardeşim çok yapardı bunun taklidini .Tavşan gibi tık tık bune ya diye hahahahahahahhaaaaaaaaaaaa Msn Grin Nereden aklına geldi ayol bu video .

Ziyaretçi 21 Mayıs 2011 18:05
  6. Rower - avatarı

O zaman kullan.

Alıntı
    konçuy adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Happy şimdi izledim..buda tepkim Msn GrinMsn GrinMsn GrinMsn GrinMsn GrinMsn Grin emeğine yüreğine sağlık....

Tsk ederim,beğendiğine sevindimMsn Happy

Rower 10 Mayıs 2011 20:51
  7. konçuy - avatarı

O zaman kullan.

Msn Happy şimdi izledim..buda tepkim Msn GrinMsn GrinMsn GrinMsn GrinMsn GrinMsn Grin emeğine yüreğine sağlık....

konçuy 10 Mayıs 2011 01:15
  8. konçuy - avatarı

O zaman kullan.

hiç izlemeden sadece sizin sohbeti okumak yetti....

konçuy 10 Mayıs 2011 01:12
  9. _MMia_ - avatarı

O zaman kullan.

İzledikden sonra aklımdan geçen ilk cümleyi yazdım.Seni suçlu hissettireceğimi düşünemedim doğrusu.Bundan sonra ilkini değil ikincisini yazarım biraz düşündükden sonra. Msn Happy

_MMia_ 10 Mayıs 2011 01:02
  10. Rower - avatarı

O zaman kullan.

Hııım Hııım Msn Grin Sakazenin soru seklinde bir cümle kurup ''Komik mi simdi bu?'' diye bir tepki vermesi gibime geldi de Msn Grin Kendimi sana karsı esek sakası yapmıs kadar suçlu hissettim Rofl

Komik bulmadım, beğenmedim gibi yerinde bir cümle kursaydın zevklerimiz ve renklerimiz tartısılmaz olurdu MMia Msn Happy

Rower 10 Mayıs 2011 00:56
Sayfa 5 / 9