-
Ampul'ün faturası
şimdi aklıma geldi elektrik konusunda yüzde kaç dışa bağımlıyız yılmaz özdil denen şahıs bunları biliyorda birde yazsa...yazamaz. yazdırmazlar... -
Ampul'ün faturası
zamanında anıt kabir için kaç trilyon harcanmış bunları neden yazmadı...ULUSALCI GEZİNEN özdül dene şahıs zamanında ATATÜRK Çiftlikleri kimler neden yıkıp yerine binaları dikti onlarıda yazsın...gelelim günümüze kişiler gelip geçicidir...1000 odada kimler kalacak kimler kongre merkezlerine gelecek kiralayacak toplantılar yapılacak onlarıda anlatsana...Ahmet necdet sezer in hakkı yenilmez ancak yandaş gazetecilikte yapılmaz... -
-
-
-
HİTABET SANATI
Umarım ben de böyle nüktedan ve ince zeka olabilirim.Kırmadan , kırılmadan ama gönlündekini söyleyebilen.
Üstad Necip Fazıl'a bir konferans sırasında Kuzey Afrika'lı bir genç sorar:
-Osmanlı emperyalist değil miydi?
Cevap dikkate şayandır:
-Evladım eğer Osmanlı emperyalist olsaydı şu anda bu soruyu Fransızca değil Türkçe sorardın. -
HİTABET SANATI
Çengelköy'de bir açık hava sinemasında düzenlenen oyunu beğenmeyen seyirci sahneye salatalık fırlatmış...O sırada oyununu sergilemekte olan Geleneksel Türk Tiyatrosunun son temsilcisi İsmail Dümbüllü yere eğilip hıyarı almış ve"Biri kartvizitini düşürdü,oyundan sonra gelip kulisten alsın"demiş...Seyirciler arasında kopan alkış ve saygısız adamın yuhalanma seslerinden sonra kulise gelen İsmail Dümbüllü öğrencisine "Seyirci gaddardır.Hani beni alkışladılar ya,eğer cevabını vermeseydim adamı alkışlayıp beni yuhalarlardı" demiş...

-
HİKAYELERLE HİTABET
Bayıldım, anektotların hepsi birbirinden güzel ve anlamlı. Yerinde ve güzel bir paylaşım. Teşekkürler
-
-