Arama
Günlük Kontrol Paneli

hülya..

kosovalı hulya 12 Mayıs 2011 12:58

Ya RAB.! SANA karşı olan mahcubiyetim bana yeter. Başkasının önünde beni mahcup etme! Beni SEN kaldır ki, kimseler düşürmesin..! . . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 603   Yorumlar 0  
5.00 puan, 2 oy.

Herşey Sende..

kosovalı hulya 7 Mayıs 2011 16:22

Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğü...dür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin . . .

Gösterim 718   Yorumlar 0  
5.00 puan, 2 oy.

bak gör :D

kosovalı hulya 5 Mayıs 2011 14:35

*Üzülüyorsun ; Takma , diyorlar.
*Kızıyorsun ; Deqmez , diyorlar.
*Susuyorsun ; İki çift söz et , diyorlar.
*Alttan alıyorsun ; Tepene çıkardın , diyorlar.
*Baqırıyorsun ; Sakin ol , diyorl.
.........*Aklı başında davranıyorsun ; Bu kadar uslu olunmaz , diyorlar.
*Ölünce ne diyecekler ?
*Muhtemelen ; Ölüm sana yakışmadı.
*Ee normal tabii , dirimizi beqenmediler ki , ölümüzü beqensinler Msn Grin . . .

Gösterim 1417   Yorumlar 0  

Olduğun gibi görün ve göründüğün gibi ol.

kosovalı hulya 30 Nisan 2011 00:59

Olduğun gibi görün ve göründüğün gibi ol. Sevmediğin zaman sever gibi yapma. Çevrene önerilerde bulun ama hükmetme. İnsanları yargılarsan onları sevmeye zamanın kalmaz. Ve unutma ki, insanlığın yüzyıllardır öğrendikleri, sonsuz uzunlukta bir kumsaldaki tek bir kum taneciğinden daha fazla değildir..... . . .

Gösterim 663   Yorumlar 2  

Yılların geçmesine öfkelenme

kosovalı hulya 30 Nisan 2011 00:48

Yılların geçmesine öfkelenme;gençliğe yakışan şeyleri gülümseyerek teslim et geçmişe.Yapamayacağın şeylerin yapabileceklerini engellemesine izin verme.Rüzgarın yönünü değiştiremediğin zaman,yelkenlerini rüzgara göre ayarla.Çünkü dünya karşılaştığın fırtınalarla değil,gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir.Ara sıra isyana yönelecek olsan da hatırla ki evreni yargılamak imkansızdır.Onun için kavgalarını sürdürürken bile kendi kendinle barış içinde ol . . .

Gösterim 1520   Yorumlar 4