Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. seramiksır - avatarı

GÜNÜN GEYİĞİ

aşkın deil ;aşıkın gözü kör,dört yanını duvar sanırMsn HappyMsn RoseMsn Rose

seramiksır 24 Haziran 2012 22:49
  2. Avatarı yok

GÜNÜN GEYİĞİ

Çünkü bu hali cazip geliyor..(:

Ziyaretçi 24 Haziran 2012 21:35
  3. Avatarı yok

GÜNÜN AFORİZMASI

ÇOK HARİKA MÜKKEMEL BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAK VE BÜTÜN İDEALLERİNE ULAŞMAKMI EVET HERŞEY PARADAN İBRARET OLDUGUNU HERHALDE BÜTÜN HERKEZ BİLİYORDUR BUNUN İÇİN ÇALIŞMAK GEREKİR BELİRLİ BİR EMEK GEREKİR İŞTE GELİN SİZE SAĞLAM BİR KAPI ÇALIŞIN EMEĞİNİZİN KARŞILIĞINI ALIN YAPMANIZ GEREKEN MAİL SAYFANIZI AÇMAK? İRTİBATA GEÇMEMİZİ BEKLEMENİZ COK KISA BİR SÜREDE SİZİNLE TEMAS KURACAĞIM LİNKE TIKLAMANIZ YETERLİ. kazanan ekip

Ziyaretçi 24 Haziran 2012 10:49
  4. Baragyal - avatarı

PERİLER DİŞİDİR :))

Alıntı
    My sassy girl adlı kullanıcıdan alıntı

Erkeklermi akıllıMsn Grin bence oldukça saflar, sadece akıllı olduklarını sanıyorlar Msn Happy))

Saf ayağına yattıkları içindirMsn Happy))

Baragyal 23 Haziran 2012 16:09
  5. Avatarı yok

PERİLER DİŞİDİR :))

Erkeklermi akıllıMsn Grin bence oldukça saflar, sadece akıllı olduklarını sanıyorlar Msn Happy))

Ziyaretçi 22 Haziran 2012 04:13
  6.  
    bekirr 21 Haziran 2012 17:12
  7.  
    seramiksır 16 Haziran 2012 23:25
  8.  
    Baragyal 15 Haziran 2012 23:31
  9. Avatarı yok

YILMAZ ÖZDİL den

Msn Wink
    Alıntı
    Bihemta adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Happygayet tarafsız baktım..Beni öyle okuyupda yorum yaptığım yazıdan dolayı tufaya getirmek zordur..Çünki ben bir yazıya bakarak asla kanaat sahibi olmam..Kaldıki bu yazıyı o kadar iyi anladığıma inanıyorumki sırf bu sebebden bu yazarın yazısına yorum yaptım..Artık bilerekmi yapmadı yoksaçok insani bir vicdan sızlamasıylamı siyasetten uzak durdu içini ben bilemem..

Bir adamı dünya beğensede ben beğenmeyebilirim..
    Şu varki istediği kadar büyük olsun düşmanım olsun nefret ediyor olayım değişmeyen tek şey var..Omurgalı olacak yazar dediğin.Tükürdüğünü yalayacaksa sözünden dönecekse benim için kıymeti harbiesi yoktur..düşmanımda olsa nefrette etsem sözü özü bir olsun sevmem belki ama takdir ederim...(bu vatandaşı neden işaretledim biliyormusunuz?Baykal 'ın yerine kim aday olursa diye saydırıp ardından Anıtkabir 'e bu adamı sokmayın dedi..tanımam dedi..ne oldu şimdi? )

Şimdi; benim anlamadığımı iddia ederek siz gayet kendi görüş açınızdan yorumlamışınız meseleyi..!!
    Tüm bu olanların sebebi diyelimki mevcut iktidar..ve yaptıkları..Yazarımız sevmiyor ya?bunu ima etmiş oluyor gizli mesajda...
    10 yıllık iktidarları süresinde şehit olanların sayısını verebilirmisiniz bana?
    Geriye kalan sayının müsebbiblerini söyleyebilirmisiniz yazar adına?

Ben her gün hemen hemen eşit oranda 2-3 sol cenah 2-3 arafda 2-3 tanede dinci yandaş basın okuyorum tarafsızlığıma helal getirmemek için..
    Çünki medeni çağdaş olabilmek için bir tezi savunmadan önce onun antitezini de öğrenmeli okumalısınız diye bize dayatan sol cenahın saygıdeğer isimleriydi çoğu zaman..Bizde harfiyle yapıyoruz elimizden geldiğince..Msn Happy

Ben size Engin ARDIÇ okumanızı tavsiye ediyorum..Msn Happy

Ziyaretçi 15 Haziran 2012 10:20
  10. diabloazul - avatarı

GÜNÜN SÖZÜ

Ortada bir gerçek var her ikisi de arzu ve hayalleri karşılamıyor! Bu durumda 3. Seçenek için çok gizli fizibilite çalışması yapılabilr; burada da yine iki farklı seçenek çıkıyorsa ya şıpsevdi durumu var yada oldukça genel kriterler var demekki. Msn Happy mesela halen kendi başına yürüyebilmesi gibi Msn Grin

diabloazul 13 Haziran 2012 16:05