Arama
Günlük Kontrol Paneli

Mustafa Kemal Paşa,izmir, İngiliz Konsolosu

Baragyal 4 Ocak 2014 21:18

Başkumandan, düşmandan kurtardığı İzmir'de geçireceği ilk gecesinin tarif edilemez sevincini yaşıyordu.
Izmir'deki yeni evinde Mustafa Kemal Paşa ilk gecesini çalışarak geçirdi.
Kendisi için zengin bir sofra hazırlandığı halde hiçbir yemeğe dokunmadan ufak tefekle karnını doyurdu ve geç vakitlere kadar çalıştı. Ertesi sabah erkenden uyanmıştık. Hafif bir kahvaltıdan sonra vilayet konağına gittik ve doğruca Vali'nin odasına girdik. Vali, İngiliz Konsolosu ile konuşuyordu. Biz
. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 469   Yorumlar 0  

SADE

sade 4 Ocak 2014 11:06 (bu kalp seni unuturmu)

Bizimkisi-1-askhikayesi - askhikayesi
ARKADAŞLAR RADYOMUZA BEKLERIZ
. . .
hazan

Gösterim 1328   Yorumlar 1  

1 OCAK MEKKE'NİN FETHİ YALANI.

Baragyal 1 Ocak 2014 09:39

1538663 581356065276919 1550804879 n
Tarihi bir bilim olarak değil de bir çatışma aracı olarak ele alanlar sürekli yalan üstüne yalan üretirler. Çünkü bu insanlar için tarih doğru bilgiye ulaşma ve ders çıkarma aracı değil gerçekleri çarpıtarak kendi ideolojisine uydurma aracıdır. Belgeden bilgiye ulaşmak yerine bilgiye göre belge uydurma yolunu izliyorlar. Durum böyle olunca yalan üstüne yalan biniyor çoğu zaman da bu yalanlar . . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 587   Yorumlar 0  

2013’ün son aşkı

adsız 31 Aralık 2013 23:35

Şimdi takvimlerde yeni bir yıl, yeni bir ay ve yeni hayaller olacak. Her birimiz biraz daha umutlu veya farklı hedeflerle yeni yıla adım atmayı deneyeceğiz. Kimileri için muhteşem bir sene, kimileri için sadece zaman kayması olacak. Siz kendiniz için ne istiyorsunuz ona bakın!
Önce sağlık elbette, her şeyden önce sağlık diliyorum ben. Sonra aşk! Eh, benim gibi bir deli bozuk aşıktan ne beklenir ki zaten? Ben yeni olan şeyleri seviyorum. Yeni evler, elbiseler, yeni bir yaş… Ama eskinin . . .
VIP Üye
adsız - avatarı

Gösterim 1042   Yorumlar 1  

1 ocakta önemli bir hadise daha...

Baragyal 31 Aralık 2013 23:09
1 Ocak 2014 09:42 Baragyal tarafından güncellendi

Allah'ın dokunulmaz kıldığı Mekke'nin Fethi mübarek olsun! . . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 574   Yorumlar 2