Akşamları siteye girdiğimde ilk iş günlüklere bakarım bilirsin Hafize.
Kimler neler yazmış?Hangi sırlarını paylaşmış?Neler düşünmüş?Nelere üzülmüş?Alakalı alakasız bir çok şey olur bu paylaşımlarda.Kimi ilgimi çeker okurum sonuna kadar,kimine yorum yapasım,kimine teşekkür basasım gelir.Kimini gereksiz bulurum ilgilenmem,kimi gerçekten alakasızdır es geçerim beğenmem..
Sonra sana gelirim,bilirim beklediğini;bakarım yorum varmı çekmişmisin birilerinin ilgisini?
Sonra anlatmaya başlarım . . .
İKİ KELİME
_MMia_ 22 Nisan 2010 02:47
Sana bir şey söylemek istiyorum..
İki kelime
Altı hece
Düşmüyor dilimden ne gündüz ne gece
Altı üstü
On üç harflik bir cümle
Neler barındırıyor içinde.;hissedene
İçimde kıpırtı,gönlümde neş e
Gözümde yaş,beynimde düşünce
Kalbimde gümbürtü,nefes içimde
Ben de duymak istiyorum
Sen de bana söyle...
. . .
İki kelime
Altı hece
Düşmüyor dilimden ne gündüz ne gece
Altı üstü
On üç harflik bir cümle
Neler barındırıyor içinde.;hissedene
İçimde kıpırtı,gönlümde neş e
Gözümde yaş,beynimde düşünce
Kalbimde gümbürtü,nefes içimde
Ben de duymak istiyorum
Sen de bana söyle...
. . .
TOK
_MMia_ 22 Nisan 2010 02:17
Hafize
Ben onu çok seviyorum yaa..
Yemek yemekden de çok.
Şimdi bana çikolatalı pasta mı yemek istersin yoksa onu görmek mi desen,bir dakika bile tereddüt etmeden....
Tabii ki çikolatalı pasta demiycem.Onu görmek diyecem.
Ben onu çok özledim be Hafize.
Valla karnım tok diye böyle söylemiyorum.Aç karına da ben onu çoookkk seviyorum
. . .
Ben onu çok seviyorum yaa..
Yemek yemekden de çok.
Şimdi bana çikolatalı pasta mı yemek istersin yoksa onu görmek mi desen,bir dakika bile tereddüt etmeden....
Tabii ki çikolatalı pasta demiycem.Onu görmek diyecem.
Ben onu çok özledim be Hafize.
Valla karnım tok diye böyle söylemiyorum.Aç karına da ben onu çoookkk seviyorum
. . .
NE YESEM?
_MMia_ 21 Nisan 2010 22:58
Selam Hafizem,
Ayy yorulmuşum anca oturdum valla..Yemek memek;uğraş dur işte..Yok yaa yemek pişirmekle filan uğraştığım yok,yemekle iştigal ediyorum şimdilerde...
Yaz geliyor rejime girmeliyim dedikçe ,rejim bana girişiyor..Boşanda semerini ye dedirtecek boyutta yiyorum son bir kaç gündür.İlk bir kaç günün konuyla alakası yok malum, rejimi düşünecek duruma gelmişim işte..
Amaaann boş veerr yarın sabah başlarım.
Niye pazartesi sabahı başlamıyormuyum?Ne zaman pazartesi sabahı . . .
Ayy yorulmuşum anca oturdum valla..Yemek memek;uğraş dur işte..Yok yaa yemek pişirmekle filan uğraştığım yok,yemekle iştigal ediyorum şimdilerde...
Yaz geliyor rejime girmeliyim dedikçe ,rejim bana girişiyor..Boşanda semerini ye dedirtecek boyutta yiyorum son bir kaç gündür.İlk bir kaç günün konuyla alakası yok malum, rejimi düşünecek duruma gelmişim işte..
Amaaann boş veerr yarın sabah başlarım.
Niye pazartesi sabahı başlamıyormuyum?Ne zaman pazartesi sabahı . . .
AÇIKLAMA
Birini çok seviyorsanız eğer;fazla mantıklı düşünemiyorsunuz..
Bir şeylere sinir olmuşsanız,kendinizi alamıyorsunuz fevri davranmaktan...
İnsanlar konuşa konuşadır ya;konuşmak bile istemiyorsunuz o meş um zamanlarda...
Susmak en iyi çözümmmüş gibi geliyor o anda..Bunun ne kadar rahatsız edici olduğunu bile bile....
İşte ben böyleyim Hafize;
Kendim yazar,kendi akıl yürütmemi yapar,kendim kızar,kendim küser,kendi kendime de susarım..
Susmanın çözüm olmadığını . . .
Bir şeylere sinir olmuşsanız,kendinizi alamıyorsunuz fevri davranmaktan...
İnsanlar konuşa konuşadır ya;konuşmak bile istemiyorsunuz o meş um zamanlarda...
Susmak en iyi çözümmmüş gibi geliyor o anda..Bunun ne kadar rahatsız edici olduğunu bile bile....

İşte ben böyleyim Hafize;
Kendim yazar,kendi akıl yürütmemi yapar,kendim kızar,kendim küser,kendi kendime de susarım..
Susmanın çözüm olmadığını . . .