Hayırlı ramazanlar Hafize
Geçmi kaldım?Canım bende biliyorum bayrama şunun şurasında ne kaldı.Bayramdan önce ramazanını hayırlayayım dedim.Hatamı ettim?Bayramda gelsem,koca ramazanı es geçtim diye söylenecektin.Aman bee sana da yaranılmıyor.Yaranmayıp yararlı olmaya mı çalışayım?
Bu ne şiddet bu celal Hafizem?
Tamaam,seni biraz ihmal ettim,sitemlerinde haklısın ama gelir gelmez böyle şeytmeseydin keşke.Kalbimi kırma be Hafize.Geç olsun güç olmasın dedik geldik işte.İnsan biraz . . .
HAYATTAN 9
_MMia_ 25 Ağustos 2010 02:18
Saçlarında huzur bulduğum yar
Senden başka sevdiğimmi var
Bir bakışın yeter,içime huzur dolar
Tatlı bir söz,bana yeter de artar.
Ellerin elimde olsun
Kalbimizde huzur,
Gözlerde tutku,
Gönüllerde aşk olsun.
Sözler yetmez anlatmaya duygularımı,sevgimi
Coşmuşum birdefa
Aksam yüreğine durulmam,
Koşsam sana yorulmam.
Sen benim için çok özelsin
İlk defa az da olsa isyandayım hayata
Çünkü bu hayatta . . .
Senden başka sevdiğimmi var
Bir bakışın yeter,içime huzur dolar
Tatlı bir söz,bana yeter de artar.
Ellerin elimde olsun
Kalbimizde huzur,
Gözlerde tutku,
Gönüllerde aşk olsun.
Sözler yetmez anlatmaya duygularımı,sevgimi
Coşmuşum birdefa
Aksam yüreğine durulmam,
Koşsam sana yorulmam.
Sen benim için çok özelsin
İlk defa az da olsa isyandayım hayata
Çünkü bu hayatta . . .
Doğum Günün Kutlu Ollsun
_MMia_ 12 Ağustos 2010 05:23
Annenin o mübarek ellerini öpmek isterdim bu gün.
Yıllar önce çektiği acılara değdiğini söylemek,seni dünyaya getirdiği için teşekkür etmek isterdim.
Varlığın için Tanrıya şükretmek isterdim ve hayata minnettarlığımı iletmek..Seni karşıma çıkardığı için.
Sana teşekkür etmek isterdim.Beni böylesi sevdiğin,bana güven verdiğin,bana daima mutlu hissettirdiğin için.
Seni çok sevdiğimi,seni sevmekten hiç ama hiç vazgeçmeyeceğimi bilmeni isterdim.Dünya döndükce . . .
Yıllar önce çektiği acılara değdiğini söylemek,seni dünyaya getirdiği için teşekkür etmek isterdim.
Varlığın için Tanrıya şükretmek isterdim ve hayata minnettarlığımı iletmek..Seni karşıma çıkardığı için.
Sana teşekkür etmek isterdim.Beni böylesi sevdiğin,bana güven verdiğin,bana daima mutlu hissettirdiğin için.
Seni çok sevdiğimi,seni sevmekten hiç ama hiç vazgeçmeyeceğimi bilmeni isterdim.Dünya döndükce . . .
Hayırlı Kandiller Hafize
_MMia_ 18 Haziran 2010 03:16
Hayırlı Kandiller Hafize.
Uzun zamandır uğrayamadım diye kırılmamışsındır umarım.Bak bu gece gelmeseydim,darılabilirdin.ama gördüğün üzre atlamadım.
Böyle mübarek günleri pek atlamam zaten.Sabah aile büyüklerine,akrabayı talukata telefon açtım.Sonra arkadaşlarıma,eşe dosta mesaj çekip Kandillerini kutladım.Akşam anacığıma bir paket kandil simidi götürüp mübarek ellerinden öptüm,hayır duasını aldım.
Eve gelince Tv deki Kandil programını izledim;Sesi de olabildiğince . . .
Uzun zamandır uğrayamadım diye kırılmamışsındır umarım.Bak bu gece gelmeseydim,darılabilirdin.ama gördüğün üzre atlamadım.
Böyle mübarek günleri pek atlamam zaten.Sabah aile büyüklerine,akrabayı talukata telefon açtım.Sonra arkadaşlarıma,eşe dosta mesaj çekip Kandillerini kutladım.Akşam anacığıma bir paket kandil simidi götürüp mübarek ellerinden öptüm,hayır duasını aldım.
Eve gelince Tv deki Kandil programını izledim;Sesi de olabildiğince . . .