gayet tarafsız baktım..Beni öyle okuyupda yorum yaptığım yazıdan dolayı tufaya getirmek zordur..Çünki ben bir yazıya bakarak asla kanaat sahibi olmam..Kaldıki bu yazıyı o kadar iyi anladığıma inanıyorumki sırf bu sebebden bu yazarın yazısına yorum yaptım..Artık bilerekmi yapmadı yoksaçok insani bir vicdan sızlamasıylamı siyasetten uzak durdu içini ben bilemem..
Bir adamı dünya beğensede ben beğenmeyebilirim..
Şu varki istediği kadar büyük olsun düşmanım olsun nefret ediyor olayım değişmeyen tek şey var..Omurgalı olacak yazar dediğin.Tükürdüğünü yalayacaksa sözünden dönecekse benim için kıymeti harbiesi yoktur..düşmanımda olsa nefrette etsem sözü özü bir olsun sevmem belki ama takdir ederim...(bu vatandaşı neden işaretledim biliyormusunuz?Baykal 'ın yerine kim aday olursa diye saydırıp ardından Anıtkabir 'e bu adamı sokmayın dedi..tanımam dedi..ne oldu şimdi? )
Şimdi; benim anlamadığımı iddia ederek siz gayet kendi görüş açınızdan yorumlamışınız meseleyi..!!
Tüm bu olanların sebebi diyelimki mevcut iktidar..ve yaptıkları..Yazarımız sevmiyor ya?bunu ima etmiş oluyor gizli mesajda...
10 yıllık iktidarları süresinde şehit olanların sayısını verebilirmisiniz bana?
Geriye kalan sayının müsebbiblerini söyleyebilirmisiniz yazar adına?
Ben her gün hemen hemen eşit oranda 2-3 sol cenah 2-3 arafda 2-3 tanede dinci yandaş basın okuyorum tarafsızlığıma helal getirmemek için..
Çünki medeni çağdaş olabilmek için bir tezi savunmadan önce onun antitezini de öğrenmeli okumalısınız diye bize dayatan sol cenahın saygıdeğer isimleriydi çoğu zaman..Bizde harfiyle yapıyoruz elimizden geldiğince..
Ben size Engin ARDIÇ okumanızı tavsiye ediyorum..
mesela halen kendi başına yürüyebilmesi gibi 
| Kapat Saat: 04:42 Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Son MesajlarYenile Yükleniyor... |